Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellRoad - UPDATE D12 - CAP 120 / ITEMY D12 / SKILL 120 (PL)

hellroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaczynałem już odpalać serwer jak wszystko siadło i po minucie mail od hostera że interfejsy sieciowe padły. Niestety elektronika czasami zawodzi.

Dobre sobie, zarejestrowalem sie tylko dlatego bo zaczynacie kręcić! Co padły karty sieciowe ? Mogę tylko powiedzieć ze Wasz dedyk cały czas odpowiada na pingi, na stronie wyświetla się iis 7 bo pewnie jest postawiony system na nowo i brak wam czasu żeby to teraz ogarnąć.

Dla ciekawskich ip ich serwera to 188.165.239.86 wystarczy w kleić w przeglądarke a by się dowiedzieć żę serwer odpowiada cały czas.

Więc napiszcie może prawde czy juz mamy iść na inny serwer? Czy z tego wszystkiego macie choćby backupy bazy....

Opublikowano

Dear players!

We need second server if run game,and we got one,but this was bad,now we wait for new and good server.And little bit hard this,cuz have weekend.

Planned opening time: 20:00

We will do event with amazing prizes,as compensation for lost time.

Thanks for understanding.

Opublikowano

dobra bedzie event ale to nic nie zmienia bo i tak bedzie to pewnie pvp albo cos w tym stylu ze mniejsze lvl lub graczy ktorzy graja mniej nie beda mieli szans nic wygrac...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ogolnie to jestes bardzo zawiedziony... polowa skilli w wariorze nie dziala lecz to nei jest problem. Dostalem dc w temple i juz nie moge wejsc na to konto :) problem dotyczy kilku innych graczy, prosze o szybkie naprawienie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

crashuje jak sie łączy potki ze sobą powyzej 250 tak samo jest z elkami. I nie wiem czy tylko u mnie ale bardzo często nie mogę wbić za 1 razem. musze wylaczyc gre i od nowa probować

Opublikowano

I tu właśnie należy się administracji porządny kop w tyłek. :) Ja rozumiem że coś może iść nie zgodnie z planem ale przecież były testy mieliśmy zdjęcia na facebooku tylko po co ?

Jak zapowiadana aktualizacja przeciągła się o cały weekend a nie jak było pisane 20 godzin.

Tak wiem wszystko się może wydarzyć jak np. "spalone karty sieciowe w deyku o czym już pisałem" i nie pisze po to żeby zjechać serwer bo sam tu grałem...

Mam nadzieje że to nie udane przejście na 12d nie zostanie piętą Achillesową tego serwera i szybko się z tym uporacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no i loguje sie wreszcie dzisiaj z mysla ze pogram a tu mi pisze jeden z graczy to nie dziala tam to nie dziala ogolnie to ma byc rollback wiec nawet nie exp po czym sprawdzam sobie ekwipunek co mam na sobie

i wszystko pospadalo do +7itp WTF wogole :P

Opublikowano

ja tak slyszalem od wiekszosci graczy ze tak mowil na ts podobno jesli skille nie dzialaja itemy pospadaly ludzia to jedyna mozliwosc to Rollback

niby dzis albo jutro

Opublikowano

Po licznych problemach związanych z update, pragnę zakomunikować, że wszystkie bugi zostały naprawione. Zrobiliśmy rollbacka do dnia update. Wszystko już działa jak należy i nie ma żadnego C9. Pozdrawiamy.

Sory, że sie nie wypowiadałem - koncentrowałem się na szybkim usunięciu wszystkich problemów w grze.

DZIAŁA JUŻ MOŻNA ŚCIĄGAĆ KTO NIE MA KLIENTA ZE STRONY OD NAS A KTO MA TO WBIJAĆ :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...