Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock czy Cs

xPawelox

Warrock czy Cs  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybierasz?

• Warrock
      37
    • Cs
      44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WR to gówno -.-

Potrzeba godzin, żeby obczaić grę, a CS, czysta poezja, wchodzisz grasz godzinę i już mniej więcej wiesz jak kogoś zabić ;)

Raczej w wr, bo tam jest 0 realistyki i walisz z konca mapy full auto, byle kropeczka byla na nim i trafiasz ;). Za to w cs'ie z 1metra jesli ktoś gra 1 raz może nie uwalic

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

CS dużo różnych serwerów z modami bardzo duża liczba polaków grających w to w css fajna grafa a war rock to gówno bronie do kupienie kase byś musiał na to realną wydać i wg.

Opublikowano

Zdecydowanie CS.

Warrock to jakaś porażka

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Ja osobiście wole CSa, nie wiem dokładnie dlaczego ale jakoś tak bardziej do mnie przemawia

i grałem w to o wiele więcej niż w Warrocka, pewnie dlatego bardziej mi się podoba ;x

NIE MA

Weteran
Opublikowano

cs jak grasz na steamie 0 neosów a czy każdy leci na grafikę chyba nie liczy się co ma gra do przekazania a nie grafika np doom na pewno każdy w nią grał i się nie przejmował grafą oddaje głos na CS

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

CS-bo nie ma lvl itd , wiec zaden dzieciak nie bedzie sie plul ze go zabil wyzszy lvl albo ze zabil wyzszego lvl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

z resztą, za cs płacisz 30zł i masz wszystko, w wr stale opłaty. większość darmowych fps to marna podróbki cs'a chociaż crossfire jest niezłe

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...