Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zbroje od Baso

kopson44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja już all zrobiłem :) Wszystkie zbroje mi działają jak ta lala ;p Tylko zainteresowało mnie jeszcze tylko jedno ;d

Podczas, gdy chodzę w ostatniej ( tej niby najlepszej) zbrojce dla szamanki(women) to jakaś dziwna tekstura podczas biegu za mną się wlecze ;d Może wie ktoś o co be ? :D Coś pdobnego dzieje mi się z ostatnią zbroją u ninjy (women) i sury (mena) tylko u nich nie widać tej teksturki, ale widać cień :D

Beztytuuj_rnewaex.jpg

Beztytuu2_rnewaes.jpg:D :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nawiedzony client masz :D

ja u siebie nie zaobserwowałem takiego czegoś, potem wejde i sprawdze :D

@mmaniek

jedyne co musisz zmienić przy dodawaniu zbroi

to ShapeData zamiast znaków zapytania masz dodać kolejny numer jaki występuje w twoim msm

czyli np. ostatnia zbrojka u ciebie nie licząc tych z tego tematu ma ShapeData 59 to te z mojego tematu będą mieć kolejno 60,61,62

myśle, że zajarzysz

Opublikowano

całkiem fajne szkoda tylko, że ninja wygląda jak jakiś wojownik (mi kojarzy się jako strażnik jakiejś świątyni) a nie jak "ninja"

po drugie, weż mi dokładnie wytłumacz co mam zrobić, jak je wkleić do navicata (jestem nowy w tworzeniu serwerów ;])

Opublikowano

@up

jeśli jesteś nowy to musisz zacząć od podstaw

bo zabrakło by liter aby to opisać :D

najlepiej na starcie przejrzeć to

http://www.mpcforum.pl/topic/508056-spis-poradnikow-tworzenie-prywatnych-serwerow/

potem można działać :D

Opublikowano

@kopson44 sam jesteś kurna nawiedzony xDDD Robię serva od podstaw na czystych plikach mcn cc i czystym cliencie 2010 :D Więc chyba nie jest nawiedzony ;/ Szczerze powiem to ch*j wie o co tu chodzi xD i, że tylko na tych ostatnich wersjach zbrojek - ale u woja all działa idealnie :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

Świetnie że zostało to udostępnione.

Twórca Na pewno Się na pracował

Nad tymi Zbrojami.

Nie Jest to byle Jaki model i tekstura.

Nie wiem także czy nie są one wyciągnięte z innego klienta.

Ale mniejsza o to ważne że są ładne i Estetyczne.

Miło że to udostępniłeś.

Pozdrawiam, AmOs

1355920968-U274371.jpg

Obiecanki Cacanki z 2008 roku

:D

Opublikowano

@mmaniek

jedyne co musisz zmienić przy dodawaniu zbroi

to ShapeData zamiast znaków zapytania masz dodać kolejny numer jaki występuje w twoim msm

czyli np. ostatnia zbrojka u ciebie nie licząc tych z tego tematu ma ShapeData 59 to te z mojego tematu będą mieć kolejno 60,61,62

myśle, że zajarzysz

Zmienilem to odrazu...

Ale wlasnie dalej nie wiem o co biega... dodawalem tak jak zawsze zbroje dodaje i bylo...

Opublikowano

@up

niestety ale teraz mało nowości na forum :(

nie ma co dorzucać do clienta

@broneq00

może poprostu akurat ta zbroja ma taką wadę z tym cieniem

@AmOs

i oby te zbrojki pojawiały się na serwerach a nie tylko zmienione hwangi i stalki, ja lubie jak na serwerze jest mnóstwo itemków do ulepszania :D

@mmaniek

nie ma opcji żeby nie działało, musisz coś robić źle

najlepiej pokaż wycinek z index i jakiegoś msm i pamietaj o value3 musi być taki sam numer jak w shapeindex danej zbroi

Opublikowano

ok gdzie mam to wkleić te item_proto itd?

ps. ma ktoś cd-key (czy jak to sie nazywa) do navicata? bo mi się zkończył limit na wersje testową a nie będę na to ch*****o 600$ wydawał -.-

Opublikowano

@up

wkleić do item_proto :D

rozpakowujesz locale_pl szukasz w nim item_proto, rozpakowujesz item_proto i tam wrzucasz, potem pakujesz wszystko i masz

a po stronie serwera otwierasz player, klikasz nowe zapytanie i wklejasz item_proto z tego tematu i dajesz wykonaj

a navicat musisz szukać na googlach :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozwiazalem jeden z problemow ktore sie tu pojawily

a chodzi mianowicie o brak widocznosci niektorych zbroji

kiedy edytujecie pliki msm postaci zwroccie uwage na kolejny nr Group ShapeData?? poniewaz jezeli przekroczy on limit nie bedzie widoczny w klijencie

mozna to naprawic zwiekszajac ten limit wystarczy przewinac do miejsca

ShapeDataCount 32

i wartosc z 32 zmienic na wyzszy np 37 wowczas odczytywanych zbroji bedzie mozna dodac max 37

czyli Group ShapeData37

kolejnej juz nie wczyta chyba ze dopiszemy np 40 etc

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rozwiazalem jeden z problemow ktore sie tu pojawily

a chodzi mianowicie o brak widocznosci niektorych zbroji

kiedy edytujecie pliki msm postaci zwroccie uwage na kolejny nr Group ShapeData?? poniewaz jezeli przekroczy on limit nie bedzie widoczny w klijencie

mozna to naprawic zwiekszajac ten limit wystarczy przewinac do miejsca

ShapeDataCount 32

i wartosc z 32 zmienic na wyzszy np 37 wowczas odczytywanych zbroji bedzie mozna dodac max 37

czyli Group ShapeData37

kolejnej juz nie wczyta chyba ze dopiszemy np 40 etc

jesteś wielki ! Od kilku dni się z tym męczę.... Próbowałem wszystkie, dokładnie przestudiowałem to wszystko i nic....

W końcu działa !

Trochę odświeżę temat ale musiałem to zrobić :). Taka drobna prośba do autora, dodaj może rozwiązanie raziela :).

Zbrojki świetne !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...