Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak to naprawić na win 7 ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam jakiś problem, chodzi o to że wrzucam wszystkie pliki locale z Metin2 PL do DE i zmieniam w głównym folderze w pliku "locale" na "10012 1250 pl" i jak odpalam EM2 to jest napisane: "Only support" for : metin.de" O co chodzi z tym? ;d

Opublikowano

ehh.. Jezu

mi i tak gówno to dało

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Dupa, działa elegancko ale nie moge rozkminić z tym errorem Bot Failure Error vermeiden.

No robię wszystko tak, jak napisane, chociaż ciężko bo po niemiecku i nic.

Jakiego masz windowsa ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ja mam taki problem, że wrzucam te 3 pliki locale_pl do metka DE i zmieniam to w cfg i jak włączam bota to 'Ta wersja jest tylko dla metin2de' ?

Jakieś sugestie ?

CX7Rrj.png

Opublikowano

a powiecie mi czemu ja naie mam haseł zapamiętanych ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Bot mi już działa tylko, że też mam bot failure jak większość..

Tak się autor napracował, linki poprzerzucał ale już tuta swojego do bot failure nie dał..

Czy chociaż tłumaczenia tamtego.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Wiec tak, zrobilem ladnie wszystko pieknie, pierwszy raz odpalam easy, loguje sie jestem w grze wywala blad warning bot failure, okay. wbijam na epvp stworzyłem tą regułę 2 adresy ip, włączyłem regułę, loguje się i znów arning.

co moze byc?

Opublikowano

akutalizowales niemieckiego metina? jak nie to zakutalizuj i potem wrzuc locale pl i locale cfg do metka niemieckiego i odpal przez easy

Opublikowano

FAQ em2

http://www.mpcforum.pl/topic/137800-plall-easymetin2-na-serwery-globalne-faq/

Te 17 dni chyba nie mija ;] Zrobie full wersje i wrzucę

Opublikowano

bo tych plików się nie pobiera tylko kopiuje się ten tekst i wkleja w swoim pliku

a nazwe locali zmienic z Locale_pl na de ?

nie zmieniaj

Upnij mi ktos locale_de i root z de

Opublikowano

panoskar tak aktualizujesz metin de i pl a potem z pl do de przenosisz locale cfg i locale pl z folderu pack.

Gizdu, tobie dziala normalnie? Jesli tak, powiedz co robiles :C

Opublikowano

Gizdu,a Ty wgl. testowałeś tego bota czy działa bez bot failure ?

Czy tylko powrzucałeś linki żeby zarobić ?

Jeśli Ci działa to może ogarniesz tut na botfailure ? :s

CX7Rrj.png

Opublikowano

Działał jak wrzucałem ^^ ale formata robiłem tera potrzebuje root i locale najnowsze z DE

i jak widziecie wy chcecie wszystko a jak ja chce to nikt nie chce mi dac ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...