Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeknoSro Middle/Hing Rates 120 Cap/120 Skill All Maps Active 28.2.2012 (17.00)

yelloha15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem postać, jednak nie otrzymałem żadnych silków, a każdy lata w avkach broniach +11 to nie opłaca się zaczynać bez niczego :P Na start też nic nie ma :P 14 mln golda tylko :P

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak taki mały event od 30 do 95 exp ;p sp około 5kk się wbiję więc nie trzeba farmić ogólnie serwer typowy 4 fun ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@UP

No dobra, to teraz powiedz nam co Ci "nie działa", daj screeny, zacytuj błąd lub co uważasz za słuszne.

P.S Zmniejsz trochę sygnaturkę.

Opublikowano

probowelem kupic premke po czy dostalem DC. I jak chce sie lognac wyskakuje C8

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

TO Rasta straciłeś kasę xD Nie będziesz grał na old life, że kupujesz tu Premke ?

Sory nie przeczytałem Zapowiedzi xD

Antix Bardzo ci dziękuje za Warn !!! może lepiej zajmij się tymi co walą epitety na prawo i lewo ???

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano
Open Time 28.02.2012 (17.00) 8.02.2012 Open Time 17.00 (UHTC + 2:00 Time zoneF

Free SİLK 10K

@UP

To tu nie ma tych darmowych silków?

Opublikowano

Czy tez server dziala?bo go pobieram ale na stronie pokazuje mi 0/1000 i nie wiem czy jest online czy off bo na ich forum nic nie pisze:)

Opublikowano

Tak 10k . Ale za te silki nie kupisz :

- premki

- astra/immo 12d

I jeszcze kilka innych ;) Wymieniłem najważniejsze ;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze, pełno turasów i dzieciaków, którzy nie potrafią grać na PvP i tylko się wyzywają. Mam tu na myśli atakowanie od razu po odrodzeniu, 3v1 itd. TroubleMakerz najbardziej przyjebana turecka gildia jaką kiedykolwiek widziałem. Pograłem trochę, ale rezygnuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...