Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Jak passy beda smigac... To ktos mi moze powiedziec (tj. napisac) co w ogle trzeba miec zeby na tym 16-dniowym bocic? Mam EM2PL, EM2DE (ten z tego forum) Metin2

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ten misieksantos253 (groky02) nie zmienił passow to by smigalo na metku PL z moim patchem + te em2

Opublikowano
To co teraz?
co ma być? nie ma bocenia na EM2 i wątpię że następne konto tak łatwo dadzą, bo fakt faktem jest że to przez gorky02 nie ma bota więc co tu dużo pisać.
Opublikowano

Jeżeli do 48h nie uda mi się nic zrobić to poproszę o zamknięcie tematu. Podziękujcie temu gorky02 że sobie zaje**ał za darmo konto dla siebie a miało ono być dla was.

Opublikowano

Co Ty człowieku odpierdalasz ? Wchodzisz i pierwsze co robisz piszesz taki sam post po raz x-nasty. Poczytaj co się stało...

Opublikowano

Ludzie czytajcie całość a pózniej piszcie.

@UP Login i password zmienił największy idiota na mpc groky02 (misieksantos253)

Opublikowano

Jeden normalny, przeciez zmienic passy to jest chwila moment (wszystko jest na wierzchu). Nie bede ryzykowal utratu konta wartego okolo 15zl...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jeden normalny, przeciez zmienic passy to jest chwila moment (wszystko jest na wierzchu). Nie bede ryzykowal utratu konta wartego okolo 15zl...

Jakoś konto miało być do wszystkich a nie kurw.. zmieniacie sobie hasło!

Proszę o przeniesienie tematu do kosza bo neosy kradną i zmieniają hasła

Opublikowano

@up ogarnij się bocie ktoś dał hasło i login dla wszystkich nie dla jednej osoby więc nie pisz że ktoś by zmienił bo to w końcu ty zmieniłeś frajerze!!!

Opublikowano

Jakoś konto miało być do wszystkich a nie kurw.. zmieniacie sobie hasło!

Proszę o przeniesienie tematu do kosza bo neosy kradną i zmieniają hasła

Post z poprzedniej strony czytać końcówkę i nie spamować a konto zajebał user groky02 (misiekantos253)

Opublikowano

#zapomniałem dodać

G*wno Cie to powinno obchodzić twoje konto kur było że sobie passy zmieniles ? A moze taki biedny jesteś że 15 zl nie mozesz wylozyc tylko kradniesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...