Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eir6vlqfdgfzwnmowzvw.png

Witamy Ponownie !

Mamy przyjemność zakomunikować, że pracujemy właśnie nad nowym polskim serwerem - FusionRoad.

Serwer jest w trakcie tworzenia, czas ukończenia nie jest jeszcze znany ale planujemy start Close Beta Test na 20.02 godz. 18:00.

Pracuje nad nim część starej ekipy LifeSRO oraz 2 nowe osoby.

Pierwszy Server będzie nosił nazwe Eyna

[server Admin/Head Of All Heads] rofdzio___

[support / HeadGM] valenar

[Graphic / GameAdmin] GalactiX

[Graphic / Webmaster] Kaprol

[GameMaster]IseeU

[GameMaster] Delma.

Game Rates (mogą ulec zmianie) :

CAP : 110

Skills : 110

Items : 11 Degree

EXP & SP: 50x(Isro 100x)

Party EXP : 60x(Isro 120x)

Drop Items : 25x

Drop Gold : 20x

SOS Drop : 5x

SOM Drop : 3x

SUN Drop : 1x

Co nowego ?

- Nowy Launcher

- Nowe Grafiki

- Item Mall z 40 Avatarami

- Nowy Angel Spirit oraz Devil Spirit S

- Stackowanie Potów i Elixirków

- Nowe Glows dla broni (+1 +2 +4 i wyżej)

- Grab Pet inventory powiększone

Oraz Wiele innych.

Rejestracja do Close Beta Test będzie otwarta 25.02 od godziny 17:00 do 18:00.

Chciałbyś coś dodać od siebie do tego serwera ?

Czekamy na Wasze sugestie !

CLIENT

ID:Client

PW: brak zostawiamy puste

Serwer Team Speak

Adres: ts3.ts-poland.pl

Room: 656 | Silkroad - FusionRoad

Hasło: silkroad

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sugestie dotyczące strony wizualnej (Ingame & Launcher) proszę zgłaszać do mnie na PM.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@Dagrasso, xxkitanaxx

Mniejsze rate będą wyróżniać serwer oraz trudno będzie wbić taki lvl, gdyż większość prywatnych serwerów, które powstały mają x100+.

Tutaj będzie x50 = x100, PT rate też w sam raz. Im mniejsze rate, tym mniej hlvli, więc będzie sporo pt.

@Dagrasso

Tak, to dobry pomysł, by nie dało się przenieść itemków startowych do storage, ani dać.

Co do Wolf'a, to może lepiej by był do kupienia u Stable.

Speedscolle, raczej będą.

Opublikowano

Alchemia powinna być x1 nie ma sensu dawać wiekszą.

A co myślicie nad zmniejszeniem exp rate do 70x a sp rate 200x party exp 80x a sp 250 ?

Zeby lvl za szybko się nie wbijało ale żeby sie jchać na gapie tylko po woli nie martwiać sie o brak sp można było bić lvl : ]

albo może na start przydało by się troche sp z 300k może więcej o o tym myślicie. pozdro

Opublikowano

Co do ratów serwera , rozumiem , że server jest nastawiony także na international , troche siedze na epvp i z takimi ratami , nie dostaniecie pozytywnych ocen , proponuje zwiększyć troche.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

sooo

EXP & SP: 75x(Isro 150x)

Party EXP : 87,5x(Isro 175x)

Drop Items : 40x

Drop Gold : 35

;p ?

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

jak dla mnie pierwsza wersja rate'ów okej. Dlaczego? chciałbym mieć troche funa, a nie 2 dni i już 130 lv FF full sun etc. Jak dla mnie ideałem jest EliteSro pod wzgledem rate'ow;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Ten server będzie darmowy??? Nikt mi nie wystawi rachunku za gre??? kiedy będzie można już normalnie grać? mam kompleksy nie? :)O

Opublikowano

Ten server będzie darmowy??? Nikt mi nie wystawi rachunku za gre??? kiedy będzie można już normalnie grać? mam kompleksy nie? :)O

*Heh widzę że pierwszy raz zaczynasz gre na privach;] Servery są darmowe wiec nie boj się że ci przyjdą rachunki;]

*Close Beta Test na 20.02 godz. 18:00.

farah.png

Opublikowano

@2UP

Gra będzie w pełni darmowa . Jeżeli tylko będziesz chciał możesz wpłacić dotacje dobrowolną za którą dostaniesz specjalne punkty za które bd mógł kupić specjalne itemy. Nikt nie wystawi Ci rachunku za gre. Niewiadomo dokładnie kiedy jeżeli będzię wiadomo informacje zostaną tutaj umieszczone.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Serwer będzie ogólnodostępny. Nie zamierzamy banować turków itp.

Gracz jak każdy inny. Znam nawet kilku turków, którzy są o wiele bardziej ogarnięci niż "pro" polaczki więc czemu mamy ich nie wpuszczać na serwer ... ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@UP

To są vsro rates czyli akurat 100x raty na isro;)

Rate Alchemy x1

GMasterów już nie trzeba:D

rate alchemy 1x

supremeLogo1.gif

Opublikowano

What's New?:

-Dodany Drop do D13 mobów

What's Now?:

-Aktualnie niestety jestem w kropce musze czekać na pomoc hellroad który mam nadzieje że pomoże ominąć mi pewien problem;)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Aby dołaczyć do ClosedBeta. Trzeba będzie ( raczej w poniedziałek o godzinie 18) zdążyć się zarejestrować ponieważ reg będzie otwarty tylko przez 20minut. A pózniej czekać na CBT clienta;]

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jednak wracacie, mam nadzieję że teraz już na stałe. Raty dobrze przemyślane więc raczej bym ich już nie zmieniał, no może ew. sun drop x2. Żeby dać szanse graczom bez wspomagania. Bot pewnie znów bd legalny ;/ ? Podsumowując na pewno zagram i polece znajomym (Dizel też wraca ;P). No to co powodzenia i czekamy na OBT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...