Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Credits Maker ®

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra.. wbilo w hangar>>drony>>flax>>kup>>właczyło w charles (enable/disable breakpoint)>> kliknoł ok. Wszedł w hangar sprzedał drone.. I co nic nie zarobiłem... Nic nie zmienia w charlesie to.. wft?

Opublikowano

Słaby program, zrobiłbym lepszy... Mam pomysł na 1000razy lepszy program ale muszę się jeszcze doszkolić bo to co tutaj jest to może zrobić każdy.

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Opublikowano

Dobra.. wbilo w hangar>>drony>>flax>>kup>>właczyło w charles (enable/disable breakpoint)>> kliknoł ok. Wszedł w hangar sprzedał drone.. I co nic nie zarobiłem... Nic nie zmienia w charlesie to.. wft?

Pisałem żeby ustawić więcej pakietów. Przy 10/1 Ci nie powieli sprzedaży.

Słaby program, zrobiłbym lepszy... Mam pomysł na 1000razy lepszy program ale muszę się jeszcze doszkolić bo to co tutaj jest to może zrobić każdy.

No a jak się pytałem ciebie czy mi pomożesz to chuja zrobiłeś.

Opublikowano

Kiedyś nie posiadałem odpowiedniej wiedzy.

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Opublikowano

Dzięki za wrzucenie, lajka dam. Działa to komuś na windows 7??

PS. fajny fragment kodu znalazłem:

; Nub to zyciowy nieudacznik, Sekhmet to bot , a Szymon kąpie sie z kolega (prawdopodobnie nubem). :D pozdro dla kumatych.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Pisałem żeby ustawić więcej pakietów. Przy 10/1 Ci nie powieli sprzedaży.

Jak mam to ustawić bo nie ogarniam. Ale bocik nieźle działa kupuje i sprzedaje. (Chodzi mi o te pakiety).

@ Moge wam zapodać wersje z zmienionymi obrazkami by. JA :D

@up Cięzko nie zauważyć:

#endregion ### END Koda GUI section ###
; Nub to zyciowy nieudacznik, Sekhmet to bot , a Szymon kąpie sie z kolega (prawdopodobnie nubem).  pozdro dla kumatych.
HotKeySet("{F1}", "start")

Opublikowano

Jak mam to ustawić bo nie ogarniam. Ale bocik nieźle działa kupuje i sprzedaje. (Chodzi mi o te pakiety).

Kiedy naciskasz Repeat Advanced , czy coś takiego, to tam są liczby do wpisania. Wpisz na górze 200 i na dole 50, rób to ręcznie za każdym uruchomieniem charlesa. Nie dawaj więcej, bo raz że dłużej będzie to trwało, a dwa że na 60 - 80 sesji się zatnie i kicknie z darkorbit na jakieś pół godziny, może mniej (w ogóle nie wejdziesz).

Opublikowano

to i ja mam to samo;/

To podmieniacie screena przycisku "sprzedaj". Jeśli Sunnyline2 wstawi swoją paczkę z obrazkami działającą na Win7 to już nikt nie będzie miał problemów :)

Opublikowano

Ustawiłem te pakiety danych. I teraz cały czas sie ładuje.. Jak próbuje sprzedać.

@ Zależy to od prędkosci internetu?

Nie ,nie zależy to od internetu. Internet jest kwestią tego ile razy Ci sprzeda, nawet na najsłabszym Ci zadziała, tylko niekoniecznie wyjdzie Ci to na +.

Bot powinien sam odświeżyć stronę przechodząc do zakładki "sklep". Po prostu zasłoniłeś charlesem ją i nie może dalej pracować...

Opublikowano

Podziękujmy noobkillerowi .

Wbijcie flaxy na 6 lvl to wtedy będzie można się czegoś dorobić. Bugować na 1 lvlu nie da rady. Tylko raz sprzedaje na 1000/65. ;( A kiedyś na luzie dochodziło mi po 600k za 1 raz ...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...