Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock czy Cs

xPawelox

Warrock czy Cs  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybierasz?

• Warrock
      37
    • Cs
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Proszę o uzasadnienie swojego wyboru. Dziękuję

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ani to Ani to obie gry powala na głowe Combat Arms a w CS'a pograsz sobie No-Steam a firma która stworzyła warrocka ma wyjebke na graczy obie gry ciulowe najlepszy FPS Combat arms.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Żadne, chyba, że chodzi ci o nowego counter strike'a, który niedługo wyjdzie. Polecam zapoznać się z najnowszymi grami fps, które powalają wszystkie te giery na głowę.

Opublikowano

@Up on się pyta o te gry :/

Warrock jest fajny możesz sobie w niego pograć no chyba że chcesz sobie oczy od grafiki połamać to wtedy możesz w CS... Twój wybór

WR 100% lepszy do CS :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Szczerze obie gry nie przypadly mi do gustu.

Ale jednak CS moim zdaniem lepszy.

Nie zapomne tych wspanialych chwil ktore przy nich spedzilem.

ukmrF.png

Opublikowano

CS1.6 > każdy fps. Można w nim do czegoś dojść. Ciekawe czemu to właśnie cs jest najważniejszą grą turniejową, no nie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

CS - jeden z najstarszych FPS'ów, a i tak teraz większość w niego nakurwia. Przebija te całe bf'y, cod'y, czy inne FPS'y, bo grać w to można, aż do usranej śmierci.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

jak dla mnie to cs jest lepszy

spędziłem przy nim parę wspaniałych lat.

a wr jest tym lepszy od cs'a że da się nabić lvl kupić broń na zawsze ...

Regmannn

Opublikowano

Warrock =]

Jest to zupełnie lepsza gra ponieważ mamy o wiele lepszą grafikę częste eventy Lvl-e bronie kupujemy na dni, grając mecze zdobywamy doświadczenie oraz Dinary (waluta) za które możemy kupić broń ;] Fajne mapy oraz tryby ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Ani to Ani to obie gry powala na głowe Combat Arms a w CS'a pograsz sobie No-Steam a firma która stworzyła warrocka ma wyjebke na graczy obie gry ciulowe najlepszy FPS Combat arms.

Zapomniałeś dodać że nexon jest zajebiście chujową firmą

Żadna z tych dwóch

Alliance of Valiant Arms

Jeżeli upierasz się przy tych dwóch grach to zdecydowanie warrock

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zdecydowanie CS. W WR nie pograsz bez cheaterów w każdym roomie i do tego gamersfirst wyjątkowo olewa graczy.

W tą grę da się obecnie pograć ESL, normalna gra nie ma sensu bo zaraz Ci wbije ktoś z cheatem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

wr jest zajebiste, ale lagi(nie tyle haxy) niszczą ją w kazdym calu, bo jesli chowasz sie za sciane i jeszcze przez jakis czas gosciu cie widzi przed i ty doatejesz dmg, to tak gra jest bez sensu.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...