Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft vs Metin2

Głosuj :)  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• Metin2
      64
    • Minecraft
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie czaję co może być fajnego w minecrafcie

wolę grać w metka, wiec i tak zagłosuję.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obie te gry są złe.

Metin2 może kiedyś był dobrą grą, ale za czasów chińskich privów, choć i tak była to gra na zasadzie przekrętów i oszustw z racji wielu bugów i niedopracowań.Teraz jest to jedno wielkie kolorowe i zjebane gówno.I to jest świetny opis tej gry na obecną chwilę.Popatrzcie sobie na nowe fryzury.Czy feudalny azjatycki wojownik będzie nakurwiał w smoka z kolorową zbroją, mega świecącym mieczem i afro? Ja was bardzo proszę.

Co do MC.To nie rozumiem, tak jak pewnie znaczna większość, jaki sens ma granie w tą grę? Grafika leży i kwiczy, po prostu MC wygląda jak gra dla 5 latków.Nie wiem czy satysfakcje może dać wieczne budowanie kwadratowego świata z pikseli.

Ogólnie lepiej kupić dobrą i porządna grę, np. COD-a. BF, Stalkera, a nie marnować czas na badziewne gry.

Opublikowano

Z dwojga złego wybieram Metina. Czuję do niego ogromny sentyment, to przez tą grę zainteresowałem się gatunkiem MMORPG oraz trafiłem na to forum, a na takich servach jak NewLongju, VipMt2, KingMt2 pograłbym nawet dzisiaj... Dużo się nauczyłem siedząc w tworzeniu serwerów :)

W Minecrafta również grałem dość długo, gra słaba i nudna. Duży potencjał, ale Mojang tego nie potrafił wykorzystać. Pozdro dla ludzi nazywających układanie klocków "budowaniem" lub "kreatywnością".

Opublikowano

Minecraft, z jednego powodu... Nie lubię metina... Metin kojarzy mi się z czasów mojego "hard noobostwa" w internetach :). Do MC mam sentyment - rok grania :D w żadną grę tyle nie grałem :]

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Można powiedzieć ze meitn,

~ jak dla mnie, lepszy i zwinniejszy graficznie jak i tworczo,

~ ciekawe questy

~ nie znudzisz sie ulepszaniem

:)

96601481590002969432.jpg

Pursuit Of Happiness

Opublikowano

Obydwie gry, to największe gówna jakie powstały.

Minesraft? Gra dla niedojebanych dzieci.

Metin2? Też gra dla niedojebanych dzieci które chcą się ciąć, bo im kowal FMS'a spalił na +9

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...