Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AliaMT2 [PL] [Dedyk]

Alia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sprawdzałem i mogę z czystym sumieniem polecić . Wcale nie ma tak wielu błędów w porównaniu do innych serwerów które ostatnimi czasy wychodzą .

Administracja wydaje się być miła i w miarę ogarnięta ;d

ps. Dość taka liczba graczy online do tego więc na serwerze jest z kim pogadać i wgl pograć ;p

Opublikowano

ja bym jednak kowala w dt nie wywalał tylko dal z 25% na zrobienie epika po to jest dt aby na nie isc i ryzykować

albo zbierasz ulepszacze albo ryzykujesz

dodajcie też biologa po konarkach

Opublikowano

Ja proponuje jak najszybciej dodać nowe mapki i itemki, bo gra staje się coraz bardziej nudna...

Co do heallera to proponował bym zwiększyć ilość PŻ dodawanych przez leczenie, gdyż przy normalnej ilości hp jaką sie ma średnio np. na PL czyli 20k, leczenie jest opłacalne, natomiast przy 40k+hp leczenie jest prawie niezauważalne... A to powinien być główny skill heallera używany w PVP czyż nie?

Opublikowano

Grałem, wbiłem 120 i już nie pogram.. dropiłem ciężko ulepsacze.. zrobiłem sobie epiki.. a tu nagle wszyscy zaczęli robić w DT epiki i już to nic specjalnego nei było.. no ale spoko..

Ale teraz jeszcze pisał że usuną kowala.. i co ? Ci co zrobili mają wyje**ne a nowi muszą ciężko dropić, tamci dostali gotowe, niektórzy się męczyli a wielu i tak zrobiło wszystko za free w DT bez wysiłku.. Mogliście o tym pomyśleć od początku.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Jeste kolejny porblem sura bm to kox i masakra z kolei ja np gram archerem i to jest jedno wielkie dno .... ja surze z kd50% full ludzi zr i sily wale 4k o_O to jest porazka ... Druga rzecz kazdy robi itemy u kowala w dt .... to jest tez porazka propnowalbym reset serwera i postacie na nowo bo to jest nieuczciwe ...

Opublikowano

o ile rozumeim ze wkurwa was te niewywazone pvp (moim zdaniem maja napierniczone w bazie jedno zero za duzo / za moło w dmg lub bonach broni i tyle)

to kowala was nie czaje skoro mozna robic to nie admin jest glupi tylko wy ze nie robicie tez w tym dt - jednym slowem marudzicie na cos za co mozna zrobic cos za free ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

o ile rozumeim ze wkurwa was te niewywazone pvp (moim zdaniem maja napierniczone w bazie jedno zero za duzo / za moło w dmg lub bonach broni i tyle)

to kowala was nie czaje skoro mozna robic to nie admin jest glupi tylko wy ze nie robicie tez w tym dt - jednym slowem marudzicie na cos za co mozna zrobic cos za free ...

Nie rozumiesz ze na modzie oni robia.Normalnie jest blokniety ale na modzie sie da

Opublikowano

no wlasnie na modzie sie da ja na przyklad nie uzywam moda i mam siedziec nie wiadomo ile zeby zrobic epika.. jak myslicie sciagac clienta?

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Kiedy forum będzie? Miało być dzisiaj.

Wymienie:

Zbroja Władcy+8 (Dla sury 90lv)

7 bonów:

3k pż,

Miecze 15%, strzały 15%, dwuręczna 15%, sztylety 15%

6/7:

50 w. ataku, 8% krytyka

Z kd.

Dam to za podobną zbroję dla woja na 90lv +7/8/9.

Pisać w grze nick: Tyrek

[Video][Tut]Jak Dodać Mapę na własnego serwera Metin2.wmv

By ZorQ

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/

Opublikowano

Wiecie przecież jak jest z forum, pewnie im nie zmieniają się dns albo domeny im nie przenieśli, piszecie jakbyście nie znali się na tym.

Serwer polecam, nie ma nobstwa, fajny exp idealny medium a czasem easy! Pozdrawiam, bodyking.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jutro tj. 1marca odbędzie się aktualizacja serwera , zostanie wprowadzonych sporo poprawek oraz zostanie dodanych kilka nowych rzeczy między innymi zestaw nowego ekwipunku .

W związku z aktualizacją serwer będzie nieczynny od godziny 7:00 do godziny 11:00 .

Pozdrawiam i zapraszam do gry .

!!! WAŻNE LINKI DO POBRANIA !!!

### CLIENT ###

http://www.wupload.com/file/2664606787/Aliamt2.rar

### LAUNCHER ###

http://www.speedyshare.com/file/yeThz/Aliamt2-launcher.rar

### SKAN ###

https://www.virustotal.com/file/993bdd8e883ccfbdb30f9b8d987e086f6ba876e4bea473c9b108ede254955ba0/analysis/1329573002/

Opublikowano

Czego mnie wywala z tego serwa co trochę ?? I jakie jest IP ts`a ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...