Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Scavenger Signature Service] SSS ;)

Scavenger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiona lista ;d wedle zyczenia [ nie pamietam kogo ;c ]

1. kokosz - zrobione

2. LordMakin

3. Krwawy Nożyk aka Krwawy Skalpel ^^ - zrobione

4. Seldek - zrobione

5. zygatom - zrobione

6. prokiller00 - zrobione

7. QlimaX

8. Dead

9. Acanther

10. azerf

11. musiak - zrobione

12. Razzac

13. berbec_pl

14. XernaX

15. o0OMegao0O

16. xXxHackerxXx

17. Gonzo(16)

18. PiPr

19. MagePL

20. ego5000

21. BARI

22. Lusy

23. kilo_kartofli aka kilo_ziemniakow

jesli kogos pominalem to gieb pm fast !

btw

Po co odswiezasz temat ??

Przeciez Seldek juz pisal i co byl nastepny jakis post ??

a tera daty postow ;c

Dzisiaj, 06:17 PM

Razzac ;d

Dzisiaj, 06:23 PM

Hacker

jednym slowem PWNED

Opublikowano

Proponuje nie skladac kolejnych zamowien, dopoki Scav nie upora sie z juz zlozonymi.

sygna1pp0.png

GG: 842438

Opublikowano

@up

Po co proponujesz moją wczesniej proponowaną propozycję dotyczącą składania propozycji powstawania avatarów / sygn.. Cos nie łapie.. Może mi pomożesz?

@Topic

Czytajcie co ludzie piszą! Scavenger prosił aby nie skladac nowych propozycji dopoki w miare mozliwosci nie skonczy dotychczasowych.. Sądzicie ze teraz bedziemy robic n-tnascie list? Luzu troche.. Forum nie ucieknie (jak to sie czasami zdarza.. :s)

Opublikowano

EDIT: thx za sygne fajną =) Apropo jakiej czcionki użyłeś do mojej sygny?Ja sie biorę do nauki o sygnach ale nie mam żadnych fajnych czcionek ;P

Jeśli ktoś chce to moge wrzucić całą paczke czcionek z

http://czcionki.sk[jak ktoś chce to moge cala nazwe dac na PM]

Opublikowano

Lista

kokosz

Lord Makin

Krwawy skalpel

Seldek

zygatom

prokiller00

Qlimax

azerf

musiak

Razzac

berbec_PL

Xernax

oOOMegaoOO

xXxHackerxXx

musiak#2

Gonzo(16)

Pipr

Mage_PL

ego5000

BARI

Lusy

kilo_kartofli

ronin

gdzie:

# = zlecenie wykonane # = zlecenie nie wykonane # = zlecenie priorytetowe # = zlecenia wygasłe

Bilans: 8/16/1

Słowem wyjaśnienia:

Ostatnio czasu było mało, siedzenie przy kompie ograniczało się raczej do sprawdzenia gg, czy w dziale tibia nie ma burdelu itp. Święta zakończyły się, a wraz z nimi zawierucha, więc uznaję, że mogę jako-tako spokojnie pracować. Niedługo proszę spodziewać się nowych prac.

pozdrawiam.

@azerf

Powinieneś pokombinować z różdżką, jeśli render jest ciemny i wycinając ciemne tło wycinasz także render powinieneś wziąć jakiegoś miękkiego brusha i delikatnie wyciąć.

@Kaka

Czytałem twojego PMa, zajmę się tym :] Ze mnie to raczej zawodowy amator niż zawodowiec ;d

@ego5k

Zwróć uwagę na odpowiednie wtopienie renderka w tło. Postaraj się odpowiednio dobierać czcionki do rendera i klimatu. Wydaje mi się, że do tej sygny pasuje bardziej jakiś Misterny font z wygibasami ;p.

Prace wędrują dla!

Qlimaxa oraz azerfa

brawo, brawo, brawo! xD

e2ab091be78f8631.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images34.fotosik.pl/191/e2ab091be78f8631.png][/URL]

4Qlimax

Dla ciebie w 2 wersjach azerf bo nie mogłem się zdecydować co do grubości ramki xD.

f74d4fb049ee1e3f.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images26.fotosik.pl/183/f74d4fb049ee1e3f.png][/URL]

4858a09a6e59fa83.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images33.fotosik.pl/192/4858a09a6e59fa83.png][/URL]

Opublikowano

To ja wtrącę na chamca swoje 3 grosze. Nie mam co pisać długiego posta. Moje wymagania są w temacie "potrzebuję grafik". Nikogo oprócz scava nie zatrudniam. On to zawodowiec :>

bez gif.

Opublikowano

Swoją prośbę odwołuję. Czytałem trochę o grafice, poczytałem kilka tutków (rezultat widoczny w sydze, pierwsza jaką zrobiłem :) ) i jednak wolę zrobić sobie sam, właśnie szukam dobrego renderka.

PS. Nie wiem czy podawanie takich linków jest dozwolone (w końcu to zupełnie inna tematyka) ale jak szukacie renderków to polecam

planetrenders.net

Problem w tym, że trzeba się zarejestrować. No, nie trzeba ale jeśli się nie zarejestrujemy, wtedy będziemy mieli dostęp do małych obrazków niskiej jakości i to z tłem, a będąc zarejestrowanym, masz dostęp do renderków na transparentnym tle i dużej rozdzielczości.

@Scav: To był bardziej test, a takiej czcionki akurat nie miałem na zbyciu :P

sygna1pp0.png

Opublikowano

Bari zrobiłęm sygne dla ciebie ale według mnie nie jest zbyt dobra a pozatym to moja pierwsza ;]Może ci sie spodoba

lyffbarigo7.jpg]flyffbarigo7.th.jpg[/url]

Opublikowano

Może sygnaturka nie byłaby taka zła, gdybyś odpowiednio dobrał czcionkę, bo grafitti tutaj ogólnie nie pasuje. (ta czcionka grafitti jest bardzo popularna ale nie pasuje do sygn moim zdaniem). Ogólnie rób dużo z tutków i ucz się ;). Tło też takie sobie. ;p.

Popracuj jeszcze, może masz talent i nie bój się eksperymentować, robić coś nowego. Nie pomijaj kroków w tutkach.

Opublikowano

scavenger jak tak patrzylem na twoje prace to pomyslalem ze sa super i chce sie zapytac czy nie zrobilbys mi

sygny z orochimaru (naruto) i jak mozesz to moj nick w tle :)

.

Opublikowano

Jest całkiem całkiem :) ale podpisu nie widać :P

Scavenger dalej mam nadzieje ze mi zrobisz bo chciałbym zobaczyć jak Ci wyjdzie i dzięki Azef^^ ale jak możesz i chcesz sie pobawić to zrób inny napis "BARI" :)

Opublikowano

Czasem te najprostsze czcionki są najlepsze ;)

Ja w swojej zrobiłem tak, że dałem nową warstwę w trybie miękkie światło, na niej czcionkę Verdana Bold, krycie warstwy 70% i zduplikowałem ją 2-3 razy.

A czcionek poszukaj tu

http://www.webpc.pl/czcionki/

sygna1pp0.png

Opublikowano

Ehh kurde a ja mam jak zwykle jakiś problem słuchajcie uważnie. Mam PhotoShopa cs 2 i gdy chce zrobić jakiegoś ładnego renderka i wchodze w tryb szybkiej maski (aby wyciąć otoczenie) to musze zamalowywać obszar który chce zostawić a poźniej wkleić na nową warstwe. A z racji tego że jestem dość leniwy to nie za bardzo chce mi się zamalowywać całą postać I stąd też moje pytanie , czy nie ma żadnego nażędzia w cs2 które zamaluje postać którą chce dac pod nową warstwe w forme renderka? Dla przykładu wypełnianie koloru w paincie (działalo by na zasadzie zamalowania i wżócenia na nową warstwe)

Pozdrawiam

Aha nie patrzcie się na niby sygnaturkę bo to szais ^^ . Kombinowałem sam i wykombinowałem to monstrum xD

@down

jakiś dziwny naruto w pol uciety hahaha xD

Scav zrob mi wkoncu sygne pl0x xD

368216.png

Opublikowano
Scav zrob mi wkoncu sygne pl0x xD

Wstrzymaj konie, przed tobą jest jeszcze 8 (7?) innych osób :P

sygna1pp0.png

Opublikowano

@Up

9osob...

A do mnie jeszcze 4 :D

Ciekawe czy Lord Makin dostanie ta sygne ktora w 2 czy 3 poscie napisal xD

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

Dziękuję bardzo Acanther i Scavenger :D Napewno się przyda xD

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

azerf, jeśli masz na mysli czcionkę na swojej sydze to i ja jestem ciekaw, a co towjej pracy - mi się podoba, tylko mam wrażenie, że czegoś tam brakuje. Całkiem fajny efekt świetlny ale ja bym tam dożucił jakiegoś renderka C4D :P

sygna1pp0.png

Opublikowano

Ja też bym wrąbał C4D ale miałęm juz kilka prac nawet z tą sygną,że C4D z początku oki lecz potem cudowałem z zmianą warstw i czym sie da aby zmienić kolor tła dla lepszego efektu a to draństwo brało to na siebie ;/Narazie wole sie douczyć lepiej robienia prostych sygn bez C4D

Opublikowano

Azerf ostatnia sygna jest naprawdę spoko :) a jakiego programu urzywacie? bo gimp chyba nie ma takich możliwości albo ja taki kiepski jestem :(

Opublikowano

Ja używam Gimp 2.4.4 choć troche niestabilna wersja ;/

Bari jeśli naprawde ci sie ta sygna podoba i chciałbyś takie na gimpie robić to polecam tą strone.

Opublikowano

Panowie, proszę niespamować w tym temacie bo reporty polecą. Nie dość, że nie wasz topic to jeszcze umieszczacie tu swoje prace. Sio! Każdy następny pots-spam będę reportował. Specjalnie dla scava, który robi grafiki mi do gry *.*

@2down

rozumiem,że jesteś mu wdzięczna
Przegiąłeś -.-

W ryj zaraz dostaniesz!

JA NIE JESTEM DO CHOLERY KOBIETĄ!

co do sygny to spoko jest

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...