Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Private server - is live

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba pomyliłeś fora dyskusyjne kolego, to forum o Hackach do gier.

Wszyscy tutaj praktycznie jesteśmy hackerami :)

//EDIT

Z tego co wyczytałem w oficjalnym temacie będą chcieli 30 zł za rejestracje - ja w takim razie podziękuje.

i właśnie o to chodzi żeby takich pojebanych dzieciaków jak ty wyeliminować przez opłatę za korzystanie z servera :) bardzo dobrze że nie zapłacisz i nie będziesz grał jednego szczyla dowartościowującego się przez czitowanie mniej ;)

A tak poza tym bany będą tam leciały najprawdopodobniej na MAC (Media Access Control), więc jak ktoś załapie bana już więcej nie zagra na tym servie :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zacznijmy od tego że to że ludzie będą płacić 30 zł za rejestracje nie rozwiaże problemu hackerów.Przechwilą gadaliscie że mają mieć dobre zabezpieczenia na to trzeba liczyć a nie na to że 30 zł zapłacą.przynajmniej na początku i tak będą hackerzy chyba że twórcy servera będą tak dobrzy i uda im sie zrobić takie zabezpieczenia ze nikt nie będzie mógł hackować.tego im życzę:)(znam szczyli co potrafią wydać po 500 zł na grę).NO i rzeczywiście to jest forum hackerskie ale są napewno ludzie którzy hacków nie tykają(np. Ja:)) Nie daje mi satysfakcji latanie nad,pod mapa i psucie innym gry.Nie wiem 13 latkowie niestety tak nie myśla;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli będzie płatny to w jakich granicach??

Wyczytałem że podobno 30 zł trzeba będzie zapłacić, lecz tego jeszcze nie wiadomo.

Myślę że SMS za rejestracje do 10 zł wystarczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli było by przez SMS wiecej osob by wbilo bo telefon chyba kazdy ma a konto w banku nie koniecznie . Liczę że tak jak UP napisał do 10zł też mam takie przeczucie .

Ciekawe czy będzie też coś takiego jak G1

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

@s1wykamil pisz do xCoderHookeRx :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

i właśnie o to chodzi żeby takich pojebanych dzieciaków jak ty wyeliminować przez opłatę za korzystanie z servera :) bardzo dobrze że nie zapłacisz i nie będziesz grał jednego szczyla dowartościowującego się przez czitowanie mniej ;)

A tak poza tym bany będą tam leciały najprawdopodobniej na MAC (Media Access Control), więc jak ktoś załapie bana już więcej nie zagra na tym servie :)

Dlatego to będzie idiotyczne. Gdy zapłacę a rzeczywiście popełnie jakies przewinienia to co nie będę mógł juz grać? Poza tym 30 zł jak za niestabilną grę - ja dziękuję.

Opublikowano

Dlatego to będzie idiotyczne. Gdy zapłacę a rzeczywiście popełnie jakies przewinienia to co nie będę mógł juz grać? Poza tym 30 zł jak za niestabilną grę - ja dziękuję.

jak lubisz się dowartościowywać przez neta czyli czitować lub jak to nazwałeś popełnisz przewinienie to czemu miałbyś dostać drugą szansę? Po drugiej pewnie chciałbyś trzecią i tak w nieskończoność, nauczcie się grać uczciwie to pogracie na tym serwerze bez problemu ;]

To ma być cena około 30 zł więc jeszcze nie jest do końca pewne ile to będzie kosztować :)

Mankey i jego kumpel dopracowują grę więc na pewno będzie bardziej stabilna niż WarRock International, dodam że chcą powrócić do Chapter 1 więc wymagania gry automatycznie spadną i nie będzie problemów ze spadkiem fps'ów, screen laggami itd ;]

Gość koxxxik12
Opublikowano

Zapowiada się fajnie ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca

Opublikowano

@up

Ja myślę że na chamsie sobie wbije i będę grać bez przypału.

Co do tematu, fajnie by było, gra bez lagów itd.

Ciekawe jakie będą eventy :)

Jeżeli myślisz, że w ogóle tam ci się załaduje hack, to jesteś w błędzie.

Zwłaszcza jeżeli będzie to twój hack :D

Nie polecam zabaw takich, bo jak dostaniesz hardware bana... to się zdziwisz :>

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

Dokładnie forsa nie rośnie na drzewach taki serwer wr to 4x metina ... Na 90% będzie płatny chyba że na loterii wygrają .

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy do przyjrzenia się szablonowi strony, puki co w pełni funkcjonalne na razie są tylko newsy.

Na Forum można się już rejestrować i pisać posty, lecz proszę o wyrozumiałość, ponieważ wszystko jest w fazie przygotowań.

http://wrpsp.tk/

Opublikowano

hmmm na stronce po kliknieciu "pobierz gre" wyskoczylo mi to ...

Pobieranie klienta

WR_CLIENTPL_BETA_01.exe

Aby grać na naszym serwerze musisz pobrać klienta gry.

to znaczy ze mozna juz tam grac?? ^.-

OMG ^^ nie doczytalem :/ sorki za zbędnego posta

Opublikowano

jak lubisz się dowartościowywać przez neta czyli czitować lub jak to nazwałeś popełnisz przewinienie to czemu miałbyś dostać drugą szansę? Po drugiej pewnie chciałbyś trzecią i tak w nieskończoność, nauczcie się grać uczciwie to pogracie na tym serwerze bez problemu ;]

To ma być cena około 30 zł więc jeszcze nie jest do końca pewne ile to będzie kosztować :)

Mankey i jego kumpel dopracowują grę więc na pewno będzie bardziej stabilna niż WarRock International, dodam że chcą powrócić do Chapter 1 więc wymagania gry automatycznie spadną i nie będzie problemów ze spadkiem fps'ów, screen laggami itd ;]

Debilizm lvl 100.

Nie chodzi tu tylko o hacki.

Afk, i inne przewinienia, nie rozumiesz?

Widocznie nie bo bezmózgowie tu panuje u niektórych.

Ja mówię, to jest niestabilne, jeśli wytoczą proces to co? Kasa pójdzie w dupe.

Tyle na ten temat.

Opublikowano

@up

Masz racje ,jak g1 wytoczy im proces co jest możliwe to po nich ,ale ich strata my płacimy tylko kilka złoty za rejestrację :P

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A co sadzicie o privach typu: tibia, metin2 lub wow? Tutaj nikt nikomu proces nie wytoczył to czemu ma być inaczej w tym przypadku? ^^

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...