Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeknoSro Middle/Hing Rates 120 Cap/120 Skill All Maps Active 28.2.2012 (17.00)

yelloha15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktos wie dlaczego serwer nie dziala ?

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Ja postaci nie mogę zrobić :D

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

mam pewien problem, na servie gram od rana, lecz od jakichs 2h jesli chce cos kupic w im to dostaje crasha i wyskakuje mi komunikat z danymi kompa, dodam, ze rano tego nie mialem, normalnie sobie kupowalem rzeczy. Mam sciagnietego ich clienta

Opublikowano

mam pewien problem, na servie gram od rana, lecz od jakichs 2h jesli chce cos kupic w im to dostaje crasha i wyskakuje mi komunikat z danymi kompa, dodam, ze rano tego nie mialem, normalnie sobie kupowalem rzeczy. Mam sciagnietego ich clienta

Przy kupowaniu z im musisz stać w miejscu i mieć zamknięte inv.. :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Już pobrałem clienta zaraz wbija do gry.Chętnie dojdę do polskiej guild ;) Mój nick to Vivi

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Serwer wyjątkowo przypadł mi do gustu. Nie ma lagów, czasem są crashe jak się coś kupuje np. w item mailu, ale GM tłumaczy cały czas co robić by ich nie mieć. Polecam

Opublikowano

Serwer hymmmm ciekawy , mozna sie pobawic. Chetnie do was dolacze , wiec w sprawie guild prosze o pm -> revo ;)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...