Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Private server - is live

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko, będzie to vip serwer? ;] i co i jak z zabezpieczeniami, no i data testów publicznych, bądź już otwarcia ? ;)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP Beta będzie raczej na sam początek zamknięta, a później otwarta. Narazie nie jest znana data premiery. Zabezpieczenia są lepsze niż w WR International, na dzień dzisiejszy nie da się już wstrzyknąć .dll do procesu, więc jest to duży plus. Rejestracja będzie płatna, dlaczego? Z czegoś trzeba postawić serwer. Maszyny kosztują trochę, ale myślę, że warto jest wydać te 5-10 zł za rejestracje :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ale nie warto Krzychowi opcją sms bo to ssie kase.. Zamiast no z dychy wydajnej na sms dostać 7 to dostaną pewnie 5zł. Lepiej przelewem. Bądź wziąść taki hosting, by można od razu tam wpłacać kase, aby serwer utrzymać. Nie polecam opcji SMS..

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Dowiedziałem się z ich Forum (Nie reklamuje więc nie podaje) że Przelewem będzie kosztować 10Zł sms około 30Zł więc polecam jak coś Przelewem no chyba że jak ktoś nie może więc tak jak ja wyśle sms

80061232943785215548.png

Sygna by Nempik7

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ci którzy nie zdążyli zapisać się na strees testy mają jeszcze szansę pograć! Zapisy są na nowo otwarte. Do gry wchodzi tryb UO dlatego trzeba więcej osób.

Zachęcam do składania podań.

Wiecej info na www.wrpsp.tk

snikersproject1.png
Opublikowano

na razie testy. Gra bedzie otwarta MOZE na wakacje. Podkreslam może ponieważ nic nie wiadomo. Wszystko zależy od Gmow i od tego ile będzie roboty.

@ nie chce żeby jakieś plotki się nosły że server bedzie w wakacje itp. Tak jak pisałem, nic nie wiadomo. Jak zrobią to bedzie.

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...