Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[full Release] Pliki Metin2

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HaHaHa ale neO ...

Co to znaczy ze G4BOX ma wykupioną licencje ??

to oznacza ze oni sobie mogą stawiać serwy ale to raczej nie oznacza ze

np. Jan Kowalski nie może kupić licencji ...

Ty to tak napisałeś że tylko oni mogą mieć licencje ... i nikt inny ...

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niemcy stawiają serwery ,,na dziko,, chodzi mi że bez licencji, myślicie ze g4box`a obchodzi coś taki mały privek... tak samo jak Ymir`a zastanówcie się 100% że Niemcy nie kupili licencji

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

na szwabskim forum ELITEPVPERS pojawily sie pliki by Raven z czego link do nich byl zakodowany co rozwiazanie go zajelo mi pare sekund

prosze o to link

hxxp://www.megaupload.com/?d=QVSD3LVE

nie daje skana bo nawet ich nie sciagalem

EDIT@

napisane bylo bo niemiecku ze nie moze tam wejsc zaden pracownik YMIR i GameForge, poniewaz te dane sa poufne i zostana skasowane po pewnym czasie, wiec prosze was niech ktos pobierze, ja je pobiore dzis jakos w nocy

EDIT@2

No i wlasnie ten temat na elitepvpers gdzies zniknal... a bylo napisane ze potrzebuje tylko logowania, free bsd i czegos jeszcze

EDIT3@

No i wlasnie... okazalo sie... ze jedyny z paru nielicznych zakosilem link dla was

pewnie pare szwabow to zrobilo, ale nie sadze ze jakis polak... cieszcie sie zdobycza, moze cos z tego bedzie

24dlqhh.jpg
Opublikowano

Pliki by Raven wrzucił już wcześniej Boy jako CH1.

Niestety u Mnie w trakcie wypakowania zostało odnalezionych 180 uszkodzonych plików.

Po wypakowaniu te pliczki ważą dokładnie 2,22 GB (bajtów: 2 387 066 880).

PS. Jeśli by ktoś chciał wrzuce SS z tych plików.

Proszę tylko napisać.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Właśnie od źródła dostałem wiadomość te pliki które sprawdzam pokrywają się z tymi prawdziwymi.

http://d.namipan.com/d/1a26ec4ee1f486d18aa9e07c040af88753507188bdb0851f
http://d.namipan.com/d/d2315c1a42ed1ddb458b2f47e4d70d785eea8a2dc7c34509

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

YMIR-owskie pliki zajmują 1,36GB a takie inne 15GB O_o

dziwne nie ??

jeżeli masz takie pliki co tu:

hxxp://www.elite pvpers.de/forum/metin2-pserver-discussions-questions/334178-serverfiles-video.html

To ci nawet Nico_w pogratuluje ;]

@po co ci pliki yt2 ??

@link cos nie dziala

hxxp://d.namipan.com/d/1a26ec4ee1f486d18aa9e07c040af88753507188bdb0851f

Opublikowano

Moim zdaniem na 90% prawdziwe ,ja nie mam ŻADNEGO błędu :]

Dawac tu kogos od mysql'a i bsd :]

Opublikowano

Za rok ? nie przesadzasz ? >.>

btw. znasz się na tym ? bo skoro sciagasz :]

Opublikowano

no wiesz ... nie to że ja sie znam ale mnie otacza grono informatyków z Gminy ^^

Trefne te pliczki :

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć .\..\all_log\game99\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\share_data\locale

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game99\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\share_data\game

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game2\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\share_data\data

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game2\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\share_data\locale

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game2\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\first\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\first\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\share_data\game

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\share_data\data

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\first\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_1\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_1\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_1\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_3\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_3\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_3\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_2\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_2\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game1_2\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game61\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game61\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\..\all_log\game61\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\all_log\db\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\all_log\db\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\all_log\db\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\all_log\auth\cores

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\all_log\auth\log

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\all_log\auth\PTS

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\channel\share_data\locale

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć ..\channel\share_data\data

! C:\Users\Kamil\Documents\game0901.tar.gz: Nie mogę utworzyć

już 2raz ;]

teraz sciągam inne pliczki:

hxxp://www.megaupload.com/?d=gakpygk4 (355,8 MB) > (Po wypakowaniu pewnie 20GB xD)

@Robo12

Daj swoje GG

@Edit:

źrudło: cooncore.com

Metin2 Server Files

Teil1: Serverfiles+Database+Tutorial+Programme:

DOWNLOAD [1] Größe:355,8Mb

Teil2:7.2-RELEASE-i386-dvd1 aus dem Video von Nico_w:

DOWNLOAD [2] Größe:~1,9Gb

THX an Raven

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...