Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Boru  

283 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki serwerowe

2. 2. Czy robi? kolejn? paczke plików

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam pojęcia nie miałem na ycraft. Użyj total commandera lub filezilla i zrób ss panelu i wrzuć na imageshack to napisze jak.

Opublikowano

Jutro paczki wyjdą na wersje 1.2.4. Dodam również paczkę pod Hardcore i postaram się zrobić paczkę pod RPG jak najszybciej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki działają już na wersje minecraft 1.2.4!!! działają też na mc 1.2.5, ale i tak zaktualizuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Póki co nie updatuje plików. Proszę o nie zamykanie. Zupdatuje jak wyjdzie nowa wersja MC

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

em Boru dobrze wiesz kim jestem ... Modem u ciebie na servie i bardzo cie proszę czy mógł byś zmienić te "BOSEconomy" na iConomy bo iConomy jest o niebo lepsze więc no pls bo właśnie robie swój servier (co nie znaczy ,że do ciebie nie będę wbijał) tak więc "BOSEconomy" mi sie nie podoba :P

Opublikowano

Nie polecam, odpalam consolkę i tylko 1 error i kliknij dowolny przycisk, nie mówcie mi, że złą odpalam, bo jestem doświadczonym graczem i wiem którą odpalić

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Juzek postaram się. Awesome hardcore to hardcore, tak jak freebuild tylko masz kilka żyć. Kicha masz inną ścieżkę javy niż jest ustalona w run.bat Jeśli wyjdzie nowa wersja minecrafta, wersja moich plików będzie stabilniejsza

Opublikowano

Jakie ten plugin ma zadanie. Na dniach jak będę miał czas (odpoczynek od serwera;D) to zrobię te paczki nowe, wgl te mają kilka błędów np. mogą niektóre pluginy chunki przywracać bo mają bugi, najlepiej z essentials się pokombinuje ;D, ale to się zobaczy

Opublikowano

Ogólnie prezentacja nie jest zła, ale to co spotykam w prawie każdych plikach, brak pluginy na sprawdzanie logów gracza, server freebuild ale jak ktoś komuś rozwali dom bez cuboida to skąd ktoś ma wiedzieć kto to zrobił? o to chodzi, dodajcie plugin na logi...

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...