Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft vs Metin2

Głosuj :)  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• Metin2
      64
    • Minecraft
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezbyt lubię jedno i drugie, ale jakbym miał wybierać, to Minecraft. Dlaczego? A dlatego, że Minecraft jakoś pobudza wyobraźnię, a Metin to jeden wielki syf, w którego przeważnie grają 10-cio letnie dzieci piszące "ŻAL PL" na czacie...

7m9a.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy kto co woli UP.

Bo Metin2 to MMORPG a MineCraft Survival jak ktoś woli budowac itd to logiczne że MC weźmie,ale moim zdaniem i tak Metin2 bije MC ;p

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Cokolwiek byle nie minecraft. W Metinie są dzieci, ale to co jest w minecrafcie....

Głosuje na metina ze względu na to jaki był kiedyś, bo to co dzieje się tam dzisiaj, to jakaś porażka.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Obie gry są najzwyczajniej w świecie słabe, ale postwiłbym już na MC, bo przez Metina możesz sobie zniszczyć życie.Lepiej zagraj w jakieś dobre FFS.Dajesz około stówy i masz dobrą zabawę na wolne chwilę i przede wszystkim, nie uzależni to, a będziesz bardziej zadowolony niż bys wydał 500 zł na IS w Metinie i miał pro eq.

Opublikowano

Minecraft jest bardziej kreatywny , a metin to wielkie chujostwo , same dzieci piszące "jusz " , można kurwicy dostać , a w mc żeby być " niezłym " nie trzeba wydać ani grosza , tylko "muzk" na karku , a w metinie tysiące na is żeby w ogóle zaistnieć .

A i jeszcze jedno ... jest w tej chwili 50 : 50 % :D

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Zdecydowanie minecraft. To gra dla kreatywnych, a metin juz się po prostu nudzi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Minecraft. Metin jest zbyt popularny wśród takich "bachorów", które nie wiedzą co to kultura i prawidłowa pisownia. W Minecraf'cie jest podobnie, ale dużą zaletą jest, że wymaga kreatywności i można się odizolować od takich niewychowanych dzieci w singleplayer.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Dzięki metinowi poznałem zajebistych ludzi, trafiłem na to forum, zacząłem bawić się w lua :)

Pomimo, że jest to gra przeciętna, pozbawiona grafiki i wszelkich zalet to ma to coś. Ten klimat, przypomina mi stare dobre czasy. To co jakby zjeść rosół od babci, albo obiad mamy.

Nie powinno się porównywać dwóch różnych typów gier, jest to nierówna walka. Może i Minecraft jest "lepszy" ale metin będzie dla mnie metinem, dlatego glosuje właśnie na niego :)

f.png

Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka?

Minecraft sie nudzi po jakimś czasie lepiej grac w metka większe "emocje" czasem sie wkurwisz bo ci spali czasem cos fajnego dropnie i sie cieszysz i tak sie kręci ;d

Ło kurna ja pier****. Tak w metinie takie wielkie emocje, że aż chce mi się wstać z podniecenia !

Szczerze metin psuje życie, po pewnym czasie nie będziecie chcieli się komunikować z rówieśnikami i to prowadzi, że takiej czynności nie będziecie umieli kochani. Minecraft to gra w której pokazujemy swoją kreatywność a nie monotonne expienie. :) Wole MineCraft

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Minecraft.

Czemu ?

W metina2 grałem 1,5 roku .Po tym czasie sprawiłem że to gówno

Nie wiem czemu , ale po prostu tak jakoś mi się nie podoba ;/

x

Opublikowano

Metin2, przynajmniej masz o czym gadać z kolegami w szkole, a nie, że miałeś inwazję zombiee pod domkiem. :)

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Ja grałem w metina ponad 4 lata , i uprzedzam , to niszczy całe życie . Myślisz tylko o metinie , wolisz pogadać z kolegami w m2 niż w rly. Nie gram od początku wakacji , lecz było ciężko i jestem z tego dumny . Przez tą grę moje orto bardzo straciło , bo kto by nie stracił codziennie patrzeć na :" jusz " Nie polecam , w mc gram 30 minut dziennie co 2-3 dni gdy mam pomysł na coś nowego . Wolę czas spędzać z przyjaciółmi . Jeżeli wydaj ci się że nie jesteś uzależniony od metina , to się mylisz . Mówię to do all .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Minecfaft jest...... Nie zasłóguje, żeby wgl rywlizować z mt2!..... Minecraft jest głupi i tyle metin2 dużo lepszy, a jak już to zapraszam na lepszą wersję metina pl czyli XoriXMT2. Strona: http://www.xorixmt2.pl.tl

bitch pleaseee :D

Demokracja k*rwa! Minecraft vs. metin2... Metin2 opowiada o wielkim gównie samie dzieci, które nie potrafią pisać po polsku tylko po rusku, moi kumple grali i teraz piszą ,,który'' - ,,ktury'' albo ,,ponieważ'' - ,,poniewarz''. Ja taki nie byłem, zawsze ogar słownik w głowie nigdy błędu nie popełniłem. Jak byłem mały to moją jedyną lekturą był słownik i waszą też powinna być...

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Minecraft jest o wiele lepszy , można zrobić RPG jak M2 zbudować miasto i z przyjaciółmi walczyć . Dużo emocji np. jak masz full Eq i pół serduszka a zbliża się noc a ty nie wiesz gdzie domek , moby się spawnują a u ciebie nie ma broni !!! To jest to .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Metek

Głosuje na metina ze względu na to jaki był kiedyś, bo to co dzieje się tam dzisiaj, to jakaś porażka.

Tak ja Up na metka. Kiedyś to sie grało a teraz żeby coś osiągnąć trzeba wydać sporo kasy.

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Metin2 bardziej wciąga, chociaż ja wolę robić biznesy i pewnie dlatego. Minecraft mnie nie pociąga zupełnie, te stawianie klocków nie wprawia w radość.

GOLGI - wcale nie trzeba, ja w 2 miesiące mam stal+7 5b woj, złodziej+7 5b itp. wszystko 5b.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Metin fajna gra, ale już przestarzała. Skończyłem z tą grą, gdyż wku****ły mnie dzieci neo.

Teraz tłukę Minecrafta, ponieważ ta gra jest godna uwagi.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...