Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bekonik, wiele osób próbowało, wiele się za to brało ( nie tylko z pl ) i gówno z tego wychodziło.

Na Epvp.de jest jakiś crack dla 'wybranych' ale czy działa tego nie wiem..

CX7Rrj.png

Opublikowano

Podobno działa. Nie wiem dlaczego tak ciężko jest to obejść. Autor EM2 to musi być jakiś kox ^^. Myślę że na MPC są większe i zrobią cracka

Opublikowano

Słuchaj mam kontakt z jednym z autorów EM2 , to byli tacy cwani ludzie , nowy hs a oni w 10min już obeszli go 3 razy i niby hs za 5tyś

Opublikowano

#pankal

Nad em2 nie pracowała jedna osoba lecz całą grupa osób. Nie wiem czy oni żyją z tego czy po prostu dorabiają ale wiem, że stworzyli boty nie tylko do metina ale i silkroad i parę innych... ;>

@topic

żeby nie było, że spam.

Co z tym twoim obejściem autorze ?

@edit

chyba ze 'SłodkoKwaśnym' ;>

CX7Rrj.png

Opublikowano

Mógłbym też napisać bota od podstaw ale by mi trochę zajęło i na pewno nie dałbym każdemu użytkownikowi prawo korzystania .

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Okej to ja zacznę już pisać , jak coś dam znać niestety nie potrwa to krótko nadal szkołę mam i od razu piszę : NIE PISAĆ MI NA PW , nie odpisuje ; )

Opublikowano

Mam nadzieje, że to napiszesz, ale na pewno wystąpią jakieś problemy. Jeśli byłoby to takie łatwe to Sadman by te opcje wstawił w M2bob

Opublikowano

czyli po boceniu groky02 jesteś totalnym zje**m i pokazujesz Polskę taką jaka jest na prawdę normalnie rozj***ł bym ci mordę jak by nie dzielił nas ekran od komputera bocie, wskakuj do piaskownicy bo do tego się nadajesz dzieciaku!!

Opublikowano

Tak możemy podziękować gorky02 ;] Nie wiem w sumie po co on to zrobił chyba dla zabawy . Jak nie masz co robić gorky02 idź poczytać książki, pooglądaj telewizję a nie musisz psuć wszystkim , że tak powiem zabawy ;]

Opublikowano

mi nie chodzi o tego bota ale a to co zrobił przecież Polaków nigdzie nie lubią dlaczego mamy przykład, czemu np. Niemiec nie zmienił hasła tylko Polak? Bo Polak jest chamem.

Dodam że ja nie należę do tego grona przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

I przez takich skur**synów blokują nam dostęp do m2boba. kur** 2 boty były a teraz nie ma żadnego. Frajer zasrany kur** bezmózg i tłuk. Kur** co ci idioto przeszkadzało że więcej osób poboci przez tę parę dni? Zbanować tego skur***la działa na niekorzyść forum. groky02 Na IP od razu żeby szmata nie miała dostępu do tego co dla niej nie przeznaczone.

Lubię placki. :D

Opublikowano

ja pierdole ale kombinujecie kupcie sobie kod za 30 zł jak was nie stac to nie botujcie problem 30zł na dzisiaj to nic poproscie mame by wam dala na cukierki czy co tam i kupcie sobie na allegro kod

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Nowicjusz
Opublikowano

dobra, czaje a jak ktos moze to niech mi powie czy to na PL'u smiga czy jak bo zbytnio nie obczajam. Wiec mam EM2PL Metin2PL i tego EM2DE czy cos tam od autora tego tematu, cos jeszcze musze miec?

Nowicjusz
Opublikowano

Bad Password

Ponieważ zostały zmienione passy.. trzeba czekać, a być może opublikuje nowe pasy gościu

dobra, dobra... lecz mam rozumiec ze takiego free time czy czegos tam jak bylo kiedys na okolo 2h w EM2PL juz nie ma? I jesli chodzi o scislosc too co bylo trzeba lub co trzeba miec do tego EM z tematu ?

Opublikowano

Gratuluje debilowi zmiany hasła ^^ Inaczej tego nazwać nie mogę ...

jak się dowiem czegoś więcej to napiszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...