Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy bd działał brat do mnie z lapkiem przyjechal chcemy pograc a tu chuj ERROR 24/7 na blache wyskakuje

/PRYCIN : Ostrzeżenie słowne , używał ładniejszych słów.

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Czekamy na odpowiedź OVH .

Jak wyczytałem Dopiero otrzymam ją jutro ponieważ Pomoc Techniczna pracuje (10-17)

TIOiE.jpg

Opublikowano

to lipa....... brata tydzien nie bylo w wawie byl przyjechal do mnei na nocke i ERROR i tak 24/7 cale zycie .. wiesz moze jaka jest przyczyna wylaczenia serwera nic nie mozecie z tyym zrobic?

Opublikowano

@UP

My niemożemy nic zrobić.

Brak podanych szczególnych informacji od OVH . Podane tylko iż wymagana była interwencja dlatego server został wyłączony.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Wiadomo kiedy mniej więcej server zostanie włączony? W ogóle macie już jakieś informacje na temat powodu wyłączenia servera?

Opublikowano

Btw, potrzebujecie moze tlumacza na jezyk angielski :D? Jak tak to służę pomoca :)

Wyłapane błedy:

If you want see you'r screen in this gallery, send screenshots on E-MAIL> Brak słowka ''to'' po want, potem zamiast you'r your a ostatecznie po przecinku mozna dodac please :

If you want to see your screenshot in our gallery, please send it on E-mail :) Tak to ładniej wyglada ^.^

Potem zakladka donate:

If you buy Silks in this web, you silks be in you'r account in 10 mins! ENJOY!

If you'll buy silks on this site, your silks will be on your account in 10 mins. :)

Opublikowano

@up

Zgodzę się, angielski nie jest ich mocną stroną :) tak samo te notatki w czasie gry :P ale pomijając. z tego co pisaliście OVH czy jakoś tak procuje od 10 czyli już 3h i nadal nie możecie powiedzieć o co chodzi ?;>

Opublikowano

@up

Zgodzę się, angielski nie jest ich mocną stroną :) tak samo te notatki w czasie gry :P ale pomijając. z tego co pisaliście OVH czy jakoś tak procuje od 10 czyli już 3h i nadal nie możecie powiedzieć o co chodzi ?;>

Widzisz go na forum ??? On chodzi do szkoły ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

czyli nikt z was nie orientuje sie co sie dzieje i kiedy serwer spowrotem ruszy ;/? juz na wszelki wypadek 2 serwa zaczalem szukac ;(

@down a szkoda ;/ baardzo fajny serwer był ;/

Opublikowano

Przestańcie spamować.

Już zajmuje się serverem. SERVER WRÓCI DZIŚ. Ale nie będe podawał dokładnej godziny bo sam jej nie jestem pewien.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Luz blues, tylko napisz jakies info na forum z fusionroad.pl bo tam tez duzo osob zaglada, a nie kazdy wchodzi na mpc forum :P

Opublikowano

Dokładnie. wszystkie rozmowy na temat tego serva powinny mieć miejsce na forum fusionroad.pl, ponieważ jest to tylko i wyłącznie forum tego serva, a przy okazji nie będziemy spamować luźnymi rozmowami forum mpc.

Opublikowano

Prosze administratora o zamknięcie tego tematu. Wszystkich zainteresowanych zapraszam fusionroad.pl KLIK -> FORUM

TIOiE.jpg

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora , jak coś pw.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Witam wszystkich graczy FusionRoad. Dzisiaj (Wkońcu) Odzyskałem dedyka i moge uruchomić server. Server ruszy zapewne w godzinach 20-22 a teraz kilka info na temat "plotek"

Q: Czy będzie rollback?

A: Nie nie będzie:)

Q: Czekaliśmy około 2 dni co za to dostaniemy?

A: Będzie długi event jako rekompensata.

To narazie tyle informacji które są pewne i moge wam przekazać. Dziękuje wszystkim którzy czekali z niecierpliwością a Ci którzy spekulowali na temat końca servera

haters-gonna-hate-7.jpg?w=500&h=375

TIOiE.jpg

Opublikowano

Przestańcie spamować.

Już zajmuje się serverem. SERVER WRÓCI DZIŚ. Ale nie będe podawał dokładnej godziny bo sam jej nie jestem pewien.

Witam wszystkich graczy FusionRoad. Dzisiaj (Wkońcu) Odzyskałem dedyka i moge uruchomić server. Server ruszy zapewne w godzinach 20-22 a teraz kilka info na temat "plotek"

Czyli to bedzie tak jak wczoraj wiec zapewne dopiero jutro "moze" bedzie dzialac ...

Jak wy cos planujecie to zawsze wychodzi z opuznieniem wiec radze sie nienastawiac na otwarcie servera dzisiaj

Opublikowano

Mam pytanie na temat FW czy one się odbędzie w tą sobotę ?

Będą nowe glowy ? Bo jakiś gm na ten temat pisał, że dał ci a ty jeszcze nie dodałeś ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Serwer Online.

W ramach rekompensaty - Double Rates Event 30.03 - 01.04.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...