Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My little pony

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądać odtwarzacz w odtwarzaczu, we need to go deeper.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma to jak zamykać temat o serialu tylko dlatego,że masa pomyłek natury ewolucyjnej nie potrafi zrozumieć prostego przekazu dotyczącego,że każdy ogląda co lubi a swoją głupotę maskując prosty faktem wynikającym z debilnych stereotypów(w które wierzą tylko głupcy)przy braku namacalnych dowodów potwierdzających moją teorię,która-dzięki wam-moi drodzy hejterzy staje się faktem.Naprawdę musi być wam ciężko w życiu.Nie widzę innego wytłumaczenia wynikających z tych kompleksów.

Bronies jest dużo wojskowych jak i innych ludzi zajmujących się innymi równie męskimi sprawami,ale prościej po prostu zamknąć temat zamiast porządnie podyskutować jak człowiek z człowiekiem?Oj zapomniałem,że w ów temacie http://www.mpcforum.pl/topic/611929-dyskusjamy-little-pony/page__hl__my%20little%20pony__st__30 temacie przewaga była tych ,,niezbyt'' rozgarniętych odłamków ludzkości.Gratuluję hitlerowcy byli by z waszej postawy bardzo dumni :)

Opublikowano

Haha zapewne jesteś osobą w przedziale wiekowym od 14-16 lat bo wtedy właśnie gimnazjaliści to oglądają.

Sam mam 15lat ale tego nie oglądam , ta bajka jest dla dziewczyn do lat 8.

logo1.png
Opublikowano

Haha zapewne jesteś osobą w przedziale wiekowym od 14-16 lat bo wtedy właśnie gimnazjaliści to oglądają.

Sam mam 15lat ale tego nie oglądam , ta bajka jest dla dziewczyn do lat 8.

Sorry ale cie zawiodę ma ponad dwudziestkę na karku.Rzeczywiście w Polsce ludzie to oglądający mają tyle lat ile podałeś w większości,ale i są prawdziwi bronies po trzydziestce i czterdziestce.Polecam zapoznać się z tym materiałem,dla ludzi nierozumiejącego fenomenu kreskówki,która niestety miała przeszłość do rzyci.(poprzednie serie uważam za słabe i bardzo infantylne podobnie jak ty.

Opublikowano

@UP

To są chorzy ludzie.

Kto normalny po 30 ogląda bajki tego typu?

Sporo osób zaczęło to oglądać bo ten JJay to stramował, czy jakoś tak.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

qps666

Hm..Gabe Newell,Bill Clinton,Notch(twórca Minecrafta),więcej?

Skąd masz dowód na to,że są ,,chorzy''?

@UP co do JJJokera...

Ta ale to w większości byli gimnazjaliści i trolle.Nie wszyscy,ale całkiem sporo choć i wśród nich jest parę prawdziwych bronies.Choć to zależy jak będziemy definiowali te słowo.

Opublikowano

qps666

Hm..Gabe Newell,Bill Clinton,Notch(twórca Minecrafta),więcej?

Skąd masz dowód na to,że są ,,chorzy''?

Pokaż dowody na to, że powyzsze wymienione osoby to oglądają ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Jak na to spojrzeć w taki sposób to rzeczywiście coś jest na rzeczy,zwłaszcza,że Cena lubi kreskówki ^_^

Opublikowano

Beka z tych filmików z Notchem i Gabem ;). Każdy może użyć syntezatora. Gdybym widział, że to oni wypowiadają na konferencji czy podczas wywiadu. Póki co niezły fake ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Eee..LOL niby jaki syntezator,skądś wytrzasnął taką teorię o.O Zajrzyj na cały wywiad z nimi to FRAGMENT wywiadu. cały masz tu.

http://geekaweek.net/geeks/

Czy prawda aż tak bardzo boli?

Sorry stary..próbuj dalej xD

Opublikowano

i trolle.

Nie wiem co trollerskiego jest w ogladaniu tresci przeznaczonych dla dziewczynek

Widocznie jestem zbyt slaby by to wiedziec

Opublikowano

Cóż...nie ma się czym chwalić,ale niektórzy trollują kucykami na niektórych stronkach.Choć może nazywanie tego zjawiska trollowanie to przesada,ale...te słowo akurat najlepiej mi pasowało.I jeśli jest to bajka dla małych dziewczynek to według ciebie występowały by tam nawiązania do musicali,które imo dzieci jak by na to nie patrzeć zauważą?Ale pojawiła by się postać wzorowana w 100% na słynnej postaci Star Trek'a?Sam sobie odpowiedz na to pytanie...

Opublikowano

Zacznijmy od tego,...

wiadomo, ze gdyby nie ten Debilny i bezsensowny Majsraft to by polowa Trolow i Hejterow tego gownianego smierdzacego Gowna nie ogladala ... bo tak, jest to dla dziewczynek.

Nastepnie,...

Notch jest gruby i jest ze szwecij ;>

Po czym,...

Moim zdaniem jest to bajka dla dziewczyn w przedziale 5lat - 12lat. Moj kumpel to oglada i naprawde, gdybym mogl bym mu pomogl

:(

Konczac tym,...

Ze jest to Bajka tak samo gowniana jak MineCraft

:) (Pozbawiona glebszego sensu ...)

Nigdy Nie Lubialem, nie lubie i lubic nie bede.

Pozdrawiam.

61093c6efb.png

Opublikowano

@Up

Ok...powiedział to dzieciak oglądający Naruto...

Po pierwsze:Zgadza się,gdyby nie minecraft(to to się piszę Google nie boli...) nie było by tyle trolli w Polsce.Następnie,nie jest dla małych dziewczynek ja mam dowody na to,że nie jest,ty nie masz na to dowodów.Ciekawe kto ma racje...nie oglądałeś tego,przynajmniej to mogę suponować po twojej postawie,więc nie oceniaj.

Po drugie:Pękłem ze śmiechu :D Normalnie głupszego argumentu już nie mogłeś dać.co ja piszę zresztą..argumentu,to nie był argument tylko bezsensowne zdanie nic nie wnoszące do tematu.Nie upokarzaj się już bardziej błagam...ALE dobra niech będzie.Ten na pewno gruby nie jest..http://www.youtube.c...P3-Pffn8_81lBPQ i znowu ja mam dowody. ^_^ Jaki ten świat piękny jak kontr dyskutant nie ma nic mądrego do powiedzenia....

Ok nie lubiłeś,nie polubisz,ok ale czy naprawdę można ocenić show nie oglądając go?ty pewnie możesz.

Nadal czekam na coś sensownego.Doczekam się tu kogoś kto wie na czym polega sztuka dyskusji?

Opublikowano

@Up

Ok...powiedział to dzieciak oglądający Naruto...

Po pierwsze:Zgadza się,gdyby nie minecraft(to to się piszę Google nie boli...) nie było by tyle trolli w Polsce.Następnie,nie jest dla małych dziewczynek ja mam dowody na to,że nie jest,ty nie masz na to dowodów.Ciekawe kto ma racje...nie oglądałeś tego,przynajmniej to mogę suponować po twojej postawie,więc nie oceniaj.

Po drugie:Pękłem ze śmiechu :D Normalnie głupszego argumentu już nie mogłeś dać.co ja piszę zresztą..argumentu,to nie był argument tylko bezsensowne zdanie nic nie wnoszące do tematu.Nie upokarzaj się już bardziej błagam...ALE dobra niech będzie.Ten na pewno gruby nie jest..http://www.youtube.c...P3-Pffn8_81lBPQ i znowu ja mam dowody. ^_^ Jaki ten świat piękny jak kontr dyskutant nie ma nic mądrego do powiedzenia....

Ok nie lubiłeś,nie polubisz,ok ale czy naprawdę można ocenić show nie oglądając go?ty pewnie możesz.

Nadal czekam na coś sensownego.Doczekam się tu kogoś kto wie na czym polega sztuka dyskusji?

Tak, ogladam Naruto. Masz racje, co czwartek koczuje na nowy odcinek. Tak samo ogladam Spartakusa i Gre o Tron jakby kogos to obchodzilo.

Masz racje nie ogladalem tego, bo jestem jednym z elity normalnych. Moze troche za duzo powiedziane ;p

Moze nie ogladalem dlatego ze jakos nie ciagnie mnie do ogladania i jarania sie jakims kucykiem.

Nie wiem czy nie sklamie jak napisze ze wyroslem z ogladania bajek, Naruto jest jedyna, chociaz nie wiem czy nie powinienem nazwac ja Anime.

Masz racje, to bylo bezsensowne zdanie. Powiedz mi, co by bylo gdyby nie bylo MineCrafta? Napewno bylo by lepiej, 50% ludzi by wyszla do ludzi. Tutaj sie tez spytam ciebie, co w tym MineCrafcie jest takiego? nie wiem czy jestem jakis inny, ale nie rozumiem jak mozna siedziec 6h bez przerwy przed kompem i grac w MineCraft? Rownie dobrze ukladac klocki mozna na kiblu, jest to nawet zdrowsze.

Jak juz napisalem, Nie Lubilem, Nie Lubie, i Najprawdopodobniej Nie Polubie.

Czy mozna ocenic show jak sie go nieogladalo? Moze gdybym byl dziewczyna, bym wlaczyl na chwile. Ale nie jestem i nie interesuje mnie Bajka o jakis koniach z narosla na czole i skrzydlami, oraz kucykami.

Pozdrawiam.

61093c6efb.png

Opublikowano

@

I znowu:Jak jedyną twoją bajką(anime)jest Naruto to wiedz,że naprawdę mało anime widziałeś.Ale o anime możemy pogadać na PW albo w osobnym temacie by tu ni było offtopu.

OK..rozumiem,że to była ironia,mam nadzieje wątpię być był aż tak głupi i mówić o tym serio. O.oOk(jak pisałem)nie oglądasz w porządku,ale by mieć zdanie w jakimkolwiek temacie to należy się z nim zapoznać,a wierz mi w przypadku takiego fenomenu jak MLP FIM naprawdę trzeba to zobaczyć.Nie umrzesz...

Gdzie ja w temacie zaznaczyłem,że gram/lubię minecraft'a?W tym aspekcie mam zdanie podobne do OO.również uważam,że gracze w omawianej grze nie są najdojrzalszą grupą ludzi,ale nie zmienia to fakt,że gra nie jest(bynajmniej)zła.Ma(mimo wszystko)oryginalną koncepcję a sam Notch jest naprawdę niesamowitym gościem.Swego czasu mieliśmy my(bronies)z nim przyjacielską rywalizację na Equestria Daily,kto da więcej na cele charytatywne,ech sporo kasy się zebrało...

Facet naprawdę nie jest głupi i wydaję się(ciężko znaleźć inne słowo)po prostu ,,cool'' gościem.

Hm jak by na to nie patrzeć jednorożców,pegazów w Heroes'ach(dajmy na to)też nie lubisz...to już troszkę dziwne(moim zdaniem)ale ok szanuje twój wybór.

Już to zrobiłem,ale zrobię jeszcze raz.Polecam filmik CR'a.Dobrze objaśnia fenomen bronies/serialu.

TruthHurts

Jak można porównywać kreskówkę do anime?Jeszcze porównaj mi pralkę z mikrofalówką xD

Opublikowano

I znowu:Jak jedyną twoją bajką(anime)jest Naruto to wiedz,że naprawdę mało anime widziałeś.Ale o anime możemy pogadać na PW albo w osobnym temacie by tu ni było offtopu.

OK..rozumiem,że to była ironia,mam nadzieje wątpię być był aż tak głupi i mówić o tym serio. O.oOk(jak pisałem)nie oglądasz w porządku,ale by mieć zdanie w jakimkolwiek temacie to należy się z nim zapoznać,a wierz mi w przypadku takiego fenomenu jak MLP FIM naprawdę trzeba to zobaczyć.Nie umrzesz...

Gdzie ja w temacie zaznaczyłem,że gram/lubię minecraft'a?W tym aspekcie mam zdanie podobne do OO.również uważam,że gracze w omawianej grze nie są najdojrzalszą grupą ludzi,ale nie zmienia to fakt,że gra nie jest(bynajmniej)zła.Ma(mimo wszystko)oryginalną koncepcję a sam Notch jest naprawdę niesamowitym gościem.Swego czasu mieliśmy my(bronies)z nim przyjacielską rywalizację na Equestria Daily,kto da więcej na cele charytatywne,ech sporo kasy się zebrało...

Facet naprawdę nie jest głupi i wydaję się(ciężko znaleźć inne słowo)po prostu ,,cool'' gościem.

Hm jak by na to nie patrzeć jednorożców,pegazów w Heroes'ach(dajmy na to)też nie lubisz...to już troszkę dziwne(moim zdaniem)ale ok szanuje twój wybór.

Już to zrobiłem,ale zrobię jeszcze raz.Polecam filmik CR'a.Dobrze objaśnia fenomen bronies/serialu.

Czy ty wlasnie porownales te Bajke dla Niedorozwinietych z Heroes'ami?!

Wogole, ... ja nie wiem jaki ma zwiezek jedno z drugim.

Powracajac do tematu tej Bajki. Nie wiem jakim trzeba byc Facetem, zeby zamiast fajnych Walk i dosc ciekawej akcij i fabuly wybrac Jakies Kucyki...

Bitch Please ...

61093c6efb.png

Opublikowano

my little pony a naruto? i o co wy sie kłócicie? jak to jest jeden chuj xD

Obrazki z MLP - prowokacja. A wy właśnie karmicie trolla. Gratuluję.

white pride world wide

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...