Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellRoad - UPDATE D12 - CAP 120 / ITEMY D12 / SKILL 120 (PL)

hellroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem priv servery są po to żeby poszaleć a nie rypać 7 dni na 113lvl ale widzę że takie server z son nova na 1-120 nie powstanie z zajebistymi ratami + sp high pewnie sam zacznę coś nad tym myśleć.Może ktoś wpadnie na ten pomysł wysokie raty silki son nova item 1-120 sp 3,5mln jak coś pm me

Opublikowano

Dziś miejsce miał dosyć ciekawy update i fix, otóż naprawione zostały bugi skilli, dodany został npc w którym będzie można kupić za coiny suny. Ale co najlepsze dodany został CTF, w pełni sprawny wolny od błędów.

Kilka screenshotów.

baa92c19a40617686f88566a1ceb9f4012198_min.jpg

341fb4dbb20ba7f2bbd986a19a36a5c52364_min.jpg

Opublikowano

HellRoad The PVP update

1. Zbierz 500 ticketów z Capature the flag, następnie wymień je na Gold Coiny.

Za gold coiny można kupić wszelkie itemy 12d sun, oraz specjalne dodatki w specjalnym

NPC.

2. NPC znajduje się obok teleportu do Jupiter temple.

SRO[2012-04-04%2017-42-19]_84.jpg

SRO[2012-04-04%2017-42-47]_31.jpg

Ctf odbywa się regularnie co 2godziny, poprzedzony jest komunikatami na ekranie.

Zarejestruj się, a następnie czekaj na teleport na arena.

Tickety(coiny) zyskujemy za zabicie 1 osoby, 1 kill = 1 ticket, 1 ticket = 1 coin.

Pamiętaj aby wymienić tickety na coiny, trzeba mieć minimum 500 ticketów.

8.04.2012r dodane beda:

- The prices of SUN items in COIN SHOP NPC will go downer.

- The 12D SUN set items will be added to COIN SHOP NPC.

- The SPECIAL LUCKY POWDER (more % to success alchemy) will be added to COIN SHOP NPC.

- Advanced Elixirs C and D grade will be added to ITEM MALL and COIN SHOP NPC.

- some older Avatars will be added to COIN SHOP NPC

- ANTI SCAMM BUSSINESS TRADE COINS will be added to npc's - more info soon.

- Angel Powers Avatar will be added to ITEM MALL

- Spawn rate of mobs in Jangan Cave will be fixed.

- Spawn rate of mobs in Karakoram and Downhang Cave will be increased

- FIX for startup items for new char's.

- Some other stuff.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

co sie na servie dzieje, slyszalem ze predator daje ludziom itemki.

i przy okazji chyba trzeba przypomnieć legendę tego servera, bo niewiele osób ją zna, a jest nią ...

COOKIE, pamiętacie tego kota ? był najlepszy na pvp, niestety dostał bana od predatora za bycie najlepszym.

były jakieś updaty czy server juz konczy swoa dzialalnosc?

supremeLogo1.gif

Opublikowano

kijowy ser zamałe rate na cap 120 i niektuży pisze ze wieksze rate dla dzieci to akurat nieprawda moim zdaniem to male rate dla dzieci bo tak jak na hellroad to gralem troche i wiekszosc boty bo małe rate i co to daje komputer robi wszystko za ciebie bez sensu dlatego lepiej na wiekszych rate pograc se

Opublikowano

ja tam byłem hejterem na tym servie a byłem najlepszy za co wyleciałem, w sumie to CAŁY CZAS RZĄDZĘ TYM KRAJEM, JESTEM NIEBEZPIECZNIEJSZY NIZ SIESAJEJ.

liczy się umiejętność grania, a gm na swoim multi tego nie potrafił, a że byłem najlepszy i nikt nie mógł mi dokopać nawet po 2 miesięcznej przerwie, dostałem bana :(

FREE JA

/beka od 3dni graja, stąd to wszystkox x]]]

supremeLogo1.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fellow pety zostały dodane!

dragon2.jpg

DODANO BONUS SILK SYSTEM!

Od teraz każdy grający gracz za każde spędzone online 3 godziny otrzymuje 1 silk free! Z czasem ilość otrzymywanych silków automatycznie będzie wzrastać! System jest w pełni zautomatyzowany!

Opublikowano

moze linki jakies ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ja dobrze widze ?! 237 graczy na hellroad ? Przecież wczoraj było 60. Coś sie ruszyło z polskimi serverami najpierw lyssa 260, teraz hellroad 240 lolz...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja dobrze widze ?! 237 graczy na hellroad ? Przecież wczoraj było 60. Coś sie ruszyło z polskimi serverami najpierw lyssa 260, teraz hellroad 240 lolz...

obecnie 213 podziel to przez 4-8 i dostaniesz realny wynik :) wszyscy ciągną silki za bycie online.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W dniu dzisiejszym została otwarta nowa strona serwera! Serwer jest w trakcie zmian na HellRoad V2 :-)

Zapraszam gorąco do grania na najstarszym polskim serwerze :-) Jest sporo nowości!

Pozdrawiam

Opublikowano

gra tutaj ktos ze starych wyjadaczy ?

TO JA COOKIE SIE NAZYWAM

gram pod innym nickiem po bananie, znów najlepszy na serverze

supremeLogo1.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...