Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AliaMT2 [PL] [Dedyk]

Alia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server będzie online ?

bo z zapowiedzi jak narazie najlepszy

ale chyba sobie go odpuszcze z tego co widze z komentarzy..

• Odpowiedzi 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zwykle off -,-

Nawet nie napiszą zero informacji.

Nie wiem co oni robią.

Chociaż by dali jakieś info że serwer będzie nieczynny w tej i tej godzinie a oni nic w ogóle.

Szkoda gadać na temat Administracji zero kompetencji

dookie.jpg
Opublikowano

@up. Radzę wyjść na dwór i wyluzować się. Metin to nie wszystko... Grałem tam serwer dno i wodorosty. Exp ok ale zabezpieczenia. Sura BM 55 lvl walił mi po 20k <full miecze miałem>, co 2 gracz na BS+mh+kamer mod..

Opublikowano

@up. Radzę wyjść na dwór i wyluzować się. Metin to nie wszystko... Grałem tam serwer dno i wodorosty. Exp ok ale zabezpieczenia. Sura BM 55 lvl walił mi po 20k <full miecze miałem>, co 2 gracz na BS+mh+kamer mod..

A co ma abs na miecze do sury BM? (no chyba, że z hita Ci tyle walił).

Opublikowano

Ja już na temat serwera sie wypowiadałem. GA to człowiek który słowem przepraszam myśli że naprawi wszystko. Pełno cheaterów,dzieciaków,Sura jak i szaman są OP <over power>, Grałem w 1 dzień serwera zapowiadał sie genialnie i dupa. Od tamtego czasu pewnie nic sie nie zmieniło.

Opublikowano

Kurwa nie grajcie tu ;p

To serwer tych zapyziałych administratorów z Antlantici naczepią kapuchy zamkną i potem otworzą kolejne ścierwo nie polecam !!!

Opublikowano

ADMINISTRACJA to zwykle chamy, wyłudzacze, niekompetentni ludzie. popsortu ich zachowanie jest/było/będzie zalosne. jeden z najjlepszych serverów. poswieciłem duzo czasu, poznałem spoko ludzi a te chuje off i maja wyje.. odradzam servery w ktorych oni beda tam dowodzili ;o zero dowodzenia nawet nie maja na M1.

;]]

Click Like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...