Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft vs Metin2

Głosuj :)  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• Metin2
      64
    • Minecraft
      70

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metin2 ale priv PL zmuła uzależniająca gra.Zaczołem grać na początku 2008 ale były dłuższe przerwy aktualnie czekam na nowsze serwery prywatne. :)

Minecraft nudzi się po tygodniu.Zbudujesz dom i co dalej kilka rzeczy potem brak kreatywności patrzysz jakieś filmiki na youtube jak budują wielkie konstrukcje,budowle itd...

Opublikowano

Jak ktos kiedys powiedział "o gustach się nie dyskutuje"

także niektórzy lubią spokojnie pobudować a niektórzy zarywać całe noce na expieniu w v2

Opublikowano

Metin, ech, kilka lat w niego grałem, i uważam te całe dnie przeznaczone na niego, za stracone. Nadto niszczy psychike.

Minecraft nie jest lepszy, potrafi uzależnić. Multiplayer mi bardzo odpowiada - podoba mi się otwarty wpływ na wszystko... Wybierając z dwojga złego, wybieram MC.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

MT2 poniewaz gra w MT2 ma jakis sens. Na PL dobra postac dobrze rozbudowana itd. sprzedasz za 2 tys. ^^ ,Jest o wiele ciekawsza i daje wiecej zabawy niz MajSraft. Questy ,Dt ,PvP ,ZL ,AV ,V2 itd. w Minecrafcie nic nie ma ciekawego ... jedyny + jaki widze to taki ze mozna tam budowac :O

Minecraft

to nie gra dla frajerów uczysz się przetrwania ćwiczysz wyobraźnię i możesz skakać czego nie można dokonać w metinie

Teraz dowaliles ,haha! Uczysz sie przetrwac? Tzn. ze jak bede w Dzungli czy gdziekolwiek musze isc piescia napierdalac w drzewa dopoki nie wyskoczy i jaki kawalek z ktorego zrobie ten Box do craftingu :P ... Dowaliles teraz hyhu ;d

Cwiczysz wyobrazie? Ja nie widze tam niczego co by moglo cwiczyc wyobraznie ,naoglodales sie tego JJ czy jak ona ma i teraz pierdolisz glupoty.

Co do tego skakania ,logiczne ze w Minecrafcie da sie skakac bo inaczej jak wlazlbys na te gory itd. ?? :x

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie mam za bardzo zdania , ale w Minecrafta ile pogram ? 1 dzień i mi się z nudzi , a w metina co najmniej ze 2 miesiące jak zaczynam..

Gng8i.png
Opublikowano

Nie mam pojęcia do czego ty obie gry porównujesz.

To są 2 RÓŻNE gry.. Polegają całkiem na innym sposobie.

Osobiście wolę metina, gdyż no bardziej mnie interesuje, ulepszanie, wbijanie lvli itd.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Nie wypisujcie że metin albo minecraft niszczy twoją ortografię, albo, że przez metina straciliście przyjaciół... Jest to sprawa inwidualna dla każdej osoby, prędzej nazwałbym to uzależnieniem.

Jak pisałem wcześniej temat bez sensu, każdy kto tu zagląda, to wchodzi w jednym celu... napisać że jego gra jest lepsza a druga gówniana i bez sensu...

Ps: Minecraft kojarzy mi się ostro z Niemcami i II wojną światową, brzmi jakoś dziwnie.

• 3 miesiące temu...
Pasjonat
Opublikowano

Te gry są jedne z moich ulubionych. Minecraft , zbuduję coś i mi się znudzi. Metin2 , zawsze jest coś do roboty.

Wielkim minusem Metina jest wielka ilość dzieci , noobów itp. oraz oczyiście "ISomenów".. w MC tego nie ma.

Wybieram Metina , ale każdy ma własny gust.. to zupełnie inne gry. Jak ktoś woli gry surival wiadomo , że wybierze Minecrafta.. a jak ktoś woli MMORPG to wiadomo , że wybierze Metina.

Rozumiem , że porównujesz dwie gry z gatunku np. MMORPG.. wtedy da się wybierać.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Właśnie.. co ma minecraft do metina.. Metin = głupia nawalanka (w kółko i to samo), średniej jakości grafika. Minecraft = gra dla kreatywnych, słaba grafika (w stylu retro). Minecraft według mnie lepszy. Metin.. dno..

Opublikowano

Oczywiście ,że minecraft .Chociaż i jej aż tak bardzo nie wielbię .

W metinie jesteś narażony na masę neo kidów ,idiotów i oszustów .W dodatku w mc nie musisz kupować jakiś itemów za realną kasę...;)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Wybieram Metin2. Nigdy nie grałem w Minecrafta.

Ja pierdziele.. Porównywać grę w którą nigdy się nie grało...

Opublikowano

Powiem tak. Grałem w metina 3 lata i skończyłem, co jakiś czas przychodzi mi na myśl, żeby wrócić do starej gildii, znajomych itd. Ale gdy widzę yangi na allegro masę dzieci, którzy nawet prostych słów napisać nie potrafią to się grać odechciewa. A Minecraft to całkiem coś innego. Można pobudować coś fajnego z kolegami, przechodzić Escape, Parkoury itd. Wybieram Minecraft'a chodź sercem jestem za Metinem.

Opublikowano

nigdy nie gralem w minecrafta z tego powodu, że grafika nie oszołamia

wg mnie metin2 jest bardziej popularny i lepszy

1336680609.png

Members

Opublikowano

Hmmm...obydwie gry mają swoje minusy i plusy;D ale i tak wole metina:D

Minecraft: Szybko się nudzi,dużo modów,texturepacków,multiplayer i wgl.

Metin2:Zajebista gierka,dużo dzieci(:D), grywalność spoko,dużo serwerów :D

Więc szczerze wolę metina;]

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...