Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellRoad - UPDATE D12 - CAP 120 / ITEMY D12 / SKILL 120 (PL)

hellroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

tym razem prezentujemy wam update D12 w naszym wykonaniu, informacje przedstawiam poniżej.

Aktualnie serwer jest offline w dniu dzisiejszym, tj. 18.02.2012 - powinien zostać ponownie otwarty o godzinie 18:00, gdyby nastąpiły jakieś opóźnienia, to damy znać. Linki do pobrania nowego clienta są dostępne na naszej stronie:

www.hellroad.net

Cap: 120

Items cap: D12

Skill cap: 120

EXP rate: x45/55

Drop rate: x10

Gold drop rate: x8

Job rates: x30

Serwer w pełni zabezpieczony.

Trochę screenów :-)

afc8aad3da3090dam.jpg

cc61b6427b98d366m.jpg

5d75f2b676c82335m.jpg

7b801e1a3d4dd5abm.jpg

9a20f381597bdb19m.jpg

915fdc7c49216af5m.jpg

d6a31d9c5d253d3am.jpg

a0d3f79227b44c88m.jpg

Co więcej mogę powiedzieć ?

Jupiter Temple działa w 100% czyli:

-Jupiter Field

-Hall of Worship - Beginner, Intermediate, Advanced

-Zealot Hideout - Beginner, Intermediate, Advanced

-Jupiter's Room

-Yuno's Room

-The Earth's Room

Nowi gracze dostają na start:

- grab pet 3 dni

- ds B grade na 7dni

- 10 zerk scroll

- 10k SP

- 10mil gold

Fellow pety zostały dodane!

dragon2.jpg

DODANO BONUS SILK SYSTEM!

Od teraz każdy grający gracz za każde spędzone online 3 godziny otrzymuje 1 silk free! Z czasem ilość otrzymywanych silków automatycznie będzie wzrastać! System jest w pełni zautomatyzowany!

Reszte kto grał ten zna. Jeżeli będą jeszcze jakieś pytania to na pewno odpowiem.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za małe raty jak na cap 120

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jezu dla Was to kur** tylko exp 500x i byscie grali, masakra, wlasnie im exp mniejszy tym lepiej bo graja wtedy ogarnieci ludzie a nie dzieci i sie nie nudzi... Hellroad zajebisty serwer pozdrawiam graczy ;]

Opublikowano

a ja zapraszam nowo grajacych do regowania sie i glosowanie w ankiecie botowej bo do ostatniej chwili i wynikow nawet nie sciagne Clienta :P

ankieta potrwa tydzien. do czasu zakonczenia wszystko zostaje po staremu.

Opublikowano

tak.

odnośnie ratów na pierwszy tydzień podniesiemy je x2 jako exp event na otwarcie capu 120. Po tygodniu zapytamy graczy czy chcą powrócić do starych ratów czy zostawiamy podniesione.

Opublikowano

Dla mnie powinni zwiększyć drop soxów bo mi nic nie dropneło jeszcze novy na tym servie :(

a exp rate powinni zostawić

normalne itemy D12 są lepsze niż nova d11 :-)

Opublikowano

To super :) a czy alchemia jest jakos polepszona ? ^^

tak, powinno być lepiej ale w granicach rozsądku

Opublikowano

raty tutaj i tak sa za duze jak dla mnie ale gram od pierwszej edycji jesli wy chcecie wystartowac to nic trudnego zapraszam o taxi naprawde nie jest trudno jest duzo eventow a jak traficie na dobra Gildie to dostajecie odrazu sum na kraine 110/120 i gildia was wyexpi doslownie w chwile

Opublikowano

Nom ja własnie sciągnołem clienta i chetnie sobie pogram raty są spoko i chętnie dołącze do guild polskiej moj nick :Ramzes

Opublikowano

mowie ci ze gildia cie wyexpi o ile dobra znajdziesz dostajesz teleport ze zwoju i expisz z lvlami 110 na spocie teraz na nowych o ile jestes ogarniety i normalny to napewno ci ktos pomoze w tym a wlasnie nie kazdy czyta strone serwera start opozniony do godziny 20-21

The inspection will take 2-3hours longer than we planned. Server should be back online about 20:00-21:00 (GMT +1)

HellRoad Administration Team

Opublikowano

Update potrwa trochę dłużej. Spaliły się karty sieciowe na maszynach. Hoster usunie awarię w przeciągu 3 godzin. Serwer będzie online jutro między 7-8 rano.

Przepraszamy za wszystkie problemy.

Opublikowano

gra sie swietnie :P

wystarczy dobra ekipa i mozna wszystko zrobic

a co do ratow hmmm narazie sa dobre

posiadajac fortece mozna zrobic 110 ff w 40minut a do 110 lvla dobic to z 5-6h nie wiecej :P

Opublikowano

Wszystko super, lecz troche sie zawiodlem update mial byc 12.. od 13 do 20 wlasnie mam L4.. myslalem ze chcoiaz dzisaij cos sobie poexpie a tu nic...

Mimo to server wartu uwagi, polecam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko super, lecz troche sie zawiodlem update mial byc 12.. od 13 do 20 wlasnie mam L4.. myslalem ze chcoiaz dzisaij cos sobie poexpie a tu nic...

Mimo to server wartu uwagi, polecam :)

Zaczynałem już odpalać serwer jak wszystko siadło i po minucie mail od hostera że interfejsy sieciowe padły. Niestety elektronika czasami zawodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...