Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AliaMT2 [PL] [Dedyk]

Alia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wytrzymacie jednego dnia bez gry ? : ) I od razu pojazd po administracji większość z was nie wiedziała by jak się do tego zabrać chodzi mi o posty typu " administracja to dzieci " czy coś w tym stylu ; )

• Odpowiedzi 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No masz racje ronix Piotr Trzesimiech to zdzira i do burdelu z taka szmata jak on nieogar pierdolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A moper to pies.

Opublikowano

No to prawda , juz nie wspomne O Ronim z BlackWarriortaka szmata jedno skilowiec pierdolony na dmg ciorac tylko potrafi a zapomniałbym moper ma trute 29 sr chociasz ma BS Pozdro dla tego napa.

Opublikowano

Przynajmniej na tym DMG rozpierdalam wodza orkow . A tez znam takiego Bullit rozpierdala wiedzmy na 1hit killerze i dropi malze z ktory robi sobie pokrowce na jaja .

Opublikowano

Kurwa dostalem od Admina bezdy 50% na ludzi wiec wypierdalaj , zdziro jebana . Zalozyles gildie BlackWarrior i myslisz ze TOP 1 jest na serwerrze bo masz w niej samych 65+ .

Opublikowano

A Damian Swedzioł to dopiero neo.

Piotr matusz to inaczej Moper rozpruwacz Wilków w m1.

Tak apropo to mam eq z navi I kto to sprawdzi ??? Nikt!!!!!!!!!! To jest najlepsze.

Opublikowano

A kurwa wiecie ze Michal Szkleniarz pseudonim Bullit nosi sobie w eq wisiorka po 50% abs na kazda klase . I chuja mu zrobi ten admin nieogarek !

Opublikowano

Widać patologia bo pograć nie może. A ty tam ronix czy jak psiaczku zapewne tylko w mordzie pyskaty jestes i nic po za tym. W domciu pewnie przydupasek z pojechana psychiką tzw " Kozak w necie pizda w świecie : )

Opublikowano

Trzesjajo morda tam bo chodzisz w bambusie 200um i 125 sr i tak padasz na skila .

Chuja mam lepszego zatrutego 200um kd 100% .

Opublikowano

Widać patologia bo pograć nie może. A ty tam ronix czy jak psiaczku zapewne tylko w mordzie pyskaty jestes i nic po za tym. W domciu pewnie przydupasek z pojechana psychiką tzw " Kozak w necie pizda w świecie : )

a ty smieciu wypierdalaj do ksiązek co za nie ogar jebany

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

japa kurwa Roni i bullit neo jebane eq z navi mają i kozacza kurwa um 200% morda jak betoniarka i sie cieszę ze są pro a padają na strzała w ryj .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra tylko ze jak zakładam mojego szafira 2k na miecze sztylki sztrzały 2 reke 20000 na ludzi i 90k na magie to stoje i nic mi nie robicie nawet dmg sie nie wyswietla tyko odrazu was z serwera wywala.

Opublikowano

Bullit o ty kurwo jebana masz zajebistą gildie w której są same 40 lvl szmatławcu i opierdasz w szkole 20 flaków pizdeczko

ty lepiej zamknij morde kokoniasta kurwa bo wkładasz kd potwora do szpona i chodzisz zadowolony + twoja truta 20% srednie robi dobre wrażenie haha

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może coś administracja zrobi z tymi dziećmi ? ; )To sie robi żałosne te ich pyszczenie :]

Zamkniesz ta morde wkoncu ? Czy mam zadzwonic do twojej starej zeby cie zakneblowala ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...