Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie MASS BANY ZNÓW ?

michaaal18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

wydałem 50 zł na kupno pernament TMP 9 , trzy dni temu, loguje się do WR dziś i pisze mi że moję konto jest ~BLOCKED~

o co kur chodzi? nie używałem tam haków specjalnie dla tego że chciałem kupić tam dobre bronie żeby później sprzedać konto.

nawet ratio mam `realne` 0.9.

Pomożecie? Trzeba napisać Ticketa ?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisz ticketa dlaczego cb zbanowali :( i zeby cie odbanowali

a jesli jeden ticket nie pomoze to pisz ze 100 ;D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

a podałbyś mi po polsku , co napisać przetłumaczyć bym jakoś przetłumaczył ;p bedzie like ;D

napisać że nei hakowałem ? że wydałem już sporo kasy ?

słyszałem że jak się ma konto premium to szybciej odpisują?

Za napisanie dobrego Ticketa dam 3 day base pass ;))

Opublikowano

Jeżeli hackowałeś na innym koncie to też mogą cię wykryć tak mi się wydaję.Blocked to raczej na 99.9% cię nie odbanują ponieważ to jest na stałe ja to samo miałem co ty i ban to ban.

Opublikowano

ludzie ale straszycie :D. Już myślałem, że ja też straciłem konto, chyba bym się powiesił ( TMP retail, famas ret....)

Te bany chyba przez WarBota, konto na którym nabijałem kille zostało zbanowane ( 12 lvl )

Napisz im tak (przetłumacz sobie)

Witam. Dlaczego moje konto zostało zbanowane? Nigdy nie używałem żadnych cheatów, wspomagaczy. Specjalnie kupiłem TMP retail, by się nim cieszyć. Liczę na to, że konto zostanie odbanowane.

Opublikowano

witam !

wydałem 50 zł na kupno pernament TMP 9 , trzy dni temu, loguje się do WR dziś i pisze mi że moję konto jest ~BLOCKED~

o co kur chodzi? nie używałem tam haków specjalnie dla tego że chciałem kupić tam dobre bronie żeby później sprzedać konto.

nawet ratio mam `realne` 0.9.

Pomożecie? Trzeba napisać Ticketa ?

Czyli jednak hackowałeś, ale na innym koncie? ...

To teraz rodzi się pytanie czy masz zmienny adres IP, czy stały. Mogli zrobić jak kiedyś i nie patrzeć tylko na konta, na których były używane hacki tylko na adres IP. . .

Co do ticketa, miał być nie przetłumaczony ale ....

Im writing connection with my banned account. Last time when i was playing " tutaj data"

everything was ok, but today i was trying login in. I saw a massage : "Your Account has been

blocked". I have it iced, it is mistake. Check this please, and return my acc back. I put out

a lot of money into this game : "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Im going to still play if you unlock my character. Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

"nick"

32354141673387527780.png

Opublikowano

na pewno coś używałeś bana się nie dostaje przypadkiem ;]

to chyba w wr grasz od dwóch dni : )

gamersfirst może cie zbanować za to że im sie nie będzie podobał twój nick...

graphic.png

Opublikowano

Hmm

G1 to po prostu (za przeproszeniem) wredne kurwy... mam 42 lv retail famas i tmp a tu co dzisiaj sobie wchodze i patrze Ban -.- Nie wiem za co ... nigdy nie hackowalem, ani nie używałem wspomagaczy ... G1 to poprostu Tępe Debile !!!

Opublikowano

Czyli jednak hackowałeś, ale na innym koncie? ...

To teraz rodzi się pytanie czy masz zmienny adres IP, czy stały. Mogli zrobić jak kiedyś i nie patrzeć tylko na konta, na których były używane hacki tylko na adres IP. . .

Co do ticketa, miał być nie przetłumaczony ale ....

no ale to było dawno temu, jakiś rok temu czasem grałem na haku.

a co wpisać w `dowody zakupów`?

Opublikowano

ja pierdziele ale macie szczęście ja czytam ten temat i włanczam wr a gralem troche na hackach i to kurde nic normalnie gram !! yea !!

Opublikowano

Używałeś warbota ? = ban

ja zrobilem nubskie konto aby sprawdzic czy to działa i wbilem 2 lv [tydz. temu] po czym sprawdzam a tam banik ;p

Opublikowano

Nie dość że dostajecie bana za nic to w dodatku są problemy w wysłaniu ticketa !

G1 znów potwierdziło swoją świetność -.-

Opublikowano

Ludzie jedna prosta rada:

Nie hakować bana się nie dostanie ;)

Jak w styczniu były mass bany używałem dinar bota ok ban dobra zdesperowany byłem bo też wydałem kupe kasy i bana dostałem ale mówię sobie dorabiałem nieuczciwie dinary ban zasłużony :(

I wszystkie 3 konta na których używałem dinar bota zostały zbanowane a później odbanowane nie sprawiedliwie wobec tych ludzi co graja uczciwie bo nie dosyc że odoblokowali konto to dali 250k dinarow i premke przedłużyli a na czystym koncie tam gdzie mam retaile nie ryzykuje i wql bana nie dostałem więc jestem przekonany w 100% że bana dostajecie uczciwie i może to was nauczy nie hakować albo nie nabijać dinarów tak jak mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...