Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My little pony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie,naucz się czytać z zrozumieniem.Porównałem same pegazy i jednorożce.A z tą bajką dla niedorozwiniętych to..cóż osoba twojego pokroju akurat nie ma w tym wypadku nic do powiedzenia.Najpierw sam oglądaj dobre seriale a dopiero potem zacznij oceniać czyjeś gusta.Dobrze ci radzę inaczej wyjdziesz na kretyna.

Walki ciekawe w Dragon Ballu?-Racja.

Fabuła-padłem z śmiechu jaka tak była fabuła,wszystko kręciło się wokoło smoczych kul.Rzeczywiście porywająca rozrywka...

Co mają kuce.

Fajny humor(maskujący rzeczy często dla dorosłych(choć trzeba dobrze znać angielski)).Dużo nienachalnego kreskówkowego humoru czerpiącego prosto z klasyków animacji.Nie widziany w innych kreskówkach od bardzo dawana...

Postacie-interesujące przedstawienie archetypów z domieszką dojrzałości postaci.Każda bohaterka ma swoje przywary.

Animacja-po prostu przyjemna dla oka.W stylu Fable'a.

Mógłbym tak wymieniać bez końca...

A co do czego jakim trzeba być facetem to,cóż...może trzeba być mężczyzną a nie chłopcem?

Żeby nie było uwielbiam DB bardzo jako KRESKÓWKĘ Z DZIECIŃSTWA jako anime samo w sobie wypada ,,tylko'' dobrze.

Pedodres(wow fajny nick...)

Co innego prowokacja,co innego zwykła dyskusja(albo chociaż jej marna namiastka).

Czy naruto to ****? Hm nie...to po prostu dobry serial dla nastolatków a średnie anime.Przynajmniej moje zdanie tak brzmi.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda na to,że moje posty były trafne.Tak jak podejrzewałem jak brak argumentów to wycofujemy się na bezpieczną pozycję,byle tylko nie wypadło,że przegrałeś.Ale,tak jest stary...smutne to i prawdziwe,ale tak jest. Uogólniając ludzi sam zachowujesz się jak(przytoczony przez ciebie)debil.Niestety powiedział bym,że natura nie wszystkich obdarzyła intelektem,ale masz dopiero 14 lat.(chyba,że kłamiesz nawet w takiej informacji).nauczysz się szanować innych.Przynajmniej twoi rodzice powinni cie nauczyć.OK Podro.

A propo tematu.Fajna przeróbka ;)

Opublikowano

Powiedział co wiedział a gówno wiedział.Tyle do ciebie dziecko...wyjątkowo słaby trolling.Nie wierzę by ktoś był by,aż tak głupi jak się prezentujesz.

I naprawdę zapisanie się na terapię nie boli.

http://facet.wp.pl/k...ml?ticaid=1e69b

Jeszcze znalazłem nie dawno połączenie my little pony i Dragon Ball'a :D

Opublikowano

Jak też myślałem, że mlp jest tylko 4fun.

Bo to przecież niby śmieszne jak prawie dorośli ludzie oglądają kucyki.

Ale potem obejrzałem i coś w tym jest. To coś jak bajki, które były kiedyś. Teraz nie robią takich bajek jak 10 lat temu. Ale właśnie wyjątkiem jest MLP.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dużo ludzi ogląda to dla zwykłego chillout'u.Ja tak samo.Najśmieszniejsze jest jednak to,że ów kreskówka w ogóle by nie zasłynęła na świecie,gdyby jej poprzednie serie nie były totalnymi gównami(za przeproszeniem).W końcu..najlepsza kreskówka w 2010 r to właśnie ów serial.

@Down

Nie ma terapii na bycie tolerancyjnym(oczywiście w granicach rozsądku)człowiekiem.Przykro mi,że nie uda mi się spełnić twojej prośby. :(

Aż nie mogłem się powstrzymać.

4d26c8db8a170e5946abb83ce72122a7.jpg?1336358065

Opublikowano

Nie ma to jak ocenianie bez obejrzenia. Niema tam NIC co by wskazywało, że bajka jest dla małych dziewczynek. No może różowe logo.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To nie jest jakiś serial, który się ogląda na poważnie. Ot zwykła bajka z całkiem dobrym humorem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@TruthHurts

Skoro twoja ,,męskość''(zdefiniuj proszę ów pojęcie)jest tak słaba jak mydlana bańka,która pęka w najmniejszym kontakcie z czymś na pierwsze spojrzenie dziewczyńskim to...pozazdrościć ,,męskości'' :P

Wyluzuj gościu i ciesz się dobrym serialem.

Opublikowano

no tak kolorowe kucyki to bardzo meska sprawa i ten meski tytul

ten serial ocieka meskoscia

Nie ma to jak hejt bez oglądania nawet MLP.

Szczerze, to nic złego nie widzę w oglądaniu "niemęskich" bajek :P

Każdy ogląda co chce, ja np. bardzo lubie MyLittlePony, odcinki są ładnie

produkowane, mają ciekawą, często śmieszną fabułę :)

@Down

Mam 15 lat, to idealny czas na takie głupoty, i beke :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie ma to jak hejt bez oglądania nawet MLP.

Szczerze, to nic złego nie widzę w oglądaniu "niemęskich" bajek :P

Każdy ogląda co chce, ja np. bardzo lubie MyLittlePony, odcinki są ładnie

produkowane, mają ciekawą, często śmieszną fabułę :)

@Down

Mam 15 lat, to idealny czas na takie głupoty, i beke :D

i koledzy z gimnazjum jeszcze cie nie zniszczyli ?

jak chce obejrzec cos smiesznego to wbijam na comedy central i ogladam jakis lecacy tam serial a nie kolorowe kucyki

Opublikowano

i koledzy z gimnazjum jeszcze cie nie zniszczyli ?

jak chce obejrzec cos smiesznego to wbijam na comedy central i ogladam jakis lecacy tam serial a nie kolorowe kucyki

Nie, ogladam razem z kolegami <3

EXPmIpC.gif

Opublikowano

KtośTam484

Prawdziwy chłopiec tak(tak jak ty)prawdziwy mężczyzna,będzie to oglądał-jak mu się podoba-choćby nie wiadomo co powiedział jakiś debilny hejter twojego pokroju.

Opublikowano

Dajcie jeden konkretny powód dlaczego facet nie powinien się tak ubierać.

//Skierowane do tych fanów MLP.

Nie przeszkadza mi to, martwię o siebie, a nie o tępienie tych "innych" ludzi.

Ale to już odbieganie, bo co ma oglądanie bajki dla 5 letnich dziewczynek,

która jest słynna na cały świat i oglądają ją nawet dorośli, do ubierania się tak?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

NoobKillerPL

Mo właśnie ni co.używają tego tylko i wyłącznie z powodu braków rozsądnych argumentów,dlaczego mają nie oglądać dobrej kreskówki.Moim zdaniem po prostu się boją.Zarówno odmienności innych ludzi(jak osobnik przedstawiony na fotografii wyżej(nie Dusty tylko ten jeszcze wyżej ;) )) jak i faktu iż coraz więcej ludzi się otwiera na coś takiego.Jak mały pies stojący ścianą do muru,boi się więc musi atakować mimo iż jego ataki na nic się nie zdadzą.

@Down

Mądre nie powiem..choć niestety na świecie większość ludzi jest głupich a bolączką mądrych jest życie z nimi w społeczeństwie.Choć i tak(na szczęście)znajdą się świetni ludzie w nim.Ale cóż poradzić.

Opublikowano

People are free. Deal with it.

Taki fajny cytat znalazłem: "Remember. Love and tolerance. Accept it. People are free to hate it. Don't hate them for it."

Więc hejtujcie sobie.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...