Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellRoad - UPDATE D12 - CAP 120 / ITEMY D12 / SKILL 120 (PL)

hellroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem i promowałem (głupota) ten serwer od pierwszej edycji. Co do update serwera nie macie co marudzić :) ich pierwszy update, który mieli wykonać przeciągnął się do miesiąca czasu, a także restartem postaci ;) Drogi Tomku robiąc ten serwer powinieneś wiedzieć, że nie robi się z ludzi debili, myślisz, że jak wkleisz jakiś tekst na temat kart sieciowych to wśród graczy nie znajdzie się osoba która zna się na rzeczy ? Pierwsze tłumaczenia odnosiły się awarii dedyka... który także odpowiadał przez cały czas :) Znajomy gra na Twoim serwerze od początku (chyba sentyment) jak mi powiedział, że będzie update to tak jakbym miał wpływ na Twoją porażkę gdyż wykrakałem sytuacje, która nastąpiła - BRAK SPEŁNIENIA WARUNKU TERMINU REALIZACJI ZADANIA - skoro skończyłeś studia wiesz czym to się w realnym życiu kończy, a jednak trzeba traktować ten serwer jak biznes.

Koniec moich wypocin. Serwera nie polecam ze względu na fatalną administrację, jednak biorąc pod uwagę super grupę graczy warto spróbować =p

Opublikowano

coś wam ta inpekcja nie wyszła na dobre. :(

gdy próbuje wejsć na swoje konto mam problem. wpisuje pasy loguje sie i nagle pokazuje sie czarny ekran i silk sie wyłącza :(

mam z tym problem od wczoraj

Opublikowano

ale FAILLLLL ALE WIELKI FAAAAAAAAAAAAAAIL

teraz po tym super upade Novy d12 118lvl zamieni sie na Novy d12 111 i sa gorsze niz zwykle itemy niebieskie d12 lvlu 118 ?

kolejna nova teraz sa juz tak 111.112.113.118lvl

jeden z graczy ma 119lvl...

o co tu chodzi ?

jesli byl by to bug nazwy tylko to itemy dziela sie na : (Mimo ze wszystkie nazywaja sie NoVa)

SoNova -111/2

SuStar-113/4

SoMoon-115/116/117

SoSun-118/119/120

Nie wiem niech ktos mi to wytlumaczy wyjasni co kolwiek :P

czy moze cos takiego ?

http://silkroadsecre...et-upgrade.html

Normal Set A Item D11+7 become a Seal of Star item D12+0

Normal Set B Item D11+7 become a Seal of Star item D12+0

Seal of Nova Item D11+7 become a Seal of Moon item D12+0

Seal of Nova Set A Item D11+7 become a Seal of Sun item D12+0

Seal of Nova Set B Item D11+7 become a Seal of Sun item D12+3

A Weapon Nova A+7 become a D12 Sun weapon +0

A Weapon Nova B+7 become a D12 Sun weapon +3

A nova destruction set+7 become a D12 Sun+0

A nova immortality set+7 become a D12 Sun+3

Normal+7 become Seal of star+0

Seal of nova+7 become Seal of moon+0

Item need to be +7 for it to be possible to upgrade them.

I have no information if the +2 advance can be used to make the item +7 or not.

D12 sun item is the strongest item, followed by D12 normal item of type C req lv118 to use.

Opublikowano

Bump UP

Wyjasnij czemu tak jest albo co kolwiek

przeciez powinien byc jeden lvl nova dla kazdego Degree i taka nova powinna byc lepsza niz itemy blue czy zwykle biale

Opublikowano

a u mnie ciegle te crashe i jakos nie widze zeby gm sie kwapil odpowiedziec. widac jak mu zalezy na graczach. daje temu servowi jeszcze max mies bo watpie ze ludzie beda tu grali skoro gm ma ich w dupie

Opublikowano

to pewnie po paru dniach przyda sie maly UP

Administracja na ta chwile naprawia zbugowane novy d12 przynajmniej sie stara

Jesli nie mozliwe ze bedzie jakis cap d13

na obecna chwile no ogolnie to wieje nuda wyrazny brak Joba szansa na spotkanie karawany nie jest zbyt duza ale to pewnie normalne dla serwerow 140/50os

ogolnie na plus i Zapraszamy

od siebie jeszcze dodam ze Armagedon wznawia Rekrutacje przyda nam sie kilku nowych aktywnych graczy pomoc/taxi/+ inne jak najbardziej na miejscu

HellRoad

we are currently under ddos attack,and we trying to defeat the attack.

Lubię to! · Dodaj komentarz · 7 minut(y) temu ·

Opublikowano

Na serverze nie było kasowanych kont. Jeśli chodzi o forum, to jest one nowe i od 0.

I druga rzecz od dziś będę się tym tematem zajmować, jako support Predatora

Opublikowano

11.03.2012r 3:00 to 7:00 (GMT +1) będzie inspekcja.

- fortress dungeon fix

- fire shield fix

- spawn rate in jangan cave fix

- spawn rate in some areas going to be increased

- adding Advanced C & D grade elixirs to Item Mall

- opening of Easter Event

Opublikowano

co sie dzieje z serverem?? Z tego co zauwazylem strona glowna oraz forum wraz z serverem padla. Prosimy o jakiekolwiek informacjie.

nIK5gab.gif

Opublikowano

tu raczej chodzi o to ze teraz Item Mail powoli pada i trudno co kolwiek kupic z IM za cos wartosciowego z samej gry bo novami kazdy jest wypchany bilionami kazdy straszy gracz juz operuje ;p zrobcie cos za co mozna by taki IM sprzedac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...