Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Credits Maker ®

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podziękujmy noobkillerowi .

Wbijcie flaxy na 6 lvl to wtedy będzie można się czegoś dorobić. Bugować na 1 lvlu nie da rady. Tylko raz sprzedaje na 1000/65. ;( A kiedyś na luzie dochodziło mi po 600k za 1 raz ...

Tak właśnie jesteś pr0, Gówno byś udostępnił za przeproszeniem..

Chodzisz po tematach i płaczesz aby Noobkillerowi podziękować..

Przynajmniej pomógł co niektórym ( Nie mi )...

A taki jak Ty, To tylko płacze że napisał buga ..

yolh.jpg
Opublikowano

Tak właśnie jesteś pr0, Gówno byś udostępnił za przeproszeniem..

Chodzisz po tematach i płaczesz aby Noobkillerowi podziękować..

Przynajmniej pomógł co niektórym ( Nie mi )...

A taki jak Ty, To tylko płacze że napisał buga ..

Chuja napisał kurwa powtarzam po raz kolejny że ja na to wpadłem jako pierwszy. Był zaskoczony i dziękował mi jak mu napisałem o tym na gg. Potem zabrałem się za Credits makera.

Zrobiłem dużo dla tego forum . Starałem się głównie od siebie coś dawać , a nie kopiowac cudze prace i pomysły.

Teraz widzimy efekty opublikowania tego buga.

Kto wiedział ten wiedział reszta nie musiała . Byś coś zrobił na forum też bym ci wysłał na gg gdybym CIę znał. Wszyscy moi znajomi z darkorbit dostali. Więc nie pierdol że się z nikim nie podzieliłem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Chuja napisał kurwa powtarzam po raz kolejny że ja na to wpadłem jako pierwszy. Był zaskoczony i dziękował mi jak mu napisałem o tym na gg. Potem zabrałem się za Credits makera.

Zrobiłem dużo dla tego forum . Starałem się głównie od siebie a nie kopiowac cudze prace.

Kto wiedział ten wiedział reszta nie musiała . Byś coś zrobił na forum też bym ci wysłał na gg gdybym CIę znał. Wszyscy moi znajomi z darkorbit dostali. Więc nie pierdol jaki to jestem egoistyczny.

Zauważyłem 2 Twoje posty, Z czego oby dwa to wrzuta na Nooba, Więc zwracam honor ( Mógł napisać że to Ty, wymyśliłeś tego buga ).

Sorki, Jestem na tym forum około 2-3 miesiące.. To nie znam jeszcze wszystkich...

Myślałem że Kamieniarz z Ciebie i wiesz... Sorki, Oceniłem Cię zbyt pochopnie, I zrobiłem błąd. Przepraszam.

yolh.jpg
Opublikowano

Hmmm, a macie coś co poradzi sobie na maczku?

obrazki podmień

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Skutecznie podmieniałem obrazki. Doszedłem do kliknięcia w czerwone sprzedaj i koniec. Co bot dalej robi? Wydaje mi się, że powinien minimalizować mozille. Podmiana grafiki nie daje rezultatu.

@EDIT

Wyłączyłem przeźroczystość okien i poprawiłem obrazek charlsa. Ide dalej ;p

@EDIT2

Udało się. Ustawienia 100/50. Bot sprzedaje flaxa średnio 4 razy czyli zysk 100k na cykl. Internet mam 2mb radiowy więc szału ni ma, a "atakowany" serwer to AG5. Jutro spróbuje na kompie z internetem 20mb.

Zrobiło cykl ze 3 razy i zmuliło do :F

Opublikowano

-----------------------------------------------------------------------------------

-wiecie może dlaczego breakpoints[wielokat] przestał mi działać ?-

- i jak naprawić, reinstal był i nie pomógł T-T. -

- -

-jak wybieram ppm to mogę ustawić ale tą ikonką już nie -

- -

-charles 3.6.3 -

-win 7 -

-charles deflaut - jest ale break nie działa nawet jak sam robię-

-------------------------------------------------------------------------------

----------------------

------------

------

@Edit Nie ważne już zdążyłem się nauczyć jak przekształcić kod na moje potrzeby.

Opublikowano

Skutecznie podmieniałem obrazki. Doszedłem do kliknięcia w czerwone sprzedaj i koniec. Co bot dalej robi? Wydaje mi się, że powinien minimalizować mozille. Podmiana grafiki nie daje rezultatu.

@EDIT

Wyłączyłem przeźroczystość okien i poprawiłem obrazek charlsa. Ide dalej ;p

@EDIT2

Udało się. Ustawienia 100/50. Bot sprzedaje flaxa średnio 4 razy czyli zysk 100k na cykl. Internet mam 2mb radiowy więc szału ni ma, a "atakowany" serwer to AG5. Jutro spróbuje na kompie z internetem 20mb.

Zrobiło cykl ze 3 razy i zmuliło do :F

Szacun, że Ci się sellnoł za 200k

Opublikowano

Co do NoobKilera to powiem jasno... Rok temu istniał undeground Do na mpc... wszyscy płakali jaki to Noob jest zły nie udostępnai bugów... itp. etc.

Teraz gdy udostępnia buga też płacz powiem wam jedno zdanie.. NIE pasuje wypierdalajcie stąd nikt was na siłe nie trzyma....

Opublikowano

Dobry zart kuzwa Faggocie...

Ten bug pierwszy byl udostepniony na zhyku i to ponad pol roku temu....

Zrobiłem dużo dla tego forum . Starałem się głównie od siebie coś dawać , a nie kopiowac cudze prace i pomysły.

Kto wiedział ten wiedział reszta nie musiała . Byś coś zrobił na forum też bym ci wysłał na gg gdybym CIę znał. Wszyscy moi znajomi z darkorbit dostali. Więc nie pierdol że się z nikim nie podzieliłem.

Opublikowano

Dobra skończcie temat o bugu, mówcie o programie bo to trochę offtop.

Udostępniłem i wie o tym teraz tyle osób ile powinno, czyli każdy kto chce.

Btw. Moja decyzja by to udostępnić była taka, że bug był na zhyku, więc kwestia czasu,

aż ktoś tu skopiuje. Wolałem sobie zbić pare %, przy okazji. Chodząc i płacząc

po forum o tym jaki to ja zły jestem nie naprawisz buga...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szacun, że Ci się sellnoł za 200k

Kiedy pod wieczór zobaczyłem, że nie wyrabia i sprzedaje 2 razy zmieniłem ustawienia na 100/100. Sprzedawał 4-6 razy :). W takim tempie robi 25kk na godzine.

Dzisiaj spróbuje zostawić go na nocke na innym kompie. Tam 20mbit mam to powinno być lepiej.

Opublikowano

Udostępniłem i wie o tym teraz tyle osób ile powinno, czyli każdy kto chce.

Btw. Moja decyzja by to udostępnić była taka, że bug był na zhyku, więc kwestia czasu,

aż ktoś tu skopiuje. Wolałem sobie zbić pare %, przy okazji. Chodząc i płacząc

po forum o tym jaki to ja zły jestem nie naprawisz buga...

ehh, tak jak pisałem... za zbicie % byś nawet dupy dał Sekhmetowi :P

Pół roku temu hmm , to mniej więcej wtedy ja na to wpadłem. I napisałem o tym tobie. Jedyne co mnie boli to to że piszesz że sam to odkryłeś. Frajer bez zasad i znajomych w realu ;p I tak mam z ciebie beke. Idź kurwa się rzucaj pomidorami z szymonem w kabinie prysznicowej :P

Opublikowano

Kiedy pod wieczór zobaczyłem, że nie wyrabia i sprzedaje 2 razy zmieniłem ustawienia na 100/100. Sprzedawał 4-6 razy :). W takim tempie robi 25kk na godzine.

Dzisiaj spróbuje zostawić go na nocke na innym kompie. Tam 20mbit mam to powinno być lepiej.

Czytaj posty up@ Nie zależy od połączenia internetowego.! Zależy czy serwer ma lagi, czy dużo ludzi gra. W niedzielę muszę spróbować.

Opublikowano

mrówka

Skoro stoi to znaczy, że nie rozpoznaje obrazka.

Puść go i gdy stanie zastanów się co teraz powinien zrobić. W tym wypadku powinien kliknąc na Kup. Musisz zrobić screena w tym miejscu i wyciąć odpowiednio. Przy wycinaniu wzoruj się na tym obrazku z folderu GFX. Ważne jest by na obrazku była widoczna cena. Ja jej nie uwzględniłem i kupiło mi lenka za 9k urki :/

Czytaj posty up@ Nie zależy od połączenia internetowego.! Zależy czy serwer ma lagi, czy dużo ludzi gra. W niedzielę muszę spróbować.

Masz do czynienia z informatykiem (z zainteresowania) który dużo zajmuje się sieciami. W przypadku ataku bardzo ważny jest ping do atakowanego serwera. Na łączu 2mbit mam ping 400ms, a na łączu 20mbit mam ping 70ms. W moim wypadku ma większe znaczenie lokacja gdyż to szybsze łącze znajduje się w mieszkaniu w centrum miasta. Żeby sprzedać flaxy kilkakrotnie kilka pakietów musi wejść w niskim odstępie czasu. Na słabym łączu jest to niemożliwe.

Opublikowano

ehh, tak jak pisałem... za zbicie % byś nawet dupy dał Sekhmetowi :P

Pół roku temu hmm , to mniej więcej wtedy ja na to wpadłem. I napisałem o tym tobie. Jedyne co mnie boli to to że piszesz że sam to odkryłeś. Frajer bez zasad i znajomych w realu ;p I tak mam z ciebie beke. Idź kurwa się rzucaj pomidorami z szymonem w kabinie prysznicowej :P

Spoko, ale cieszylem sie z credits makera a nie buga -,-...

Btw. To prawda, że opierdalałeś lache evilowi? Kumpel mi zdjęcia wysłał ^^

A bug był wczesniej na zhyku :)

//Przepraszam za offtop, ale denerwuje mnie ten koles.

//Każdy jego post to płacz jak 10 letnie dziecko :O

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...