Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AliaMT2 [PL] [Dedyk]

Alia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEBAC TEN SYF ADMINISTRACJA TO SAME KURWY ,3 SERWER JUZ ZJEBALI SZMATY PIERDOLONE ABY ZOBACZE ZE NOWEGO BEDA MIEC TO ODRAZU ODRADZAM GO Z MIEJSCA.

Opublikowano

No własnie roni masz racje te PIERDOLONE NEOSY JUZ NIE ZAGRAJA NIECH LEPIEJ BIORA SIE ZA BIEGANIE PO POKOJU GRUBASY PIERDOLONEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

JEBAC TEN SYF ADMINISTRACJA TO SAME KURWY ,3 SERWER JUZ ZJEBALI SZMATY PIERDOLONE ABY ZOBACZE ZE NOWEGO BEDA MIEC TO ODRAZU ODRADZAM GO Z MIEJSCA.

POPIERAM KOLEGE PIERDOLIC TO GOWNO !

Opublikowano

Witam wszystkich ,

Chciałbym przeprosić za ostatni off serwera . Mieliśmy poważne problemy z dedykiem i dla tego tyle to wszystko trwało .

Dzisiaj w nocy bądź nad ranem , bierzemy się za ogarnianie serwera tj. poprawimy kilka błędów oraz dodamy 1-2 nowe mapy oraz po jednym zestawie nowego ekwipunku .

Przepraszam jeszcze raz i życzę miłej gry .

!!! WAŻNE LINKI DO POBRANIA !!!

### CLIENT ###

http://www.wupload.com/file/2664606787/Aliamt2.rar

### LAUNCHER ###

http://www.speedyshare.com/file/yeThz/Aliamt2-launcher.rar

### SKAN ###

https://www.virustotal.com/file/993bdd8e883ccfbdb30f9b8d987e086f6ba876e4bea473c9b108ede254955ba0/analysis/1329573002/

Opublikowano

Szczerze... ciężko się wypowiadać grałem na serwie serw w miarę fajny wszystko ok po za aspektami takimi

1. Sura BM wykoxony w chuj ze nie da się go ubić a sam wali z krytyka przy full abs po 25-30k... (i nie mowie tu w szamana z buffami czy z sure z własnymi ochronkami itp... mowie o woju ninji ze tyle faktycznie dostają...) a archerem silnie rozwiniętym w sure bm pakuje z ognistej lub trującej 4k co jest śmieszne przy 40k pz -,-

2. Każdy robi eq w dt...

3. Wyexpiaja swoje postacie i przenoszą na modzie już spotkałem ostatnio 50 lv na mapie na 115 lv - porażka...

4. Wojny zbugowane ciągle remisuje

5. Z administracja przez ostatni off było 0 kontaktu...

6. Brakuje chociaż rosek na Magie....

7. Tyle ile jest tam ninji z (ninjahack) to głowa nie pomieści ... a już nie mowie ze mniej więcej co 4 gracz ma dmg...

W sumie dość sporo się tego nazbierało ale tak to jest ok ...

Opublikowano

Ale pvp z moim archerem nie pokazalas ;] jedyny ktory cie jechal z zmiennym skutkiem coz teraz nie gram bo eq oddalem z powodow wyzej wymienionych ;]

Opublikowano

Osobiście zaczołem grać na serwerze i jest rewelacja! Prezentacja także 10/10 dużo wiem!

Pozdrawiam

853051452970424392149.png

Opublikowano

Dobra, ja chcę nowe konto założyć, ale gdzie tu rejestracja?

Ogólnie server polecam, jest fajny. ;-)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...