Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeknoSro Middle/Hing Rates 120 Cap/120 Skill All Maps Active 28.2.2012 (17.00)

yelloha15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Pytanie czy jak pobiorę klijent full ten 1,45gb nie będę musiał się bawić z tymi plikami media.pk2?

Opublikowano

Mam problem a mianowicie nie widze sos itemow tych od goscia z potami oraz wywala mi jakis blad avatar system cos tam co zrobic w takim wypadku ?

Opublikowano

jak jestem na tej stronce w zakładce register to tylko teknoclient wystarczy pobrać czy trzeba pobrać do tego Fixed 12d Data.pk2 ?

Opublikowano

Co zrobic jak mnie wyrzuca z gry jak kupuje cos w item mallu???

To zależy od tego czy ściągałeś cała instalkę czy tylko data/media.pk2

Szukam osoby chętnej do gry ze mną na tym serwerze najlepiej 16+ :D

True love survives all

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny svr teraz zwiekszyli sloty do 1500 i zazwyczaj jest 1000/1500 online zapraszam wszystkich aktywnych do Gildi International z fortress ;] "ForTheDream" moj nick w grze fritzz czesto online w tygodniu po 17 "po pracy" :)

Opublikowano

pobralem media wbijam na serwer a mam wszedzie same 00000 jak to zrobic aby bylo normalnie? jak wnbijam przez bota to mam tak samo ;/ pomocy!

PS. zrobione!

xxx

Opublikowano

Mam problem, ściągnąłem całego clienta ze strony a jak klikam launch to nic sie nie dzieje tylko pojawia w menedżerze zadań sro-client co zużywa 80K pamięci a gra się nie włącza

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mam problem, ściągnąłem całego clienta ze strony a jak klikam launch to nic sie nie dzieje tylko pojawia w menedżerze zadań sro-client co zużywa 80K pamięci a gra się nie włącza

Masz antywirusa ktory blokuje ci klienta. Bo sro_client czesto jak nie zawsze ma jakiegos tam wirusa ktory nie jest zagrozeniem dla systemu:)

Dodaj go do wyjatkow

farah.png

Opublikowano

Jakim programem mam rozpakować pliki po ściągnięciu ?! Mam 7 partów zapisanych w Windows Shell commor.

nie ma pytania, pomyliłem fora. Tak to jest jak ma sie milion okien otwartych : )

Opublikowano

Istnieje jakaś aktywna gildia na tym serverze? Z nikim się nie mogę skontaktować z poprzednich stron w sprawie gildii.

mylove.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...