Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z dniem 04.21(Sobota) odbyła się inspekcja serwera Eyna.

Czas trwania: Nieznany czas rozpoczęcia-14:25

Inspekcja miała na celu poprawić błędy oraz wprowadzić kilka zmian m.in.:

- Naprawiona nazwa Tab w FusionShopie (Coin's Item)

- Poprawiony Bug z Goldem.

- Wszystkie elementy Lucky etc. Przeniesione do FusionShopu

- Od teraz kiedy używasz Berka twój char lata:)

- Usunięto pewne Problemy z GlobalManager'em.

- Backup Bazy:)

STATUS: Zakończona.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Zapewne jest gdzieś to napisane, ale nie chce mi się kopać całego tematu...

Czy są jakieś startowe itemy?

Opublikowano

Warto by było uzupełnić 1 post i dodać do tej prezentacji coś zęby zachęcało ludzi do gry ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nie da się ukryć że ludzie powoli się zwijają z serwera,a to miała być fuzja..nic nie mówię.

Niby szukacie kogoś do robienia eventów,miał być od poniedziałku a dziś środa,żaden z GM'ów nie daje żadnego info,czy będą jakieś zmiany.nic się nie dzieje.fajnie było do póki GM'y się interesowały,eventy itp.szkoda że tak szybko się to kończy bo zapowiadał się całkiem dobrze...do tego jeszcze forum fusionroad.pl zostało zablokowane.prosimy o jakies info

pozdrawiam Ar

Opublikowano

A ja jednak nalegam, żebyś to skomentował :) Czemu na podania na gma nie odpowiedzieliście? czemu nie ma eventów? czemu wieje nudą na serwerze? czemu ludzie odchodzą?

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że nie ma Gma od eventów po prostu ludzią się znudził cap 130lv albo zrozumieli jaka to nuda :)

@Rafdzio___ Zamknij serwer i zrób nowy projekt ;p

Delma widzisz tu jakieś inne rozwiązanie ? Jak tak oświeć mnie ?

Opublikowano

cap 130 to kupa gdzie PVP nie ma sensu bo 1 osoba 2 nie zabije :) chyba ze zostanie wprowadzony pomysl ktory zaproponowalem z forgotten world :)

Opublikowano

@UP Yoshimaru coś takiego tak ? Ja ci pisałem wcześniej już z SemaXem, że na tym capie pvp nie istnieje xD To był główny powód, że ja już tu nie gram :(

a nie napisałem wprowadzenie czegoś nowego nic nie da proste tylko będzie więcej bladerów xD

Opublikowano

Im się najzwyczajniej w świecie nie chce :) mają wywalone na tego serwa. A strony pewnie nie opłacili.

Naprawdę ludzie nie macie zielonego pojęcia ile czasu schodzi na prowadzanie i development servera -.-

To nie to samo co wbić na bota, kliknąć start a potem kill client -.-

A do tego oni też mają swoje życie, tak jak my wszyscy ^.-

Opublikowano

Masz racje on ma trochę trudniej Odpala Professional Start Serwer>Start !!!

No tak :D

A to po prawdzie , jeśli się decyduje na taką działalność to jako pierwsze trzeba założyć czy ma się czas na takie rzeczy .

130 lvl znośny , idiotyzmem było łatwe udostępnienie Sun / Moon itemów , które przez wielu graczy lecą do NPC . Nikt nie pomyślał nad tym wcześniej . Gospodarka na poziomie 0 .

Opublikowano

Wszystkie komenatrze typu " Opierdzielacie się" Zostawie w spokoju;)

@UP

Widzisz co do czasu to się o to niemartw bo były dni i to była taka masa w których pracowałem CAŁY DZIEŃ a w nocy wprowadzałem. Zresztą możesz spytać np delmy ile pracowałem.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Może cały dzień pracowałeś , chodź efektów tej pracy jakoś dużo nie widać . Masa bugów , praktycznie te same co na Lifesro , dodatkowo jeden najważniejszy jak i tam , no ale co ja będę mówił jaki jak sami powinniście widzieć .

Zróbcie inny config bo ludzie uciekają ... Po co dajecie rzeczy trudno dostępne w łatwy sposób . Stwórzcie jakąś gospodarkę na serwerze , popatrzcie na stalle co się dzieje . Wolę zaczynać w zwykłych setach , wydawać biliony na Suny , niż kupować je za 10m golda .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...