Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Scavenger Signature Service] SSS ;)

Scavenger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Panowie, proszę niespamować w tym temacie bo reporty polecą. Nie dość, że nie wasz topic to jeszcze umieszczacie tu swoje prace. Sio! Każdy następny pots-spam będę reportował. Specjalnie dla scava, który robi grafiki mi do gry *.*

Kaka ja nie che wygryźć scava z ,,tego topicu'.Rozumiem,że jesteś mu wdzięczna ale jeśli scav nie che abym zamieszczał tutaj swoje prace do oceny to niech powie bo nie chce zakładać nowego tematu.Jeśli,któremuś z userów spodoba sie sygna to będe szczęśliwy.

------------------------------------

A tutaj mam razzac coś dla ciebie w rekompensacie za ostatniego noobka ;P Możę ci sie spodoba jak możesz to powiec czego brakuje.

ichiegoiz2.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/2379/ichiegoiz2.jpg

ichiego2al8.jpg <---z ramką

http://img100.imageshack.us/img100/2182/ichiego2al8.jpg

Sorka razz mój błąd;P

Jeśli możecie dajcie ocene w skali 0/10 ; P

Opublikowano

tak apropo to ja bym chyba chciał avka ^^ ale to też spoko ;d tylko jakoś w tym pusto <jakim ten Razac brzydki,nic nie umie a jeszce wybrzydza?> a poza tym wole cos bardziej a la mu online lub bardziej złozone zbroje/szaty niż szmatki :D ale źle niejest :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Luz, mi to nie przeszkadza 8).

Ogólnie niedługo pojawią się nowe prace, oraz zrobię tą grafikę z game over dla Kaki, ale to inny temat.

Dzisiaj wróciłem do domu bo byłem w hotelu SPA ;p

@down

W grafice? Hmm. Podejrzewam, że ze 3 lata, ale do od całkowitej noobskości i z przerwami.

Opublikowano

Hehe w hotelu SPA^^ zazdroszcze

A ja tak z inej bańki ile siedzisz już w robieniu grafik?

Oraz czy robisz UB?

Opublikowano

ce4ba9ddfe5cd122.png

53590b7f34c60dd1.png

Nareszcie coś dla Makina ;P

Znalazłem odpowiedni redner ;D

@down

dzięki ;)

1. Photoshop CS2

2. Nie używam gimpa, nigdy go na oczy nie widziałem a rendery wtapiam smudge toolem i odpowiednimi brushami.

3. Najczęściej wchodzę na jakąś stronkę z czcionkami, albo przeglądam swoją kolekcję w poszukiwaniu właściwej. Te up to akurat dwie czcionki: ornamented z władcy pierścieni, i druga także z władcy pierścieni, dzięki temu pasuje do klimatu.

4. Tak, renderki są właśnie stąd najczęściej.

Opublikowano

Hehe talent masz^^

A mam pare pytań jeśli możesz odpowiedz byłbym wdzięczny

-Jakiego programu używasz

-Jeśli używasz gimpa to jak wtapiasz render(gussem?)

-Z kąd bierzesz te czcionki zarąbiste HUH? xD

-Czy te renderki to z tąd ?

Opublikowano

Wielkie dzięki... ;p Jesteś boski... i ten napis MPC... :D A czcionka Lord Makin idealna :D Wielkie TY ;]

edit: Teraz potrzebuję jeszcze jakiegoś spoko paska, żeby ładnie przedzielały te 2 sygny ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

hmm to ja też bym chciał obrazek :P coś z Silkiem, Counter Strike 1.6 albo jakieś anime, zrób obrazek z którejś z tych kategorii

Sig.png

Opublikowano

A ja natomiast chcial bym cos zwiazane z kalonline jakiegos archerka co laduje focusa w full g55 :i g62 bowem male wymagania mam nadzieje ze da sie zrobic :P

Opublikowano

Uwaga uwaga ludziska.

Informuję, iż do 22 kwietnia SSS zawiesza działalność z przyczyn technicznych. Zamówienia można składać, jednak zostaną one zrealizowane po wznowieniu (czytaj 22 kwietnia ;p). Powód? Na jakiś czas muszę przenieść się do kuźni i pozakuwać bo egzamin tuż tuż ;p.

Dziękuję za uwagę, życzę miłego czekaaaaaania :P

Opublikowano

Yo ja bym prosił sygnaturke. O tematyce warrock'a. Z fajnymi brushami i efektami i z moim nickiem gdzieś na rogu.

P.S.Jak tak patrze to fajne sygny robisz. Mógłbyś podać linka do stron skąd masz brushe.

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ja jeśli oczywiście można prosiłbym o jakąś sygne o Tematyce CS 1,6 lub Fallout

Najlepiej czarna kolorystyka

Z napisem: Śruba

Opublikowano

A ja mam noobską prośbę :).

Czy ktoś powie mi w czym można zrobić takie zajebiaszcze* sygny ;D

I od razu linki podrzuci do download'u :D

Aaa i jeszcze jakiś poradnik :D

* wszyscy kochają Włatców Much :D

@edit

Można i mi zrobić coś z anime na Awatarek :D ?

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

@up

Photoshop najbardziej profesjonalny. Poradniki na necie. Program na torrentach.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Scavenger

Duza prosba sygna cos na rodzaj tej dla kokosza kolorystyka z tej dla Makina jakas fajne prawy dolny rog moj nick prosze :)

Jestes zajebisty w tym co robisz i powodzenia przy kuciu mam nadzieje ze zdasz xD

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mojego super zajebiaszczego photoshopa cs2 9.0 skończyła się wersja trial a tylko taką miałem... Nie, nie jestem noobem ale nie chciało mi się ściągać z neta, a taką wersję miał kumpel na płytce ;>. Obecnie szukam witaminki jakiejś ale nie mogę znaleźć. Ogólnie jak ktoś ma witaminkę to mógłby wrzucić, a jak nie to niedługo zrobię format i pościągam duperele od nowa i ściągnę sobie wersję full.

SSS nie porzuciłem i postaram się aby cały czas w miarę możliwości funkcjonował. Ale tak to bywa, niedawno był stres i egzaminy, teraz problem czysto techniczny. Sry all dla tych którzy czekają na sygny :x Jeśli tylko będę mógł wezmę się do roboty i jazda.

Opublikowano

A czy ja moge prosićo sygnaturke??

Tematyka silkroad.

Z napisem mathew95pl

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
ja poprosze sygnaturke o tematyce silkroad kolory bardziej takie zielonkawe,i napis berbec_PL

z gory thx

Jeśli to jescze możliwe to ta poprosze xD

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...