Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie MASS BANY ZNÓW ?

michaaal18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać G1 bierze się do roboty i pozbywa się powoli hakerów. Może uda się coś z tym zrobić bo jest ich wyraźnie za dużo. G1 przeprowadziło już 3 mass bany.

1376848905-U377559.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ja czasem tego nie rozumiem . Dużo osób skarży się że dostało bana za nic . A ja np. Gram na swoim koncie jakieś 2 lata , z 8 miesięcy temu założyłem sobie nowe konto . Mam 16 lvl i zawsze jakies bronie tam są i premki i nie grałem nigdy na hackach i jakoś bana nie dostałem ani nie dostaję .

Opublikowano

Refresh

wysłałem Ticketa i w zwrotnej odpowiedzi dostałem coś takiego:

The account frez3rq has been found "accessing the Clan servers illegally " on "2012-02-21". This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

odpisałem że nigdy nie byłem w żadnym klani (bo nie byłem) na żadnym koncie.

wg nie rozumiem tego, może mi ktoś tak na chłopski rozum przetłumaczyć to ?

w/g http://forums.gamersfirst.com/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

jest wpis -As we saw with the recent mass banning of accounts who illegally accessed the clan server, using third party tools to access servers that you would otherwise not have access to will result in a ban.

z czego wynika, że prawdopodobnie używałeś narzędzi innych firm aby dostać się do (tutaj moje domysły) zamkniętych (na hasło) pokoi

Opublikowano

Tak to już jest, jedni umieją grać na hackach i nie dostają bana inni 'idioci' wbijają na rooma na opk, super jumpach i tak to już jest.. jak zabiera się za hackowanie nie mając pojęcia.. a potem tylko płacz na różnych forach. Ale jeśli dostaliście bana, a nie używaliście żadnych 'wspomagaczy' to pisać tickety do skutku, czasami po podaniu dobrych argumentów odbanują, ale nikłe szanse :)

btw, ktoś też ma ten problem z patchem, że "File checking is failed" i dupa? Masakra.. jakiś tydzień temu wszystko było normalnie, a teraz nawet warrocka włączyć nie mozna.. :huh:

148x2p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...