Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellRoad - UPDATE D12 - CAP 120 / ITEMY D12 / SKILL 120 (PL)

hellroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Mam dla was dobre i złe informacje. Kto jak uważa.

Serwer ruszy około, 22-23. Będzie Rollback do 9.03.2012r 1:00 (Czyli wgrana będzie baza danych z dzisiejszej nocy), starty nie będzie zbyt wielkiej, bo w nocy mało kto gra, a serwer porankiem padł. W nagrodę przez kilka dni będzie event exp.

Raty będą podniesione +100%. Co powinno wynagrodzić stracony dzień.

Pozdrawiam

P.S. Sytucacja nie wynika z naszej checi, padla jedna z maszyn w serwerowni i naprawa jej(odzyskanie danych) zajmie 48h lub i wiecej, wiec robimy Rollbacka i dajemy event exp, w tym czasie zyskamy wiele wiecej niz czekajac te 48h,

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Malo osob gra hehe a jak chociazby te 2 osoby droply sobie po 2 nove np staffy z 6immo to to nie jest strata^^?? Ciekawy jestem ile jeszcze roll back'ow bedzie na tym serwie:))

Opublikowano

P.S. Sytucacja nie wynika z naszej checi, padla jedna z maszyn w serwerowni i naprawa jej(odzyskanie danych) zajmie 48h lub i wiecej, wiec robimy Rollbacka i dajemy event exp, w tym czasie zyskamy wiele wiecej niz czekajac te 48h,

A ja już myślałem że znów padły karty sieciowe jak ostatnio...

Powiedz mi? "padła jedna z maszyn w serwerowni" Ile mieliście tych maszyn bo wydaje mi się że tylko jedna, druga sprawa skoro (padła wam ta maszyna) to w jaki kurcze sposób odzyskujecie/naprawiacie dane na takim padniętym serwerze jak Wy się z nim łączycie skoro on zdech?!

Opublikowano

ja w nocy wbilem bowa na +7 ;/ no nic ... bowa +7 nie bede mial ale bede mial ponad 300 elkow wiecej , moze tym razem +7 szybciej wejdzie xD

jaka cena jest adv D grade w IM ?? bo ciekawość mnie zżera xD

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Kur... gadacie glupoty ile rollbackow bylo? 1 ? rollback o 7h o jejku... nic wam sie nie stanie, szkoda mi tylko osob ktore uczciwie cos zdobyly a tutaj lipa..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiedz mi? "padła jedna z maszyn w serwerowni" Ile mieliście tych maszyn bo wydaje mi się że tylko jedna,

Mamy 2 maszyny.

jaka cena jest adv D grade w IM ?? bo ciekawość mnie zżera xD

Wysoka

Opublikowano

na facebooku pojawił sie news ...

,, Server will be online on 7am ,,

po co pisaliscie ze bedzie 22-23 a teraz aż tyle przesuwacie ... nie no bez przesady ... czy tak cieżko zrozumiec ze zawsze lepiej podać date późniejsza i ewentualnie otworzyc wczesniej niz przesuwać godzine ... server tylko traci z tego powodu ...

Opublikowano

Nikt z nas nie wiedzial ze sie przesunie, wystapily komplikacje z zabezpieczeniem serwera, a bez tego nie otworzymy go, chodz bysmy mogli, ale wolimy dmuchać na zimne i nie miec dziur w zabezpieczeniu.

Opublikowano

Ja p***, nie wiesz co sie wydarzyło a pieprzysz tu. Dziś rano, serwerownia OVH miała awarie większości sprzętu, naprawili to dopiero pod wieczór, ale utracone zostały dane i awaria namieszała nam w plikach. Musielismy zrobic formata i wgrac od nowa zabezpieczenia, ale wywaliło nam bład pod koniec instalacji, i proces powtarzamy, a nie trwa to kilka min, tylko wiecej. Jesli ma byc zrobione to dobrze a nie na "odpierdol".

Opublikowano

Otwarcie servera przesunięte ...

W nocy admin zasnął przed kompem , hehe , no trudno, to tylko człowiek wiec nie można od niego wymagac by nie spał całą noc tylko robił ...

Opublikowano

Dokładnie, trzeba cierpliwie czekać,

Ktoś kiedyś powiedział "cierpliwość jest cnotą." Więć bądzcie cierpliwi.

Pozdrawiam, przyjemnego dnia.

Opublikowano

lipa panowie nie wiadomo jak rozpakować nowego klienta pobieralem 3x wszystkie party i pisze ze plik uszkodzony :) pozdrawiam...

Zależy czym to chcesz rozpakować... ja nie mogłem 7 zip'em Więc spróbowałem Win rar'em i wszystko działało wiec pokombinuj

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

- Adding XX-Large potions to the game system - but not to npc yet.

- Adding new avatar Angel Wing 2012

- Ending of Double Rates Compensation Event

- Increasing spawn rate in Karakoram and Downhang Cave

- Fixing spawn rate in Jangan Cave

- Opening of NEW NPC (top secret yet ^^)

- Some fixes about skills

- Setting UP CTF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...