Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My little pony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli akceptujecie pedałków w rurkach. Strach pomyśleć jak ulice będą wyglądać za kilka lat jak takie coś będzie powszechnie akceptowanie.

MLP jest tak pedalskie jak tamten koleś.

//Zakaz gifów-Dektored

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

qps666

Polecał bym bardziej skupić się na samym serialu(który nie jest pedalski,choćby nie wiadomo ile ludzi to powiedziało,a nie mają na to dowodu-to ZAWSZE będzie nie prawdą)zamiast omawiać kwestię homo seksualności gdyż będzie spam i off-top.I tak akceptuje facetów w rurkach.(Straszne prawda?)Gdyż w przeciwieństwie do ciebie jestem inteligentnym człowiekiem,który poziomem umysłu nie został w średniowieczu.Najlepiej nic już nie pisz,bo się tylko ośmieszasz.

eMode

Więc wniosek jest prosty.Albo to totalni debile,albo trolle.

Opublikowano

Co mają za przeproszeniem pedały do mlp ? Proszę, przestańcie to tak argumentować.

Ludzie wam podają argumenty, a wy już z 5 raz porównujecie mlp do pedałów.

@down

Sry bro, Dragon balla też oglądałem,

"Obejrzyj se kucyki, to zrozumiesz.

A nie sorry jesteś za bardzo ograniczony ;x"

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak dla mnie oglądanie MLP przez 15 latków i wyżej i w szczególności chłopaków jest czymś nieźle jebniętym.

Ja to rozumiem i toleruje to, ale srsly. przez takie coś tracicie respekt i męskość. Wiem, że niektórzy oglądają to dla beki, bo im się nudzi itd., ale bycie fanem czegoś takiego może przejawiać się tylko u młodszych dzieci, a nie przyszłych maturzystów. Co do związku MLP z homoseks. jest to w sumie żadne zgodne porównanie, dopóki chłopak, który to ogląda zacznie się tak ubierać jak ten facet na plakacie. Nie toleruje takiego wyglądu u facetów, gdyż jest to po prostu pedalstwo i słabość.

Opublikowano

Jak dla mnie oglądanie MLP przez 15 latków i wyżej i w szczególności chłopaków jest czymś nieźle jebniętym.

Ja to rozumiem i toleruje to, ale srsly. przez takie coś tracicie respekt i męskość. Wiem, że niektórzy oglądają to dla beki, bo im się nudzi itd., ale bycie fanem czegoś takiego może przejawiać się tylko u młodszych dzieci, a nie przyszłych maturzystów. Co do związku MLP z homoseks. jest to w sumie żadne zgodne porównanie, dopóki chłopak, który to ogląda zacznie się tak ubierać jak ten facet na plakacie. Nie toleruje takiego wyglądu u facetów, gdyż jest to po prostu pedalstwo i słabość.

Wreszcie jakaś KONSTRUKTYWNA negatywna opinia...

Zwróćcie uwagę, że ew. homoseksualizm to nie wina serialu tylko ludzi, sam takich ludzi NIE toleruję, jednak nie ma to nic wspólnego z oglądaniem MLP.

Generalizacja tak idiotyczna jak na przykład stwierdzenie, że każdy oglądający mecze jest zawodowym piłkarzem... Wasze stwierdzenia sprowadzają się do właśnie takiego, absurdalnego wniosku...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@2up

Tracisz swoją męskość po obejrzeniu kucyków ? Gratulacje.

Chociaż reszta wypowiedzi jak najbardziej poprawna.

Dobra, nie widzę dalszego sensu tej dyskusji. Raczej nikt z nas nie zmieni zdania.

Ja spadam, miłego dnia życzę.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

oglądanie kucyków nie czyni nikogo gejem, ale uważanie że TO TAKA SUPER BAJKA/SERIAL czyni go hipsterem i gimbem

raczej sobie nie wyobrażam kogoś dojrzałego i elokwentnego który by oglądał bajki a już w szczególności kucyki no ale jak ktoś chodzi do gimbazy to może sobie na to jeszcze pozwolić wtedy to jest takie modne i jesteś taaaaaaaaaaaaaki pro!!!

Opublikowano

Ta...dyskusja wyraźnie zmalała.

Anscenic

Jak ktoś ma dowody na potwierdzenie swoich racji to nie czyni go ani hipsterem ani(tym bardziej)gimbem.To po prostu człowiek oglądający dobrą kreskówkę.Jakoś są osoby dojrzałe i elokwentne,które to oglądają.Oglądanie serialu nie czyni nikogo gorszym/lepszym.

Bambos

Komentarz trolla nie będę się rozwodził.

Opublikowano

@eMode

Oglądanie jakichś małych cukierkowych kucyków nie jest rzeczą typową dla chłopaka, czy też dorosłego mężczyzny.

Opublikowano

Ta...dyskusja wyraźnie zmalała.

Anscenic

Jak ktoś ma dowody na potwierdzenie swoich racji to nie czyni go ani hipsterem ani(tym bardziej)gimbem.To po prostu człowiek oglądający dobrą kreskówkę.Jakoś są osoby dojrzałe i elokwentne,które to oglądają.Oglądanie serialu nie czyni nikogo gorszym/lepszym.

Bambos

Komentarz trolla nie będę się rozwodził.

po 1 to nie serial tylko pierdolona bajka dla dzieci, po 2 to całe mlp to tylko taka moda jakieś gimby które chciały być śmieszne to zapoczątkowały i teraz każdy kto to ogląda jest spoko i fajny i ma uznanie HEHE takie jest moje zdanie o tym całym gównie, na szczęście tak jak ze wszystkim w internecie (patrz: co ja pacze) każda moda sie kończy :>>

@eMode

Oglądanie jakichś małych cukierkowych kucyków nie jest rzeczą typową dla chłopaka, czy też dorosłego mężczyzny.

co za roznica czy chłopak czy mezczyzna , bajki są dla dzieci, 16 letnia dziewczyna która ogląda te bajki jest równie popierdolona co chłopak, który je ogląda

Opublikowano
co za roznica czy chłopak czy mezczyzna , bajki są dla dzieci, 16 letnia dziewczyna która ogląda te bajki jest równie popierdolona co chłopak, który je ogląda

W przypadku dziewczyny to jest już bardziej zrozumiałe niż w przypadku chłopaka.

Opublikowano

W przypadku dziewczyny to jest już bardziej zrozumiałe niż w przypadku chłopaka.

niby czemu? jakby moja dziewczyna zaczęła oglądać bajeczki to po 1. sama by sobie wpierdoliła bo ona nie lubi takiego szczeniactwa a po 2. to wyśmiałbym ją

bajki nie są dla płci tylko dla przedziałów wiekowych, nie ważne kto je ogląda w wieku 15+ i tak jest zjebany, no chyba ze ktos choruje na ciezką chorobę i take bajeczki mu pomagają to wtedy inna sprawa.

Opublikowano

niby czemu? jakby moja dziewczyna zaczęła oglądać bajeczki to po 1. sama by sobie wpierdoliła bo ona nie lubi takiego szczeniactwa a po 2. to wyśmiałbym ją

bajki nie są dla płci tylko dla przedziałów wiekowych, nie ważne kto je ogląda w wieku 15+ i tak jest zjebany, no chyba ze ktos choruje na ciezką chorobę i take bajeczki mu pomagają to wtedy inna sprawa.

Nic dodać nic ujac, jedyne co bym zmienił z 15+ na 10+ :)

2q9z5w4.png

Opublikowano

Nie.Kolejny raz ukazujesz błąd myślowy wynikający z braku wiedzy w temacie.To jest serial.Show,jak zwał tak zwał to,że ty tego nie uważasz za niego nie ma znaczenia.Czy to moda?Nie powiedział bym w Polsce może tak,w gimnazjach/liceach,ale w Ameryce,Rosji,itd. to nie jest tylko moda,ale coś co na pewno wytrzyma dłużej niż sam serial.Będzie on nadal kontynuowany(bronies będą robić własne odcinki),a jego stan w Polsce mnie w zasadzie mało interesuje.Co do ,,co jak paczę'' to też nie znoszę tego memu.Po za tym reszta twojego postu to żałosne wypociny.

xXAsparteXx

Zignoruje trolla wyżej...

Opublikowano

Zrozum, że jest pewna granica pomiędzy dziewczyną i chłopakiem.

Wszyscy lubią co innego, ale dziewczyny przeważnie takie coś mogą oglądać bo im to pasuje.

Chłopaki na ogół mają inne zainteresowania niż kolorowe kucyki itd., ale niektórzy potrafią przełamać tą granicę płciową i to mnie najbardziej dobija.

Btw. u mnie w klasie koleżanka to ogląda, koleguję się z nią, jest zajebistą przyjaciółką i słucha zespołów typu Nirvana, 30STM, Guns N' Roses itd. Każdy może robić co chce, ale jednak jest coś pomiędzy nami wszystkimi co sprawia, że się od siebie różnimy i nie będziemy w 100% tacy sami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...