Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Credits Maker ®

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierajcie z oryginalnego tematu twórcy bocika do kupowania i sprzedawania flaxów charlesem. :D

Jako że dostałem wiele próśb to udostępniam go razem ze źródłem (jest w paczce).

udo7ck.jpg

Trochę nowsza wersja niż ta co dał sekhmet.

Na mozilli (najlepiej najnowszej) i Windowsie XP zadziała każdemu bezproblemowo. Ogólnie to jest uniwersalny. Do kodu nie macie co zaglądać, jesli coś nie działa (zatnie się na czymś) to podmieńcie obrazek i tyle.

Download:

http://www.speedysha...zproblemowo.rar

http://www.speedyshare.com/file/qCxKX/Credits-Maker-v0.4-mozilla-na-WinXP-bezproblemowo.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/09f965794e8232efe4b5d6217c36d89adb03ea34223422d717b50588729aa22c/analysis/1330703418/

#EDIT

aha i uwaga.

Wyłączcie NK kiedy trzepiecie kredki , bo nawet nic nie robiąc zawsze złapie jakiegoś pakieta z tego portalu (a ma łapać z DO i tylko taki ma się pojawić. Jak będą dwa to niestety się zatnie).

jeszcze jedna uwaga.

Na początku zróbcie ręcznie żeby ustawić pakiety , bo domyślnie po uruchomieniu charlesa są one ustawione na 10 / 1, a ja polecam 200 / 50. Nie więcej bo ak będziecie mieli np. 1000/65 to na 70 sesji was wywali z Darkorbita.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi Tylko wchodzi w Sklep i nic więcej, wiesz może czemu? ; /

no a masz najnowszego Firefoxa i WIndowsa XP ?

nie wiem jak z tym jest, ale ja mam tak że np. ten sam obrazek do kupowania działa tylko na FF , jak chcę na chrome to muszę nowego screena zrobić i podmienić.

Opublikowano

@up Nawet nie wiem czy mam najnowszą wersje FF, mam win 7 a co na win 7 nie dziala?

Działa. A właściwie powinno. Tylko ja nie miałem nigdy Win7 , obrazki przesłał mi szymon i niestety nie mogę je podmienić żeby działało idealnie. Skopiuj wszystkie screeny z przeglądarki z WinXP do Win7 i powinno śmigać. Jak nie to po prostu zrób własne.

Opublikowano

(...)

@edit jeszcze jedno pytanie, czemu mi sie wyposażenie nie laduje na firefoxie? ;(

Dasz rade w tym pomoc?

Zróbmy tak. Podmień po prostu te obrazki żeby działało idealnie na Mozilli na Windowsie 7. Potem upnij paczkę i już nikt nie będzie miał więcej problemów :D

Opublikowano

@ up Jeszcze jedno nie chce mi kupic ani jednego flaxa ; d

Ojej no to nie wiem. Wiem źe na XP działałoby idealnie, przynajmniej mi . Podmień każdy obrazek na którym się zatnie i będzie git.

Opublikowano

Mi tak samo jak wojakowi ale ja na chrome , już pobieram najnowszą mozille jeżeli będzie śmigać to masz limit lajków :) ( Ja win 7 )

Opublikowano

@up podmieniłem wszystki obrazki i tylko wchodzi mi w drony a dalej wgl ; d

Zrób własne najlepiej.

Mi działa idealnie, za każdym razem 200k kredytów więcej (a może nawet będzie więcej, na razie tylko kilka razy powtórzyło, dla testów, bo ja ogólnie w DO nie gram). Mogę nagrać filmik.

@Up

Na win7 raczej nie. Musisz bawić się w podmienianie screenów. Ja tamtego windowsa nie miałem , więc i nie ogarnąłem tego programu na tym systemie.

@Down

wyślij na pw jak chcesz. Ale krótko, może z 20 minut.

Opublikowano

a jak ja te obrazki mam zrobić , żeby działały?

PrintScr, wklejasz do painta, wycinasz i podmieniasz w folderze w formacie .bmp.

hah , a w hobby "informatyka"...

Opublikowano

Użyłem i konto "magicznie" wyparowało, także ostrzegam.

#closerequest

#banrequest

Weź Szymon spierdalaj z tego tematu.

Piszesz teraz tak jak wcześniej my pisaliśmy żebyś stracił golda ;D i straciłeś. Pozdro frajerze.

Ciekawe jak ma wyparować skoro jest source a bot tylko klika, nie trzeba nawet passów podawać, ani nic właściwie. Keylogger to też nie jest - bo jest skan w końcu.

Dobra idź się pierdol z nubem pod prysznicem ;D pozdro dla kumatych.

Opublikowano
Idź possać evilowi <3 Jeżeli chcesz wiedzieć, miałem zapas do pb "WorldMaster", także możesz się jebać.

Geju na Yt nadal są filmiki jak kąpiesz sie z kolegami ^^ może damy je tutaj na mpc ?

Ps. a dla nooba obciągałeś pod prysznicem <3

Opublikowano

Hehe Autorze pozwól że zacytuję Twoje słowa ze scryptu:

Credits Maker v0.4 [sEKHMET TO CHUJ POZDRO EVIL]

; Nub to zyciowy nieudacznik, Sekhmet to bot , a Szymon kąpie sie z kolega (prawdopodobnie nubem).  pozdro dla kumatych.

Buhahahaha meeegaa xD xD

Opublikowano

@EDIT

Bzdury napisałem! Z tą grafiką drona jest ok bo on nie naciska w sklepie na drona tylko od razu na kupowanie!!!

Za to u mnie zacina się gdy ma potwierdzić sprzedasz, ale obraz jest ok, ma ktoś all dobrze dla Win 7 ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie ma po co pobierać, program jest źle napisany :D Powinny być 2 grafiki dla flaxa, w wyposażeniu i w sklepie bo one się różnią, więc proszę autora o naprawę skryptu.

P.S. Mi dochodi do momentu gdzie ma sprzedać flaxa, ale że autor nie pomyślał to nie może nacisnąć na tego flaxa...

Właśnie pomyślałem . On chowa drony a potem klika na zakładkę schowanego flaxa , naciska na jego i sprzedaje. Dzięki temu można posiadać irysy. Mi działa idealnie. Jeśli macie problemy podmieniajcie obrazki własnymi. Nic na to nie poradzę, naprawdę.

Opublikowano

W sumie bot jest ok, tylko dziwne, że niektórym nie działa.

Ps. Jak tam maggot, dalej cię babcia krzesłem bije w domu i do sąsiadki wypierdala ;)?

Dlatego niedowartościowany jesteś, i wymyślasz brednie bo jesteś upośledzony umysłowo.

Pewnie jebneła za mocno. I nie mow, że tak nie było, moge ci SS zrobić z archiwum jak o tym pisałeś ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam XP i dochodzi tylko do potwierdzenia sprzedazy

@Edit:

Pokazuje tylko

Ile chcesz sprzedać?

Sprzedaj Przerwij

I tyle co z tym zrobić??

Opublikowano

A mi dupa tak muli kompa że od ostatnioego posta do teraz nic :D aż w końcu wyskoczył błąd charles

A mi dupa tak muli kompa że od ostatnioego posta do teraz nic :D aż w końcu wyskoczył błąd charles

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...