Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock czy Cs

xPawelox

Warrock czy Cs  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybierasz?

• Warrock
      37
    • Cs
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CSie Steam mało cheaterów. Pamiętam co kiedyś wbiłem na serwa non-steam a tam dziecka neo się darły "granat,granat" ehh. Głos na CS.

1359062624-U334301.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cs jak grasz na steamie 0 neosów a czy każdy leci na grafikę chyba nie liczy się co ma gra do przekazania a nie grafika np doom na pewno każdy w nią grał i się nie przejmował grafą oddaje głos na CS

Aj, sentyment do Dooma 1/2/3 na zawsze zostanie we mnie^^ Jak miałem 3 lata to w to grałem oporowo^^

Topic: Cs:) Fajniej jest ogólnie.

37214406810321282202.png
Opublikowano

Warrock.

Czemu ? Bo nie cs. CS i Minecraft - zło tego świata. Nie rozumiem jak można w to grać. I nie chodzi mi o grafikę...

CS nie ma nic do zaoferowania. Rozgrywka strasznie prosta. Nie ma tam nic, co może przyciągnąć normalnego człowieka. (no może deathrun, który i tak jest w innych grach)

A Warrock to taki darmowy odpowiednik bf'a :D Całkiem miło się grało, chociaż jest masa lepszych fps'ów.

Bóg to twoje sumienie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Counter Strike to zabawa, a WR to są ciągłe nerwy i spiny z dziećmi, którzy są dobrzy bo grają na cheatach.

Opublikowano

CS lepiej bez premium żadnych liczy się skill :)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

A pamiętacie jak się nakruwiało w QUAKE po premierze, albo w gta 3? ;**

CS1.6 > każdy fps. Można w nim do czegoś dojść. Ciekawe czemu to właśnie cs jest najważniejszą grą turniejową, no nie?

Plus.

Opublikowano

Na Warrocku sami cziterzy, nie da się pograć. Lagów pełno. Skill w tej grze nic nie znaczy, po prostu biegniesz na pałę i strzelasz przed siebie z full-auto, ale przeciwnik i tak padnie dopiero po 20 strzałach na klatę. Najśmieszniejsze jest to, że jak padnie to i tak może cię zabić, dzięki lagom.

CS - porządne serwery nie mają cziterów i mają bardzo niskie pingi. Żeby być w topce to trzeba mieć za sobą lata praktyki. Zabijanie polega na taktycznych podejściach przeciwnika od strony z której nie spodziewa się ataku i zabiciu go 1 celnym strzałem w głowę.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Kiedyś War Rock był najlepszy , a tera to tylko hacki i boty . Więc Battlefield Heroes

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

cs

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...