Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Private server - is live

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogą się czepiać, gdyż będzie to pierwszy prywatny serwer do WR, a jak jest z metinami i innymi to ja nie wiem.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To akurat nie wiem no ale skąd wiesz że nie było procesów?Może były tylko kogo to obchodzi:) albo też zezwoliły(no oprucz wowa bo akurat mi sie nie wydaje by się zgodzili)Może to dla nich mało opłacalne. trzeba by poczytać w necie jak cie to tak interesuje to poszukaj i wstaw chętnie przeczytam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja sam do edukacji tworzę sam takiego Privka :D Wprawdzie dopiero zaczynam ale mam fajny pomysł ;p

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Jak ok. 10zł za rejestracje to mam nadzieję że w "Item Shop" Będą jakieś przyzwoite bronie, a co do broni na 8th. to tak 7zł (sms'em) ale czy zrobią na np 60dni lub permamentnie (4ever=Na zawsze) to zależy od nich. Prawda prawdą ale to jest karalne, jedyną możliwością uniknięcia kary będzie opublikowanie sposobu "jak stworzyć własny serwer warrock" Wtedy do nich się zapewne nikt nie przyczepi , ale to tylko moje zdanie .

@Topic

Zauważyłem coś nie typowego a mianowicie to że grafika ,postacie są lekko old (stare) a z tego co pamiętam gdy było wszystko stare to byłą możliwość "wklejenia broni"

Opublikowano

Co jest niby karalne ? Samo stawianie serwera i pisanie go na pewno nie.

Owszem,jest karalne , jest to podobne jak kradzież, bierzesz coś bez zgody...

Opublikowano

Ale kurna, jeżeli pisałem to samo, to co im do tego ?. Rozumiem, jakbym klienta udostępniał to tak, albo jakby pliki serwerowe były kradzione.

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

@up Kur** nie widzisz że oni piszą to OD NOWA. Czyli nie robią "kopiuj/wklej" tylko sami piszą. Stwarzają jakby własną gre na podstawie wr.

Choć szczerze to do końca nie wiem jak jest. Najwyżej oni dostaną kare nie my :D Ale wątpię. np. w necie jest duzo privów innych gier i co? NIC xD

snikersproject1.png
Opublikowano

@Up taki serwer będzie karalny... tak jak serwery metin2.. ale jest ich tak dużo że ich nikt nie sprawdza. Wahol ma racje , jak opublikują ich sposób na stworzenie serwera takiego,wtedy nikt się do nich nie doczepi.

Wkrótce otwarcie serwera ;)

Zapowiedź : Klik :) :) :)

Opublikowano

No jak będzie ich duuzo to wtedy nic nie poradzą. Bo to będzie tak samo jak walka z piractwem. Czyli bez sensu^^

snikersproject1.png
Opublikowano

No jak będzie ich duuzo to wtedy nic nie poradzą. Bo to będzie tak samo jak walka z piractwem. Czyli bez sensu^^

To po co spamujesz. Wahol ci wyraźnie napisał,a ten się kłóci.

Opublikowano

Powstanie serwer, to zobaczymy czy będzie czy też nie. Po co siać panikę?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

kinder97 kto tu się kłóci ? :D

to się nazywa dyskusja!

//Nie zbaczajcie z dyskusją na inny temat. ||Epean

snikersproject1.png
Opublikowano

Wahol ma racje , jak opublikują ich sposób na stworzenie serwera takiego,wtedy nikt się do nich nie doczepi.

Nie ma racji ;)

Zapomnijcie o tym że kiedykolwiek udostępnimy pliki serwerowe :)

Opublikowano

Jak ktoś chce wiecej info to na forum tego pirivka jest. Admini się tam wypowiadają itp.

snikersproject1.png
Opublikowano

myśle że nie ma szans żeby zrobili priv serwer , coś rozpisali na kartke i się podniecacie ale powodzenia im ;)

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

@UP Rozpisać coś na kartce to już sztuka. Uwierz mi, że oni potrafią praktycznie wszystko. Wystarczy mieć dobry plan (rozpiskę na kartce) i chęci.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@2UP Głupi głupi i jeszcze raz głupi :D Za 1h dodam filmik co i jak działa na serwie, do tego zająłem się spolszczaniem gry więc będzie coś nowego.

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...