Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Boru  

283 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki serwerowe

2. 2. Czy robi? kolejn? paczke plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wina autora . Lista pluginów nieaktywnych

Ancient Gates: Pozwala na teleportowanie się, w inne miejsca

AuthMe - Reloaded: Pozwala na rejestrowanie się

AutoSave: Zachowuje mapę co pewien czas Nie dziala od 1.0.0

AutoMessage: Bot, który spamuje, co ustalony czas na chacie

ChestShop: Pozwala na otwieranie sklepów, przy użyciu skrzynek i znaku Jezeli iconomy nie dziala to chestshopy tez.

Citizens: Dodaje npc na serwer Nieaktywny ! Wersja z 1.0

ColoredSigns: Kolorowe napisy na tabliczkach

CommandBook: Dodaje wiele komend na serwer Nie dziala od 1.1 polecam Essentials / jCommand

Factions: Dodaje na serwer frakcje

FalseBook: Dodaje różne mechanizmy na serwer

HeroChat: Plugin do chatu Polecam nChat , bo hero nie dziala jak powienien

iConomy(Jest kilka błędów, jak wyjdzie nowy - dodam): Dodaje walutę na serwerze Wersja z 1.0 Polecam BOSEeconomy

Jail: Plugin dodający więzienie na serwer

Jobs: Plugin dodający prace na serwer

KiwiAdmin: Plugin do banowania, kickowania, graczy Nie aktywny polecam FigAdmin

LWC: Plugin służy do zabezpieczania skrzyń, drzwi, piecyków

MobArena: Dodaje na serwer arenę, na której można walczyć z potworami o nagrody

PermissionsEX: Potrzebny do innych pluginów, służy od dawania rang i praw

WorldEdit: Plugin służy do edycji map

WorldGuard: Plugin służy do zabezpieczenia mapy

Vault: Potrzebny do działania HeroChat WTF ? To jakies żarty ? Vault to jeden z podstawowych pluginow tak samo waznych jak Essentials

Pliki oceniam w skali 0/10 na 1. Bo autorowi chciało sie przekopiowywac je ze starych plikow krzysztofa.

Wogóle jakaś żenada z tymi plikami.

Bzdura AutoSave działa, iConomyChestShop działa z BOSEconomy dam jednego dnia nowy download, HeroChat działa trzeba było odpowiednie permissions ustawić, Jobs działa i ma się dobrze, Citizens działa i ma się dobrze, jakieś pytania?
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne, używam tych plików na swoim serverze i ludzie mogą wszystko robić, jak bedę wrzucał pliki następnym razem czyli na dniach to od nowa HeroChat dodam, od razu uprzedzam, że HeroChat usuwam bo ostatnio zaczął problemy sprawiać i dodam Glowstone lanterns nowy ChestShop BOSEconomy, musiałeś w permissions nagrzebać dlatego nie może nikt nic zrobić

Opublikowano

Ok pliki są w pełni działające tylko plugin factions ma błąd, zwykły gracz może zakładać frakcje, ale postaram się to zmienić przy najbliższej edycji plików

Opublikowano

Ja mam serva na tych plikach i jakos dziala. czasem serwer lapie crasha (kilka razy dziennie) ale nie wiem czy to wina pluginow czy hostingu. btw w citizens dziala tylko stworzenie npc i zmiana koloru nicku. Nic wiecej.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Wiec citizens idzie do lamusa ;/ a gdzie masz hosting jeśli ownserver lub gamepix to wina hostu

Opublikowano

mam serwa na ycraft.. kiedy mozna spodziewac sie tego zamiennika iConomy?

a oto link do chest shopa jakbys nie mial.. choc pewnie masz forums.bukkit.org/threads/econ-chestshop-3-38-iconomychestshop-chest-sign-shop-for-economy-plugins-1-1-r7-1-2-3.4150/

ps. mozna prosic o jakis plugin typu heroes? I cos z questami

Opublikowano

To tak, wina hostu to jest lub spamu w konsoli nie pamiętam nazwy pluginu na zmniejszony spam w konsoli, zamiennik iConomy to BOSEconomy komenda to /econ lub /ec aby zobaczyć swoje pieniądze więcej na bukkit.org, Mam najnowszy chestshop dzisiaj akurat pobrałem

Opublikowano

Boru usuń to lepiej i nie rób plików bukkit ...

To wyjdzie dla wszystkich lepiej :D

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Bo co, bo ty mi tak każesz? Zrób lepsze pliki, zrobisz? Wątpię, robiłem te pliki bardzo długo sam je robiłem, i używam ich na serwerze, który cieszy się grywalnością. Nie wrzucam byle szajsu jest kilka błędów ale to nie moja wina tylko wina albo z waszej strony lub ze strony autorów pluginów. Większość mnie tylko bezpodstawnie krytykuje

Opublikowano

Jak na moje, to pliki rób dalej. On sie pewnie nie moze pogodzic z tym, ze nie potrafi wypakować paczki.. Wszystko działa to co potrzebne, oprocz i Conomy, ale juz wiemy, ze za jakis czas bedzie paczka od nowa wgrana z zamiennikiem. Boru starasz sie, wiec zaslugujesz na plusa ..

Opublikowano

Jak na moje, to pliki rób dalej. On sie pewnie nie moze pogodzic z tym, ze nie potrafi wypakować paczki.. Wszystko działa to co potrzebne, oprocz i Conomy, ale juz wiemy, ze za jakis czas bedzie paczka od nowa wgrana z zamiennikiem. Boru starasz sie, wiec zaslugujesz na plusa ..

|Paczka już jest wczoraj dodałem nową jest w niej zamiennik iConomy czyli BOSEconomy, dodałem glowstone lanterns, najnowszy chest shop, najnowszy authme, nie ma już buga gdy ktoś się wylogował to tracił EQ. Istnieje tylko bug w factions, sam czekam aż wyjdzie poprawka, gracz może zakładać frakcje nawet jak nie ma praw
Opublikowano

Serwer crashowal mi sie przez zbyt duza wage pliku log... Czyli pluginy maja tyle bledow, ze kilka razy dziennie po 600 mb logow mi po prostu crashowal... Wywalilem zbędne pluginy i jak narazie sie nie wywalił.

Opublikowano

Pliki zrypane miałem na nich zrobić serwer wrzuciłem wszystkie pluginy na ftp. Usunełem graczowi prawa do lwc wchodzę na serwer jakimś graczem byle czym i tak mogą zabezpieczać ... Wywaliłem lwc wgrałem lockette dałem prawa tylko vipowi aa gracz też może zabezpieczać to jakiś błąd tych plików i wgl. wszyscy piszą na niebiesko ... Jak już to gracz powinien nie pisać na kolorowo ... Na pierwszy rzut oka pliki spoko ale jak już w praktyce to jedno wielkie gówno !

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano

Dzięki za pliczki są super, śmigają pięknie ;D.

Dzięki też że dodałeś kilka rodzai plików .bat Pozdrawiam ;D

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Pliki zrypane miałem na nich zrobić serwer wrzuciłem wszystkie pluginy na ftp. Usunełem graczowi prawa do lwc wchodzę na serwer jakimś graczem byle czym i tak mogą zabezpieczać ... Wywaliłem lwc wgrałem lockette dałem prawa tylko vipowi aa gracz też może zabezpieczać to jakiś błąd tych plików i wgl. wszyscy piszą na niebiesko ... Jak już to gracz powinien nie pisać na kolorowo ... Na pierwszy rzut oka pliki spoko ale jak już w praktyce to jedno wielkie gówno !

Ehh, te pliki u niektórych chodzą u niektórych nie. Z tym lwc to nie wiem powinno być wszystko ok, to wina pluginu zapewne, pluginy wychodzą, i mają one wiele błędów, u mnie też permissions w ogóle nie reaguje, proponuje usunąć permissionsEX i dodać zwykłe permissions. Staram się naprawiać błędy ale nie jest coderem żadnym więc pytam się autorów. Można napisać, że pliki są jeszcze Beta. Jak napisał TheMistro pluginy mają błędy. Log servera ma prawo się powiększać. Istnieje plugin, który ogranicza spam w konsoli. Na swoim serverze log muszę usuwać co kilka dni, bo pluginy spamują i jeszcze gracze piszą. Na bieżąco aktualizuje pluginy, więc jak zaktualizuje na serwerze to tutaj też. Myślę, że bugów w pluginach nie będzie jak wyjdzie stabilna wersja bukkita.
Opublikowano

Dodałem pliki na Survival, dodatkowo pliki na FreeBuild odświeżyłem, edytowałem kilka rzeczy i porządek w permissions zrobiłem

Opublikowano

Boże już mam dość... To nie jest moja wina tylko tego, że źle pobrałeś pisze, że plik jest uszkodzony najczęściej wtedy gdy nie pobrałeś całości!!!!Więc sugeruje abyś pobrał jeszcze raz!

Opublikowano

kamil widać, ze internet to dla Ciebie czarna magia.

Boru jaki plugin bedzie odpowiedzialny za głod ?

Schodzi całe w niecala minute.

Next -> nie da sie wylaczyc pvp na cubach. Jak glupi pisze /region flag miasto pvp deny i nic.. Niby updated w /region info miasto pisze ze wylaczone, ale gracz gracza moze zabic. Poprawisz to :D ?

Opublikowano

kamil widać, ze internet to dla Ciebie czarna magia.

Boru jaki plugin bedzie odpowiedzialny za głod ?

Schodzi całe w niecala minute.

Next -> nie da sie wylaczyc pvp na cubach. Jak glupi pisze /region flag miasto pvp deny i nic.. Niby updated w /region info miasto pisze ze wylaczone, ale gracz gracza moze zabic. Poprawisz to :D ?

Daj priority na miasto 0 a na działki 3

nie działa !!!!!!

Uzasadnisz?
Opublikowano

Działa zajebiste ale pluginy bym zmienił

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...