Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Credits Maker ®

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... mała podpowiedź: nie lepiej nagrać na taskerze? Chyba będzie lepiej działać ...

Pozdrowienia :)

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm... mała podpowiedź: nie lepiej nagrać na taskerze? Chyba będzie lepiej działać ...

Pozdrowienia :)

nie

bo strona raz sie szybciej ładuje raz wolniej

Kilka razy potwórzy i się zatnie i bedzie klikał jakieś głupoty, może nawet ci kupić feniksa

Najpierw myśl potem pisz ;p

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Caly ten credits maker mozna o kant dupy rozbic.

Wiecej kredytow robie recznie w 5 min niz on przez pol dnia.

A ty faggot przestan plakac bo ciagle mozna normalnei sprzedawac flaxy na 1lvl, przed chwila udalo mi sie 1 flaxa(na 1 lvl) sprzedac 103 razy

I 10 x wyplacilem z klanu 143miliardy

Opublikowano

A ty faggot przestan plakac bo ciagle mozna normalnei sprzedawac flaxy na 1lvl, przed chwila udalo mi sie 1 flaxa(na 1 lvl) sprzedac 103 razy

wow faggot ale pocisk. Szkoda że dawno tego nicku nigdzie nie uzywam :P sram na to jak mnie nazywacie.

Dać wam program to będą narzekac ;D gdyby nie sekhmet bym nie założyl tego tematu i w ogóle bym go nie publikował BO TO BYŁ BOT DLA MNIE I DLA ZNAJOMYCH A NIE NA SZERSZA PUBLIKE KTÓREJ W OGÓLE NIE DZIAŁA bo sa za tępi żeby go użyć.

Sprzedawać może i można, ale to nie to samo co kiedyś (x3,x4 a x15 to chyba różnica?).

103 razy? sprzedałeś a potem się obudziłeś co ?? :D Nie prowokuj ludzi marny trollu ;s

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Panu już podziękujemy. Widać, że nawet nie wiesz na czym ten skrypt polega. Zamiast siedzieć cały dzień przed kompem i sprzedawać flaxy charlsem odpalasz skrypt. To, że przy sprzedawaniu ręcznym machniesz szybciej ręką nie ma wpływu na to ile razy sprzedasz flaxa dzieciaq.

10 x 143 miliardy = 1,4kkkk. GZ!

Od jakiegoś czasu bug na wypłate z klanu już nie działa. Czasem uda się wypłacić 2 razy. Idź się utop.

Opublikowano

Hehehe, troche mi was zal dzieciaczki....

Myslicie ze wszystko wiecie i umiecie najlepiej? -.-

Jak chcecie moge wkleic screeny :P

macie tutaj konto na ktorym wlasnei sprzedalem jednego flaxa ~90 razy

nick:

bugciagledzialafraje

server: pl1

pass: qwertyuiop

Opublikowano

Wystarczajacy

Ale niektorzy jak noobek Maggot i czolowy znaffca gry BeNeQ i tak nie uwierza bo sa zaslepieni przez info z tego forum... :D

Panu już podziękujemy. Widać, że nawet nie wiesz na czym ten skrypt polega. Zamiast siedzieć cały dzień przed kompem i sprzedawać flaxy charlsem odpalasz skrypt. To, że przy sprzedawaniu ręcznym machniesz szybciej ręką nie ma wpływu na to ile razy sprzedasz flaxa dzieciaq.

10 x 143 miliardy = 1,4kkkk. GZ!

Od jakiegoś czasu bug na wypłate z klanu już nie działa. Czasem uda się wypłacić 2 razy. Idź się utop.

Wiem na czym polega ten skrytp noobku

Juz pisalem ze wiecej kasy zarobie charlesem w 5 min niz ten skrypt przez caly dzien

Wow, no co ty -.- Wyzej masz konto to sprawdz

Brawo umeisz liczyc, a jak chcesz wiedziec dokladniej to an koncie mam teraz ponadl 1.5 biliona kredytow

Dalej zyj w swoim swiecie...

Opublikowano

Wystarczajacy

Ale niektorzy jak noobek Maggot i czolowy znaffca gry BeNeQ i tak nie uwierza bo sa zaslepieni przez info z tego forum... :D

Jakiego masz neta? Mógłbyś mi wytłumaczyć na PW jak ty to robisz.? Nie bądz frajer :] Jak inne n00bki z tego forum :D

Opublikowano

Wystarczajacy

Wiem na czym polega ten skrytp noobku

Juz pisalem ze wiecej kasy zarobie charlesem w 5 min niz ten skrypt przez caly dzien

Wow, no co ty -.- Wyzej masz konto to sprawdz

Brawo umeisz liczyc, a jak chcesz wiedziec dokladniej to an koncie mam teraz ponadl 1.5 biliona kredytow

Dalej zyj w swoim swiecie...

Zrób to samo na AG1 to Cie przeproszę ;_;

Opublikowano

Pozro, bug działa własnie z 1 flaxa na 1 lvl dostałem 3 miliony z groszami ;)

Wiesz jak ja nawet 3x nie umiem zrobić. To wiesz pozdro :}

@Jakoś coś wam nie wieże.. Wielu graczom to nie działa a wam akurat działa szacun...

Opublikowano

Wiesz jak ja nawet 3x nie umiem zrobić. To wiesz pozdro :}

@Jakoś coś wam nie wieże.. Wielu graczom to nie działa a wam akurat działa szacun...

A jakie liczby wpisujesz w pola w Charles? Wiele testowałem i najlepsze ustawienie to 100/100. Czasem jak mocno muli (charles długo odbiera pakiety) to daje 100/50.

Opublikowano

Dałem 10000/10000 Wyj... z konta i wbić nie mogę :]. Daje 100/85 niekiedy mam x2..

Nie wolno przesadzić.... To co zrobiłeś to sieczka z łącza. Przez godzine nie wejdziesz na DO ;f 200 max ale przy słabym łączu to i tak za dużo. Sprawdź sobie 100/100, 100/50, 50/50. Jeśli sprzeda 3 razy to właściwie sukces.

Opublikowano

Nie wolno przesadzić.... To co zrobiłeś to sieczka z łącza. Przez godzine nie wejdziesz na DO ;f 200 max ale przy słabym łączu to i tak za dużo. Sprawdź sobie 100/100, 100/50, 50/50. Jeśli sprzeda 3 razy to właściwie sukces.

Nie działa napewno coś źle robie jak buguje.

Opublikowano

Zrób to samo na AG1 to Cie przeproszę ;_;

Na AG1 jeszcze latwiej bo wiekszy ping do serwera :D

Z 1 flaxa nabilem ponad 9kk

Nick: bugciagledzialafraje

Pass: qwertyuiop

Opublikowano

Cisniesz Maggot chyba ze cie zatkalo

po 1. Ramknij ryj. 50postow i koXisz do Maggota? ogarnij się -.-

po 2. mi nie działa bugowanie ehh;/ a ping 20ms;p ale niestwty download 1mb;/

Opublikowano

Na AG1 jeszcze latwiej bo wiekszy ping do serwera :D

Z 1 flaxa nabilem ponad 9kk

Nick: bugciagledzialafraje

Pass: qwertyuiop

Wybacz ale po zalogowaniu się zobaczyłem marne 20k -.- Na pl1 100k. Gdzie te miliony?...

Opublikowano

Wybacz ale po zalogowaniu się zobaczyłem marne 20k -.- Na pl1 100k. Gdzie te miliony?...

No przecież napisał że zbugował ~90 razy flaxa tak ? sprawdź bilans

to wystarczający dowód że bugowanie działa.

Opublikowano

Niektorzy maja problemy z mysleniem wiec wiesz... :D

A Maggocik spowrotem wlazl pod swoj kamien i siedzi cicho jak mu udowodnilem ze gowno sie zna

Opublikowano

No tak. Wszedłem i kasy nie widziałem to poszedłem. Jak obiecałem tak zrobię.

MinecraftRP, przepraszam za wszystkie moje posty w tym temacie które uderzają w twoją osobę.

Wpis o sprzedaży flaxa w bilansie pojawia się 184 razy.

Mógłbyś się chociaż pochwalić czy to zasługa szybkości łącza czy lokacji czy może jakiejś innej metody bugowania, której nie ujawnisz ze względu na niesamowitą skuteczność ;)

Opublikowano

Niektorzy maja problemy z mysleniem wiec wiesz... :D

A Maggocik spowrotem wlazl pod swoj kamien i siedzi cicho jak mu udowodnilem ze gowno sie zna

siedze cicho bo mnie to już nie interesuje

mam większe problemy niż martwienie sie o tego buga. Po co mi on skoro i tak w darkorbit nie gram...

ja tylko pisałem z własnego doświadczenia, że nie idzie sprzedać flaxa więcej niż 4 razy. Skoro wcześniej było x15 a teraz x4 to myślałem że już to naprawili.

Opublikowano

Mógłbyś się chociaż pochwalić czy to zasługa szybkości łącza czy lokacji czy może jakiejś innej metody bugowania, której nie ujawnisz ze względu na niesamowitą skuteczność ;)

Ta napewno Ci powie.

Szacun:

Flax zbugowany na 4 strony. Czyli jakies 60x ;] (nie wiem dokładnie nie chce mi sie liczyć)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...