Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeknoSro Middle/Hing Rates 120 Cap/120 Skill All Maps Active 28.2.2012 (17.00)

yelloha15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się zalogować. Wpisuje ID, hasło, przepisuje kod z obrazka i już mają się ukazać postacie a wywala mnie cały czas do pulpitu, nie wyskakuje żaden błąd, na inne konto loguje się normalnie.

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko za te darmowe silki nie wszystko można kupić .

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

chyba zrobili wipe -.-"

mam problem, przy wlaczaniu clienta mam ciagle blad "0" a gm napisal na facebooku jak to rozwiazac ale dla mnie jest to troche nie zrozumiale, moglby mi ktos to opisac jak to mam zrobic?

"if u have launcher 0 error. change dns .(Launcherda hata alioırsanız dns degiştirin)

8.8.8.8 - --- 8.8.4.4"

Opublikowano

chyba zrobili wipe -.-"

mam problem, przy wlaczaniu clienta mam ciagle blad "0" a gm napisal na facebooku jak to rozwiazac ale dla mnie jest to troche nie zrozumiale, moglby mi ktos to opisac jak to mam zrobic?

"if u have launcher 0 error. change dns .(Launcherda hata alioırsanız dns degiştirin)

8.8.8.8 - --- 8.8.4.4"

Dla Win 7

Start > Panel sterowania > Centrum sieci i udostępniania > Zmień ustawienia karty sieciowej > PPM na twoje połączenie lokalne > Właściwości > Klik na "protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) > Właściwości > na samym dole masz "użyj następujących adresów DNS > preferowany 8.8.8.8 , alternatywny 8.8.4.4

Opublikowano

Zaczupisty serwer:D free silki fajne avki :D polska gildia w ktorej sa polapane osoby, mile pomocne. zawsze jest z kim pogadac ;d az chce sie grac:D czeste pt:D wysmienicie sie gra;d moj nic w grze Raindropz;D

pozdro dla calej gildi PolishArmy xDD

@edit

Kurka wodna ! co jest? byl jakis rollback? dzisiaj? bo nie moge sie zalogowac na swoje konto tak jak by go nie bylo;o ciagle wrong id i pw... konto robilem wczoraj ale rano jeszcze dzis normalnie wbilem. Wie ktos cos na ten temat?

sygnampc.jpg

Opublikowano

Zaczupisty serwer:D free silki fajne avki :D polska gildia w ktorej sa polapane osoby, mile pomocne. zawsze jest z kim pogadac ;d az chce sie grac:D czeste pt:D wysmienicie sie gra;d moj nic w grze Raindropz;D

pozdro dla calej gildi PolishArmy xDD

@edit

Kurka wodna ! co jest? byl jakis rollback? dzisiaj? bo nie moge sie zalogowac na swoje konto tak jak by go nie bylo;o ciagle wrong id i pw... konto robilem wczoraj ale rano jeszcze dzis normalnie wbilem. Wie ktos cos na ten temat?

Tak był Rollback.

Opublikowano

a wiadomo o ile czasu cofneli?

@edit

masakra-.-' mialem juz 111 lvl a tu roll back... i teraz nawet konta nie mam... i wszystko od nowa.. Ehh :(

sygnampc.jpg

Opublikowano

Serwer check ? A tak na marginesie do jakiego dnia cofka ?;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Hehehehe dobre rollback :D jak go zrobili to nie ma co się łamać, granie na privach ma swoje plusy i minusy :)

Opublikowano

Heh rollback jest z wczoraj około godzin popołudniowych ;p Albo może i wcześniej ;p Nie jestem pewien ;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

O to fajnie 118 lvl wbiłem i wszystko przepadnie :D

Opublikowano

Zapraszam do gry o lvl naprawdę łatwo.Jest jedna ogarnięta polska gildia ;) Zapraszam !

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego co chwile wywala z gry? Raz chiński błąd, raz bez niczego...ocb? Też tak macie?

@edit nie jest to na pewno wina łącza ;/

Opublikowano

Najlepiej ściągnąć całego clienta z ich strony a jak wtedy cie wywala to tylko w IM ale da się normalnie kupić ( zazwyczaj tylko jeden crash się dostaje jak się pierwszy raz otwiera,a później już jest dobrze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...