Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszytko ok ale jak odpalam Mbotloeader to wyskauje bląd i pisze "aby uruchomi ta aplikacje , najpierw trzeba zainstalowac jedna z nastepujacych wersi platformy .NET Framework v4.0.30319

Opublikowano

Zainstaluj net frameworka 4.0 :)

A mi nikt nie potrafi pomóc ? mam wszystko zainstalowane,po kliknięciu Login z mbot loaderze nic się nie dzieje a powinno mi się zalogować.nic tam nie wpisuję tylko normanie włącza sie i odrazu biorę Login.0 akcji jest ... a chce sobie pograć normalnie...prosze o pomoc szybką ...

Opublikowano

Ja mam problem taki że:

-pet nie przerzuca itemow z peta do plecaka jak jest pelny a mam zaznaczoną funkcje ,,pozwol przeniesc itemy z peta do plecaka''

-gdy mi wraca do miasta nie sprzedaje itemow i nie naprawia broni

- nie chowa mi do store chodziaz mam zaznaczone ze ma chowac

Prosze o pomoc bo jest bot a trzeba przy nim siedziec a zbyt czasu na siedzenie przy nim i przezucanie sprzedawanie itp. nie jest mi zbyt przyjemne jak mam robic tak po 20-30 razy dziennie.

Opublikowano

Mam bardzo dziwny problem z mbotem...

Działał normalnie, śmigał elegancko aż do dziś, włączyłem mbotLoadera, wyskoczył mi jakiś błąd (nie pamiętam jaki) i ikona zniknęła.

Wypakowałem mbota drugi raz, uruchomiłem i znów zniknęła ale już bez błędu. Akcja kilka razy się powtórzyła i cały czas ikona znikała.

Teraz już nawet nie chce sie wypakować ten loader, mbot i wszystkie tam pliki się wypakowują ale przy loaderze wyskakuję błąd.

Ktoś wie ocb? nie mogę sobie z tym poradzić... -.-

@edit

wypakowuje, ale sekundę po wypakowaniu loader znika... po prostu znika, nie ma żadnego błędu, nic. Znika i tyle. wr.

@edit2

już działa, antyvirus go blokował, tylko nie rozumie dlaczego dopiero teraz.

Fakeskurwieljebany. <3

Opublikowano

bo niektóre anywirusy nie blokują odrazu tylko podczas kolejnego skanowania systemu blokuja dany plik i jak chcesz go potem uruchomić po pojawia się jako wirus, np. mój NOD tak ma.

Opublikowano

Panowie mam problem wyskakuje mi blad: Cannot find 'MSVCR 100.dll'. Please re-instal this application

Ja miałem to samo. Zainstaluj netframework 4, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package i usun bład który powstał dummy. Odpal i powinno działać

Opublikowano

Mam problem gdy ustawiam bota i po jakims czasie jego dzialania wylanczam i na drugi dzien go wlanczam ciagle mam blad przy uruchamianiu i pisze ze nieprawidlowy folder silkroad prosze wybrac folder i ciagle mi sie kasuja ustawienia i musze ustawiac na nowo a to juz mnie tak bardzo wkurze ze masakra

Blagam niech ktos ogarniety mi pomoże blagam blagam !!!!!!! :(

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale przy rozpakowywaniu pliku rar z crackiem 3 antywirusy(avast. comodo. avira) wykrywaja mi wirusa i nie da sie nic zrobic...zainfekowany jest launcher i crack wirusem Win32:Malware-gen...

Moglby ktos wrzucic jeszcze raz cracka i launcher ;)

Dodam wyniki ze scanera online.

arcavir.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

fprot.gif 2012-02-24 W32/NewMalware-LSR-based!Maximus

avast.gif 2012-02-24 Win32:Malware-gen

fsecure.gif 2012-02-24 Gen:Trojan.Heur.JP.Es0@au1ZLzec

avg.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

gdata.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

avira.gif 2012-02-24 TR/Spy.2590720.2

ikarus.gif 2012-02-24 Trojan.Win32.Spy

bitdefender.gif 2012-02-24 Gen:Trojan.Heur.JP.Es0@au1ZLzec

kaspersky.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

clamav.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

panda.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

cpsecure.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

quickheal.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

drweb.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

sophos.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

emsisoft.gif 2012-02-24 Trojan.Win32.Spy!IK

vba32.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

nod32.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

virusbuster.gif 2012-02-24 Nic nie znaleziono

Opublikowano

Znajdź bota bez wirusa , a dostaniesz nagrodę nobla . Pliki są czyste więc nie ma się czego bać.

Opublikowano

mBot_vSro110

https://www.virustotal.com/file/ecb41d02da38fd6573113fe9504cac4f60a15789070fb086c8a5e601408d2b8c/analysis/1330612237/

Proszę o Nobla.

Cracka bez wirusa jest cięzko znależć ale bota nie. swego czasu iBot też dawał na skachach 0/42.

Sunshadow a do czego potrzebujesz innych linków? wszyscy mają tego samego Cracka więc każdy ma takie same wirusy, ale jak pisał Sh4ke są to False positive.

Opublikowano

Witam, jest w tym bocie opcja by postać uciekała gdy otoczą ją powiedzmy 3 moby? Strasznie mnie wkurza gdy dojdę na spot otoczą mnie z 3-4 moby i postać nic sobie z tego nie robi a przez to padam.

Opublikowano

Gdzie dokładnie jest ten plik confing ? Bo wchodzę tam gdzie mam wypakowanego bota i jest tylko pk2confing i w żadnym folderze nie posiadam innego pliku confing ?

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Ile razy pisałem , że każdy bot ma jakiegoś wirusa , wy jak zawsze panikujecie . Możecie pobierać spokojnie . Łysy up ^^ Wykrywa ci trojany pewnie , a jak wypakujesz to ci usunie mbotloader , kolega tak miał.

Opublikowano

mam jakies 0 wszedzie , wiem ze w configu musze cos zmienic z 0 na 9 ale u mnie w configu nic nie ma ,bot dziala normalnie ,czy jest jakis ukryty config ?

Opublikowano

witam, mam takie pytanie, jak w mbocie moge odpalic dwa konta? abym mogł puscic dwa boty np ;d

Bardzo łatwo utwórz nowy folder wypakuj jeszcze raz bota . Następnie odpalasz 2 raz loadera i masz .

Opublikowano

Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na nierozwiązany jeszcze problem dotyczący wciśnięcia przycisku ,,Login,, i nic się dalej nie dzieje? Wszyscy odpowiadają na głupie problemy typu ,, jak zmienić język,, chociaż odpowiedź była już na forum z 5 razy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...