Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Scavenger Signature Service] SSS ;)

Scavenger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również nie mam pojęcia dlaczego nie działa ci balans kolorów. Proponuję poczytać gdzieś o tym na necie bo szczerze mówiąc nigdy nie miałem takiego problemu.

A żeby otworzyć plik innym programem np. paintem wystarczy kliknąć prawym na plik i otwórz za pomocą -> paint xD. Albo właściowości i tam masz otwieranie za pomocą. I wszystko.

Edit:

Mam coś dla ciebie, ale chyba wyszło tak sobie bo sygnaturka sama w sobie jest prosta i praktycznie tylko brush.

Ale jak chcesz możesz na razie polatać w tej, a potem jak będę miał czas to zrobię ci jeszcze lepszą.

364926fd5bfae160.png

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images33.fotosik.pl/179/364926fd5bfae160.png][/URL]

Opublikowano

to ja mogę liczyć na mojego avatara

lub na coś z napisem musiak na tle

soldata

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Ja prośił bym Cię o Jakąś sygne związana z Maple Story

kolorystyka itp...nieważne

Z góry Dzięki Pozdro

18706.png

4qqxeh3.gif

6840.png

Opublikowano

doczekam sie mojego zamówienia ?

Opublikowano

Ludki!

Sorry, że nowe prace wpływają tak długo, ale ostatnio mam w szkole mały sajgon, a przed świętami wiadomo że trzeba pomagać w domu. Tak więc mój wolny czas był ograniczony do minimum w ten sposób, że siadałem na kompa i po paru minutach musiałem wyjść żeby się uczyć albo robić czynność X lub Y.

Jak wiemy, niektóre prace wymagają dłuższego posiedzenia przy nich, bo w 15 minut można zrobić tylko jedno... chałę.

Tak więc reasumując jeśli chcecie aby prace były ładne i estetyczne proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Dziękuję.

Musiak,

Nie wiem czy podoba Ci się takie coś. Postaci z soldata raczej nie wklejałem bo wyszłaby kiszka.

ml145350171974d2b4c87c275a9f91ae12938a8842148.jpg

[img=http://www.vpx.pl/up/20080319/ml145350171974d2b4c87c275a9f91ae12938a8842148.jpg]

1ad10c491c4f9049.gif

[URL=www.fotosik.pl][IMG=http://images31.fotosik.pl/185/1ad10c491c4f9049.gif][/URL]

Opublikowano

@Scavenger

Widze ze bardzo fajne prace robisz :D

To ja tez bym prosil o Sygnaturke I jakbys mogl jeszcze avatar :D

Sygnaturka :

Temat - Sasuke (Taki filmik "Naruto")

Avatar to samo 100 na 100pixeli :) Tez Sasuke ;)

A i jakbys mogl jeszcze dodac na Sygnie i avku Napis xHackerx :)

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

gitowskie dzięki ci

jak byś strzelił jeszcze jakiś baner to też sie nie obrażę ale już tak nie zależy mi na odrazu

Opublikowano

sweetasne, jesli masz czas to prosze cie o sygne z napisem PiPr gdzies w rogu, z jakims "Dzikusem" w tle ;>

jesli masz malo czasu to robic nie musisz ;b

Opublikowano

Jak wszyscy to wszyscy

Bardzo bym prosił o sygne na temat cs1.6 z moim nickiem na dole :>

Rob co w twoim guscie mi sie na pewno spodoba :P

Pozdrawiam :>

368216.png

Opublikowano

Chciałbym zamówić sygę. Tematyka - żołnierz z Call of Duty 4 (najchętniej), lub postać z Crysisa, w prawym dolnym rogu mój nick w tle, a w lewym "iGame" w tle. Jeżeli będziesz miał kłopoty ze znalezieniem rendera to mogę poszukać ale sam wczoraj Googlowałem call of duty 4 i widziałem naprawdę sporo materiałów na sygi więc na pewno sobie poradzisz ;)

PS. Wysyłałem do Ciebie PMa ale miałem problem z netem i nie jestem pewien czy w końcu się wysłało.

sygna1pp0.png

GG: 842438

Opublikowano

Doczekam sie Zamowienia ??

Cos ostatnio nie robisz tych sygn,avkow wiec nie wiem czy sie doczekam...

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

Widzę ze Cię naciskają^^ ale tez bym poprosił, a proszę o sygnaturkę z gry flyforfun a w stylu podobnym jak sygna naruto Zygatoma i moim podpisem "BARI" ^^:)

Dzienx

Opublikowano

offtop

xxxhackerxxx czy jak ci tam, nie umiesz czytac ? scav napisale ze w zawiazku z tym ze musi pomagac w przygotowaniach do swiat MA BARDZO MALO CZASU, zreszta.. to od niego zalezy czy ci zrobie czy nie -.- bedzie mial czas i chceci to zrobi..

Opublikowano
offtop

xxxhackerxxx czy jak ci tam, nie umiesz czytac ? scav napisale ze w zawiazku z tym ze musi pomagac w przygotowaniach do swiat MA BARDZO MALO CZASU, zreszta.. to od niego zalezy czy ci zrobie czy nie -.- bedzie mial czas i chceci to zrobi..

Oh nie zauwazylem i co ???

Musisz caigle krytykowac ??

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

xXxHackerxXx, a co ? Źle że Ci wytyka błędy ? Pewnie dopóki Ty nie przestaniesz, nie przestanie on... i popieram.

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Siemka :D

Jak byś mógł to ja bym prosił nie tylko o jedną sygnaturke ;d

- duży napis LUSY w stylu graffiti ;] nawet na takim tle http://www.buytaert.net/cache/images-misce...i-1-500x500.jpg tylko żeby najlepiej mój nick też był w stylu graffiti.

- Z żołnierzem z gry cod4/cs 1.6 :D

- I coś w stylu gry Crysis

oczywiście wszędzie gdzieś ładnie umieszczony mój nick ;] .

Z góry dzięki ;]

Opublikowano

nie spamujcie..jak Scavenger zanajdzie czas - to zrobi i napisze!

PS: proponuje zrobić liste kolejności....

PS2: ja pisałem już dawno,poprosze avek 100 na 100 ;d może byś jakaś mała animacja

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...