Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Credits Maker ®

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta napewno Ci powie. Następny NuP jak maggot :]

takie rzeczy bym akurat powiedział.

Ale istnieją i takie, które nie mogą zostać opublikowane... jak np. kiedyś crack do kbota od szymona. Gdyby wypuścił w sieć to kilka dni i patched. Wszyscy płakali że się nie dzieli a prawda jest taka że jesteście tylko pijawkami które nic od siebie nie wniosły.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta napewno Ci powie. Następny NuP jak maggot :]

Jakbyś umiał czytać to byś wiedział, że nie liczę na poznanie tej metody tylko na odpowiedź typu "mam inną metodę", a może ma światłowód i na nim zapieprza serwery bp?

Opublikowano

Mógłbyś się chociaż pochwalić czy to zasługa szybkości łącza czy lokacji czy może jakiejś innej metody bugowania, której nie ujawnisz ze względu na niesamowitą skuteczność ;)

Uplaod ~60mb/s

Flax zbugowany na 4 strony. Czyli jakies 60x ;] (nie wiem dokładnie nie chce mi sie liczyć)

Na jednej stronie jest 50 wpisow :D

Opublikowano

Na win 7 wyłączcie przezroczystość okien i dopiero screeny zróbcie i zapiszcie jako bitmapy czyli .BMP

Najlepiej zrobić małe obrazki, żeby wykrywanie było szybsze i dokładniejsze, aha bot klika w sam środek obrazka jak coś.

Opublikowano

Na win 7 wyłączcie przezroczystość okien i dopiero screeny zróbcie i zapiszcie jako bitmapy czyli .BMP

Najlepiej zrobić małe obrazki, żeby wykrywanie było szybsze i dokładniejsze, aha bot klika w sam środek obrazka jak coś.

To samo w Viście.

Opublikowano

Powie ktoś mi wkońcu jak to włączyć żeby działało ?

Jak wam się chce to może mi ktoś z 1miliarda na konto zrobić jakby komuś się nudziło:P

A jak nie to BARDZO proszę o pomoc +_+ bo jak włączam DO potem Charlesa a potem Credit Makera i mam XP więc naciskam F1 to się nic nie dzieje ....

Ja tego nie ogarniam ? czy mam np złą wersję charlesa lub coś takiego ?

PS. mam 3.6.5

Credit Maker ten co byl w tym temacie na górze , prubowałem wcześniej samym charlesem ale szczerze mówiąc to mi więcej wychodzi jak DK ubije +_+

Proszę o odpowiedz PLZ.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Sry za odkop... Dziala to ? BO mi nie;d

Czytaj chociaż ostatnią stronę z tematu, nie tylko pierwszy post. Nie działa - kolega nad Tobą napisał. Zamykam - odkop.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...