Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie MASS BANY ZNÓW ?

michaaal18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w większości przypadków jest że często banują nie tych co potrzeba :P

No jak Naprawde nie używali haków i dostali bana no to nie wiem za co .

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale w większości przypadków jest że często banują nie tych co potrzeba :P

No jak Naprawde nie używali haków i dostali bana no to nie wiem za co .

Banują hackerów i chwała im za to a wy kłamiecie tylko nie wiem po co ?

Banuja sprawiedliwie i jestem tego pewien :)

Opublikowano

JAPIERDOLE! kurwa znow dostalem bana dostalem wczoraj unbana ani nie uzywam wspomagaczy ani hackow i kurwa 2 konta mi blokli 29 lv i 62 lvl z retail i premka na 90 dni pierdole co za dzieci w tej administracji..

Opublikowano

Banują hackerów i chwała im za to a wy kłamiecie tylko nie wiem po co ?

Banuja sprawiedliwie i jestem tego pewien :)

Ile dziecko drogie grasz w WR?? Bo jeśli sądzisz, że banują sprawiedliwie to chyba bardzo krótko...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Właśnie tak jak @up

Grasz w wr 2 dni ? Mi kiedyś zbanowali za to...że gram siobie hmm patrze G1-Admin-Neo (myśłe bedzie rozpierdol) a on nub i z famasami nie daje rady...killam go a tu nagle po grze "You Acc Has Ben Blocket"

Więc G1 może cie zbanować za co im sie podoba -.-

Opublikowano

Uu dziwny przypadek , ale jak Juz wspominałem , bana nawet teraz można dostać za włączone gg , czy siedzenie na fejsie

Uważajcie także na aktualizację np windowsa często dostaje sie baby za to , niesłuszne oczywiscie

Jedyne rozwiazanie to pisanie Ticketow

Opublikowano

Hmm

G1 to po prostu (za przeproszeniem) wredne kurwy... mam 42 lv retail famas i tmp a tu co dzisiaj sobie wchodze i patrze Ban -.- Nie wiem za co ... nigdy nie hackowalem, ani nie używałem wspomagaczy ... G1 to poprostu Tępe Debile !!!

Ludzie nie denerwujcie się tak, oczywiście macie do tego prawo bo zbanowali wam konta miałem to samo w masowym banowaniu na początku stycznia ale po 2-5 dniach odbanowali mi konto mam nadzieje że i tym razem będzie to samo.. i w rekompensate pewnie dostaniecie premium i 250k dinków a jeśli nie odbanują wam kont no to rację macie wredne kurwy...

Opublikowano

Pewnie 80% osob tu piszących, że dostała bana za nic, używała obojetnie jakiego haxa chociazby na 5slot przez 1 minutke

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

@UP

I to jest ban za nic ? xD

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

@UP

I to jest ban za nic ? xD

Chyba mnie źle zrozumiales... albo ja ciebie. Chodzi mi o to, że większosć ludzi piszacych tutaj, że dostała bana za nic, używała kiedyś haxów i tylko mówi, że nie uzywała, badź tego nie pamieta. Nie twierdze, że nie ma banów za free, chociaż ja nigdy takoweo nie dostałem i mało mi sie chce w to wierzyc, póki nnie przekonam sie na własnej skórze.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Wątpie, że te bany są za nic, ponieważ to graniczy z cudem ( Wystarczy jakikolwiek program ktory moze zostac odebrany przez WR'a jako intruz =X )

Opublikowano

Najlepiej to grać na hackach to nie dostaniecie bana. Ja se zrobiłem dla jaj konto 1lvl na innym kompie mialem ratio +3.0 bez hacków a na drugi dzień patrze konto zablokowane <_< a na tym co teraz na hackach jakoś nie dostaje bana :D

Opublikowano

Chyba mnie źle zrozumiales... albo ja ciebie. Chodzi mi o to, że większosć ludzi piszacych tutaj, że dostała bana za nic, używała kiedyś haxów i tylko mówi, że nie uzywała, badź tego nie pamieta. Nie twierdze, że nie ma banów za free, chociaż ja nigdy takoweo nie dostałem i mało mi sie chce w to wierzyc, póki nnie przekonam sie na własnej skórze.

O to mi chodziło, gość dobrze mówi - polać mu B)

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Ja Wam powiem tak jeśli dostaliscie bana za nic to napewno G1 sie zrekompensuje tak jak było wcześniej jeśli ktoś zasłużył na bana to już sam powinien wiedzieć o tym

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Ile dziecko drogie grasz w WR?? Bo jeśli sądzisz, że banują sprawiedliwie to chyba bardzo krótko...

Tylko nie dziecko !

Nie wiesz kim jestem więc się nie wypowiadaj w ten sposób.

Gram 4lata i wiem że banują sprawiedliwie tylko wy płaczecie że nie sprawiedliwie ;)

Wiem po swoich i kolegi kontach on tak samo jak ja ma 3 konta i na 2 hakował a na 1 gdzie ma retaile gra czysto tak samo ja sobie robię tam gdzie mam retaile gram czysto a tam gdzie nie ma nabijam dinary(już nie)

i na tych kontach dostaliśmy bany co używaliśmy wspomagaczy a na tych czystych nic więc nie wciskajcie kitów !

Więc gratuluje g1 banów tylko mam nadzieje że w końcu nie będzie unbanów bo to jest ich jedyny błąd !

Opublikowano

Ja mam jak narazie 5 kont.

1 - 32 lvl "Niedzielny hacker" - Jak juz trzeba, to hackuje. - brak bana

2 - 10 lvl "WarBot Acc" - Nie zalogowalem sie na nie ani razu w warrocku, zawsze przez warbota - brak bana

3 - 12 lvl "Konto do zabawy" - Na nim testuje nowe vipy itp. - brak bana

4 - 2 lvl "WarBot Acc2" - Zamierzalem na nim wbic spory lvl WarBotem, i je sprzedac. Ale WarBot jakos nie chce działac :D - brak bana, co prawda hackowalen na nim jakies 2 godziny

5 - 18 lvl "Pierwsze konto" - Pierwsze konto jakim gralem, zbanowane za vip hacki xD - ban

Dziwna sprawa, bo na 5 kontach hackowalem i tylko 1 zostalo zbanowane. WarBota uzywalem na 1, 2 i 4 i konta wciaz aktywne...

Opublikowano

Refresh

wysłałem Ticketa i w zwrotnej odpowiedzi dostałem coś takiego:

The account frez3rq has been found "accessing the Clan servers illegally " on "2012-02-21". This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

odpisałem że nigdy nie byłem w żadnym klani (bo nie byłem) na żadnym koncie.

wg nie rozumiem tego, może mi ktoś tak na chłopski rozum przetłumaczyć to ?

Ja gram na hackach codziennie od jakiś 2 miesięcy i bana nie ma :D I to nie że 5 slot tylko OPK :D

noo, masz się czym chwalić :PP

Opublikowano

Na chłopski rozum nie da się tego raczej przetłumaczyć, bo mimo, że to co napisali jest jasne, to treść trochę zagmatwana. Nie rozumiem o co im może chodzić z tym "nielegalnym dostępem do serverów klanowych"

Konto frez3rq zostało przyłapane na "nielegalnym dostępie do serverów klanowych " w dniu "2012-02-21". Konto zostało zablokowane na stałe.. Każde konto, które będzie naruszało nasze zasady będzie podlegało zamknięciu lub wygaśnięciu.

Nie wiem na jakiej zasadzie działał ten cały WarBot, ale może to coś z nim związanego.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...