Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Scavenger Signature Service] SSS ;)

Scavenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc jak w nazwie tematu możecie zamawiać u mnie sygnaturki i inne grafiki.

Przy zamawianiu proszę powiedzieć w jakiej tematyce ma być sygnaturka, ew. podać render.

Sygnaturki wykonuję za free.

Enjoy, w najbliższym czasie dodam jakieś swoje prace żebyście mogli się zorientować.

Edit.

Taka sobie pracka xD

bd0dd95ceef69e7d.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja też.. tematyka.. Władca pierścieni... Król Nazguli (Witch King) .. ciemna kolorystyka i ogólnie żeby mi się podobała;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Idziemy po kolei więc stworzyłem coś dla kokosza. ;)

Tak więc nie wiem czy trafiłem w twój gust, ale może jednak xD.

235d8004f5116c43.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images23.fotosik.pl/174/235d8004f5116c43.png][/URL]

Makin próbowałem też zrobić coś dla ciebie ale nigdzie nie mogę znaleźć porządnego renderka/obrazka z nazgulem. A jak próbowałem to wychodziła chałka. xD Jak możesz to podrzuć jakiś render, ew. potem popróbuję.

Opublikowano

Scavenger hmm zapowaida się ciekawię. Więc poproszę sygnaturę tematyka anime gdzieś tak jeszcze napis Seldek byś wlepił i gitara. Kolorystyka, rednerek to zdam się na ciebie ;)

Opublikowano

Ja również :D Poproszę sygnę związaną z muzyką House ^^

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Heh nazbierało się trochę tego. Kolejna praca wędruje do Krwawego Skalpela ;]. Następny Seldek oraz poza kolejką Lord Makin, ponieważ nie wychodziła mi sygnaturka z Nazgulem i nie mogłem uzyskać efektu który mógłby być lepszy od jego obecnej sygny (przynajmniej tak mi się wydawało).

Dwie wersje, wiem że nie trafiłem w kolorystykę bo miała być ciemna xD.

1)fbc5c3df64bb22a8.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images33.fotosik.pl/178/fbc5c3df64bb22a8.png][/URL]

2)6c535e47e300f3e3.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images23.fotosik.pl/175/6c535e47e300f3e3.png][/URL]

Sądzę że wyszło fajnie, wyszło mi dokładnie tak jak rozplanowałem. Nie wiem tylko czy Tobie się spodoba.

Opublikowano

@Scavenger

Ty tak długo nie pociągniesz. Umów się z userami zeby nie skladali nastepnych zamówień dopóki nie zrealizujesz obecnych.

A ja chce pro own sygnature! Byle jaką ale ma byc zielona w żółte kropki!

Opublikowano

Dobra to ja też ;D Sygna w stypu anime,najlepiej naruto shipu. z napisem Xazerf

Opublikowano

hmm avatar 100 na 100 pikseli

związane z soldatem

reszta wyboru zostaje w twoich rekach

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Dobra to na razie muszę się uporać z tymi zamówieniami, więc jak doradził kolega up proszę na razie nie składać nowych zamówień, bo dzieciństwo sobie zmarnuję przez was :) <joke>

Oto coś dla Seldka ;]. Nie wiem tylko czy się spodoba bo szczerze mówiąc sam mam do niej wątpliwości. Ah i nie wiem czy renderek taki jak potrzeba bo jest panienka ;P.

743092288632c361.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images27.fotosik.pl/175/743092288632c361.png][/URL]

Biorę się za następne zlecenie.

Edit:

Dla prokillera00

b46b6a65cf6ba80a.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images24.fotosik.pl/176/b46b6a65cf6ba80a.png][/URL]

Mi się bardzo podoba. Jakoś tak fajnie wyszło.

Aha i jeszcze jedno w razie czego nie rzucać zgniłymi pomidorami, jajkami itp. bo wtedy robię się nerwowy.

Następny w kolejce Qlimax xD

Edit:

Sry pominąłem jedną osobę a mianowicie zygatoma. Ale bez obaw każdy kto zamówił dostanie sygnaturkę.

Opublikowano

@lucass

Dzięki ;). Starałem się, chociaż nie interesuję się muzyką techno więc moja wiedza o tym jest słaba, jednak efekt wygląda moim skromnym zdaniem ciekawie. Ogólnie jeśli chcecie oceniajcie moje prace, mówcie czy wam się podobają bo szczerze mówiąc jestem początkujący co chyba z resztą widać i stosuję proste efekty, o skomplikowanych na razie nie ma mowy.

@Acanther.

Moim zdaniem napis trochę nie pasuje do sygnaturki. Ja robię taki myk, że stosuję taki napis który pasuje do większości sygnaturek. Mała czarna czcionka zwykle standardowa (np. century gothic) + zmniejszone krycie do 30-40%.

A co do pracy z tym leszczem czy zlecenie nadal jest ważne? Bo czarny wykonał dla Ciebie taką grafikę że ja chyba jej nie przebiję bo za słaby jestem xD.

Aha jeszcze jedno.

Jeśli sygnaturka, którą dla was zrobiłem nie podoba się wam to nikogo nie zmuszam żeby tą sygnaturkę wsadzał sobie do podpisu itp, wręcz proszę, żebyście wskazali błędy jakie popełniłem i postaram się wykonać pracę ponownie żeby spełnić oczekiwania.

dobra to na tyle. w wolnej chwili będę realizował kolejne zamówienia, teraz tylko mogę mieć mniej czasu, bo wracam po chorobie do szkoły więc mam tygodniowe zaległości.

Opublikowano

świetne prace,naprawde nice ;)

jeśli moge prosić to zrób mi sygnęęę z podpisem Razzaq może być tam jakiś...nuub z mieczykiem ;] albo z łuczykiem xD.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Spokojnie, każdy kto zamówił dostanie grafikę. Chodzi jedynie o to że nie zawsze mam czas, ale postaram się coś dla Ciebie zrobić priorytetowo. xD.

@Krwawy Skalpel

No problem ;)

@Razzac

Pochwały są dla mnie jak balsam na rany ;). Cieszę się, że podobają Ci się moje prace.

Opublikowano

Nic się nie stało:) Poczekam. Nigdzie nie uciekam:)

@EDIT

Zrobiłem swoje pierwsze "coś" w photoshopie. Ale mam problem bo zapisałem to "coś" jako png a jak otwieram to sie otwiera przez photoshop'a. Jakbyś mógł to powiedz jak zapisać żeby był format PNG i otwierało się przez coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...