Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj link dla tych którzy mają ten błąd:

boterrorEMA2E.jpg

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-guides-templates/1696793-how-bot-failure-error-vermeiden.html

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drugi link działa !

Sprawdzałem oba linki i ani z 1 ani z 2 nie da się pobrać. Reklamy wyskakują w nieskończoność. Zaraz mi wciśniesz kita że nie potrafię pobierać, ale sądzę, że linki wygasły albo jakiegoś "fejka" podstawiasz:) Poza tym co ci szkodzi wrzucić to na normalny serwis, a nie jakieś g*wno którym nabijasz sobie z nas kasę.

Lubię placki. :D

Opublikowano

ralek przeczytaj co trzeba zrobić aby były polskie serwery

Tera musi działać skasować wystarczy spacje pomiedzy a d f

Z downloadu z 1 linka muszą być passy a drugi reupload nie jest mój

Opublikowano

Możliwe że nie zrobiłem coś z tego ( przetłumaczy ktoś bo Google translate nie umie ) : Für den Login in EM2 sowie für den Start eines Clients bis Easymetin2 euch automatisch einloggen will (bis dieses Fenster erscheint) muss die Regel deaktiviert werden (Rechtsklick drauf -> Regel deaktivieren). Danach kann & sollte sie sofort wieder aktiviert werden.

Opublikowano

Człeniu powiedz mi czemu nie mam wpisanych pasów do em2 ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Pobierać z 1 linka to passy będą !!

Linki naprawione

@up

a locale_pl wrzuciłeś do pack ?

Opublikowano

dalej nie ma pasów wiem że jakąś poprawke do windowsa się instalowało żeby zapamiętywało hasła w programach

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up

Tutaj masz nic nie kombinować z hasłami !!! wypakuj archiwum i te passy juz sa wpisane

Lol mam detect hack moze jednak zablokowac hs

z tego co wiem to em2 ma najlepsza blokade hs ale mozesz sprobowac tej z linka w mojej sygnie tylko ze nie kasuj tych pozostalych plikow tylko podmien ten 1 a tamte zostaw

Opublikowano

@up ale nie ma wpisanych wypakowąłem

po prostu brak jakiejs aktualizacje w windowsie i nie pokazuje zapisanych pasów rozumiesz ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

up

Jezus marja jesteś jakiś nie normalny pobrałem z 1 linku , wypakowałem uruchamiam em2 i nie ma wpisanych pasów rozumiesz ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up mam wszystkie aktualizacje zainstalowane na win xp rozwiązywała instalacja Windows Instaler

a posiadam system win 7 x64

Możesz mi skopiować id i pasy z EM2 i wysłać na pw ?

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...