Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Boru  

283 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki serwerowe

2. 2. Czy robi? kolejn? paczke plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko Permissions działa, AuthMe na dniach będzie śmigać

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale dziala tak, ze wystarczy wpisac /register haslo ? Bo mi dzialalo od poczatku tyle ze trzeba bylo haslo 2 razy wpisac i tyle...

A i komenda /pex mi nie dziala, i jak mozesz to jeszcze zobacz o co chodzi z tym [g] przed nickiem. To hyba od HeroChata, ale nie jestem pewien. (Sam wole nie grzebac)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

W auth me 2x hasło przy rejestracji, Tak. Musisz zedytować plik permissions.yml w folderze PermissionEx. [g] przed nickiem oznacza global chat, możesz w HeroChacie zmienić. W ogóle radze HeroChat teraz wyrzucić gdyż gracze nie będą mogli pisać, bo coś w configu w nowej wersji zmienili ;/

Nowicjusz
Opublikowano

Wgrywam na serwer , jeżeli będzie coś nie tak edytuje posta.

Serwer się zawiesił i nie działa .

Opublikowano

Przeczytaj plik PRZECZYTAJ!!!!, tam wszystko pisze jak wgrać, prześlij jeszcze log z konsoli

Opublikowano

Chwila moment .. Boru , mógłbyś powiedzieć które pluginy działają a które nie ? bo ja już się pogubiłem czytając ten temat od początku :)

Opublikowano

I co z tym /setrankiem? I da rade authme zeby dzialalo /register haslo tzn. bez koniecznosci powtarzania hasla po raz drugi ?

Opublikowano

A co wg Ciebie z authme nie dziala ?

AuthMe działa

WSZYSTKIE PLUGINY DZIAŁAJĄ NA WERSJE 1.2.3

Opublikowano

No wlasnie... BRAKUJE mi tylko JEDNEGO pluginu.. setranka i tyle :)

Opublikowano

Paczka dobra ale pluginy Mob Arena i Ancient Gates , są zbędne. Dużo błędów w plikach .

Paczka nie należy do najlepszych , ale żebyś zrobił lepszą , na motywacje daje <_<LIKE

11j90jo.jpg
Opublikowano

Mob Arena fajna jest ;D sam używam, komuś się nie podoba może wyrzucić, AncientGates ma prawo mieć kilka błędów ponieważ kto inny edytuje ten plugin i jest on jeszcze w fazie edycji :P. A jakie pluginy miałbym najlepiej dodać ?

Opublikowano

Witam, dałoby radę zrobić lepiej te AuthMe, żeby hasła nie trzeba było powtarzać 2 razy ?

Nie znam się na pluginach wystarczająco ale zrobie coś takiego, że będzie authme po polsku. Będzie trzeba wpisywać /register hasło powtórz hasło

Opublikowano

dziala ten herochat ? Tzn . ja mam problem np ze tylko opy moga pisac a gracze nie

Herochat działa owszem, trzeba było dodać nowe permissions aby działało, więc dodałem i śmiga ;D
Opublikowano

Dobra to pobieram to teraz od nowa (z tym pisaniem tez mi nie dzialalo) a i inny problem. Ludzie skarza sie ze im poziom jedzenia schodzi bardzo szybko.. Jak to zmienic ? Kolejna rzecz : Wywal HeroChata i daj setranka prosze !!!!!

Opublikowano

Dobra to pobieram to teraz od nowa (z tym pisaniem tez mi nie dzialalo) a i inny problem. Ludzie skarza sie ze im poziom jedzenia schodzi bardzo szybko.. Jak to zmienic ? Kolejna rzecz : Wywal HeroChata i daj setranka prosze !!!!!

HeroChat to plugin od chatu daje kolorki na chacie itp, itd. Zedytuj plik permissionsex i inne pliki wszystko opisane w Przeczytaj!!!!
Opublikowano

no dobra, do hero chata juz sie przyzwyczailem, setranka nie trzeba bo /pex wszystko umozliwia a teraz mam kolejny blad : nie dziala komenda /money

Da rade naprawic? Z tego co wiem nowy iConomy wyszedł. Aa i bym zapomniał npc po dodaniu tekstu nie chca nic mowic.

Opublikowano

no dobra, do hero chata juz sie przyzwyczailem, setranka nie trzeba bo /pex wszystko umozliwia a teraz mam kolejny blad : nie dziala komenda /money

Da rade naprawic? Z tego co wiem nowy iConomy wyszedł. Aa i bym zapomniał npc po dodaniu tekstu nie chca nic mowic.

Niestety się mylisz ponieważ iConomy jeszcze nie wyszedł, ale teraz ogarniam nowy plugin od pieniędzy Boseconomy, takie same możliwości tylko inne komendy ;D
Opublikowano

No oby to dobrze dzialalo. Czekam niecierpliwie. Powodzenia

Opublikowano

To wina autora . Lista pluginów nieaktywnych

Ancient Gates: Pozwala na teleportowanie się, w inne miejsca

AuthMe - Reloaded: Pozwala na rejestrowanie się

AutoSave: Zachowuje mapę co pewien czas Nie dziala od 1.0.0

AutoMessage: Bot, który spamuje, co ustalony czas na chacie

ChestShop: Pozwala na otwieranie sklepów, przy użyciu skrzynek i znaku Jezeli iconomy nie dziala to chestshopy tez.

Citizens: Dodaje npc na serwer Nieaktywny ! Wersja z 1.0

ColoredSigns: Kolorowe napisy na tabliczkach

CommandBook: Dodaje wiele komend na serwer Nie dziala od 1.1 polecam Essentials / jCommand

Factions: Dodaje na serwer frakcje

FalseBook: Dodaje różne mechanizmy na serwer

HeroChat: Plugin do chatu Polecam nChat , bo hero nie dziala jak powienien

iConomy(Jest kilka błędów, jak wyjdzie nowy - dodam): Dodaje walutę na serwerze Wersja z 1.0 Polecam BOSEeconomy

Jail: Plugin dodający więzienie na serwer

Jobs: Plugin dodający prace na serwer

KiwiAdmin: Plugin do banowania, kickowania, graczy Nie aktywny polecam FigAdmin

LWC: Plugin służy do zabezpieczania skrzyń, drzwi, piecyków

MobArena: Dodaje na serwer arenę, na której można walczyć z potworami o nagrody

PermissionsEX: Potrzebny do innych pluginów, służy od dawania rang i praw

WorldEdit: Plugin służy do edycji map

WorldGuard: Plugin służy do zabezpieczenia mapy

Vault: Potrzebny do działania HeroChat WTF ? To jakies żarty ? Vault to jeden z podstawowych pluginow tak samo waznych jak Essentials

Pliki oceniam w skali 0/10 na 1. Bo autorowi chciało sie przekopiowywac je ze starych plikow krzysztofa.

Wogóle jakaś żenada z tymi plikami.

sygna4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...